Gelin mevlüdü derken yeni evliler hem bir kuran okutmuş olunuyor hem bir taşka iki kus evini göremege geliyorlar yani bizdede var bu.yeni evlenince ama yapilir 3 yil sonra degilHiç duymadım açıkçası gelin mevlüdü diye bir şey.
Güzel olur inşallah.
Bana bu tarz organizasyonlar stres kaynağı gibi geliyor. İlk kızımın mevlüdünde kv tarafının neler yaptığını unutamadığım için ikinci kızıma hiç bir şey yapmadım. Bir eksiklik de hissetmedim.
Şöyle ki onun tam bir kıro versiyonunu hayal et..Baby shower ve mevlüt karışımı yapmış herhalde
Bu sektor oldu artikKonu sahibi sana fikir olsun.
Bi taşla iki kuş , mantıklıBiraz daha sıksaydınız cocuk mevlüdüyle birleştirirdiniz :)
Gelinlik mi giydin peki EsesGelin mevlüdüm oldu ..
5aylık falan evliydim. .
Pide tatlı sarma börek vs ..
Sadece sorulsan cevap verilse yaa.Bu kadar sorgu elestirinin sebebi de olmaaaz sonucu da..
Yoo normal etek gömlek. .Gelinlik mi giydin peki Eses
Saçma demeYoo normal etek gömlek. .
Bazıları gelinlik giyiyormuş saçma. .
kizlar selamlar hepinize, benimki dert degil de fikir istiyorum. Biz evleneli uc sene oldu ama kuslukten dolayi esimin ailesi yoktu, bilenler bilir, yeni baristik. Gelin mevludu yapalim dedik. Hem beni gelinlikle gormediler diye.. Mini gelinlik aldik vs.. Gelin mevludunde ne gibi ikramlar yapilir.. Adetler nelerdir? Bizim oyle pek bi adetimiz yok.. Yapanlardan oneri alabilir miyim. Tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?