• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin olmak böyle mi?

Kaynanam degil oz anam yapti inanilmaz gicik oldum. Bebege annesi baksa da akil vermek yerine is yapsalar ya da sussalar. Annem yardima diye gelip yemek yapmadi uyuyan bebegimi salladi durdu. Mutgakta bebegime hasret kaldim. Kimseye tahammulum yok. Krali gelse bana bu lafi edemez

Çocuk zaten anneden baska kimsede durmuyor genelde o cocuk anne istiyor ne olmus yani bi mıtfak toplasanız bize bir kap yemek pişirseniz bakın ozaman sorun kalıyor mu
Ahahaha yok artık,kanatlarınız mı çıktı arşa mı değdiniz kap yemek pişirecekler birde evinizi toplayacaklar e oldu olacak çocuğu siz değil onlar çıkarsın?? Siz yorulmayın doğumla falan??

"Kızım ben çocuğa bakarken sende mutfağını toparla" demiş.

Belki de teyzen daha cok sey söyledi ama size böyle anlattı olamaz mı? Ya da aynen böyle soylediyse bile ses tonu va mimikleri de önemli. Kız boşa söylememiştir eşine. Kv milletini daha bilmiyor olabilirsin :)

Gayet normal bir sekilde söylediyse de eşine şikayet etmesi sacma olmuş. Niyet önemli. Belki de kadın hazır ben çocuğa bakarken işini yap sonra zorlanmayasın anlamında söylemiştir bilemeyiz tabi.

Ahahaha yok artık,kanatlarınız mı çıktı arşa mı değdiniz kap yemek pişirecekler birde evinizi toplayacaklar e oldu olacak çocuğu siz değil onlar çıkarsın?? Siz yorulmayın doğumla falan??
Ne saçma bir yorumdur bu ya benım bebeğim kolikti ben günde üç saat uykuyla durdugumu bılıyorum!! Kırk yılın bası bir kap çorba pişiremeyecekse bu dönemde yaşlandıgı zaman benden bir kap çorba beklemeyecek!! Her gün gelsin yemek yapsın diyen yok

Ben olsam bende kızardım benim evim benim mutfağım istediğim zaman istediğimi yaparım zaten yardıma ihtiyacım olsa anne bebeğime bakar mısın o arada ben mutfağı toparlayayım vs diye söylerim
Ese söyleme konusuna gelince ben herşeyi eşime söylemem kendim hallederim çok büyük bi olay olursa bilir ki onda da bildiğini belli etmez burada kocası da çocuk azarlar gibi annesine konuşmamalıydı

Ne saçma bir yorumdur bu ya benım bebeğim kolikti ben günde üç saat uykuyla durdugumu bılıyorum!! Kırk yılın bası bir kap çorba pişiremeyecekse bu dönemde yaşlandıgı zaman benden bir kap çorba beklemeyecek!! Her gün gelsin yemek yapsın diyen yok
Aynen katılıyorum oturdukları yerden torun sevmek yerine anneye ev işinde yardımları daha makbul bebek zaten annesini isteyecektir

Bebek yapıyorsanız uykusuz kalacağınızı da bilmeniz gerekir,bayılıyorum bebeğim var edalarına. Bebeği olan herkes uykusuz,bebeğin her türlü hastalığı çıkabilir. Bunları düşünerek yapın çocuğu,millete güvenip yaşlanınca bende bakmam diyerek değil,siz bakmazsınız bakan çıkar merak etmeyin. Kendine güvenmeyen de çıkarmasın rahminden bebeği bir zahmet.

Bebek yapıyorsanız uykusuz kalacağınızı da bilmeniz gerekir,bayılıyorum bebeğim var edalarına. Bebeği olan herkes uykusuz,bebeğin her türlü hastalığı çıkabilir. Bunları düşünerek yapın çocuğu,millete güvenip yaşlanınca bende bakmam diyerek değil,siz bakmazsınız bakan çıkar merak etmeyin. Kendine güvenmeyen de çıkarmasın rahminden bebeği bir zahmet.
Anlaşılan siz insanlıktan nasibinize düşeni almamışsınız ;)

Burada olay bebeğe bakamamak uykusuzluktan vs şikayet etmek değil zaten tam tersi bebeği anneye emanet etmek yerine kendi bakmak istemesi yani yardım etmek isteyen bebek konusunda yardım edeyim diye tutturacaklarına ev işine yardım etsinler belki öyle yardım duyguları tatmin olur

Burada olay bebeğe bakamamak uykusuzluktan vs şikayet etmek değil zaten tam tersi bebeği anneye emanet etmek yerine kendi bakmak istemesi yani yardım etmek isteyen bebek konusunda yardım edeyim diye tutturacaklarına ev işine yardım etsinler belki öyle yardım duyguları tatmin olur
Yaşlı başlı kadın,gelininin mutfak düzenini bilmez işini bilmez neden evinin işini yapsın? Çok çok istemiyorlarsa 'sorun değil iş ben sonra yaparım' desinler kendi işlerini bebeğim var bahanesiyle başkasına yıkmak yerine,bence daha makul.

Yaşlı başlı kadın,gelininin mutfak düzenini bilmez işini bilmez neden evinin işini yapsın? Çok çok istemiyorlarsa 'sorun değil iş ben sonra yaparım' desinler kendi işlerini bebeğim var bahanesiyle başkasına yıkmak yerine,bence daha makul.
Zaten durduk yere anne kalk kalk mutfağa yemek yap temizlik yap denmiyor ki illa o çok bilmiş kaynana tavırları ile yardım edeceğim onun için geldim tavrı varsa bunu yapsın kaynana ne anlar bebek bakımından bebeğin ihtiyacını annesi hisseder o anlar

Zaten durduk yere anne kalk kalk mutfağa yemek yap temizlik yap denmiyor ki illa o çok bilmiş kaynana tavırları ile yardım edeceğim onun için geldim tavrı varsa bunu yapsın kaynana ne anlar bebek bakımından bebeğin ihtiyacını annesi hisseder o anlar
Valla gelinler olarak nelere laf edeceğinizi şaşırmışsınız,bebeği yaptığınız adamı kaynana doğurdu baktı,büyüttü farkında mısınız acaba?? Kaynana ne anlarmış :)))

Yaşlı başlı kadın dediğin 42 yaşında bu biir. Altı üstlü oturuyoruz evimin düzenini benim kadar iyi biliyor bu ikii. Onlara gelin iş yapın diyen yok eğer altı üstlü gelin aldıysan zor zamanlarında yardım edeceksin! Nıye aldın dibine geleni gideni konrtol etmek attıgı heradımı bilmek için mi? Bu insanlıktır ben sezeryan oldum eve geldim komşum yemek getirdi bana aç kaldım ben dikişlerimle kıvranırken o kv bana bir kap yemek yapacak bebeğe baksa ne yazar kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmiyor

Cocugu sevmesine baksin evin hanimi isini bilir ister mutfak toplar ister banyo yapar. Yonlendirmeye gerek yok. Soyleyen kendi annesi olsa belki batmaz ama boyl olunca sevmemis demek durumu ama cocuk mu kocasina soyluyor ve teyze koca kadin o kocasina ne diye soyleyecek?

Back
X