• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin olmak böyle mi?

Öyle bir kurulmuşsun ki kızcağıza, ne dersek diyelim teyzen haklı olacak gözünde.

Yalnız konu dışında bir şey söyleyeceğim, senden de çok sağlam kaynana olacağa benziyor.

Evet benden fena kaynana olur bende seziyorum onu. Hiç iyi değil :)

Doğru. "Sen otur kızım ben işlerini halledey temizleyeyim sonra da kendi evime geçip kendi işlerimi yapayım sen yorulma çocuk doğirdun bak çocuguma ben yaparım her seyi" demeliydi teyzem haklısınız.

Bebekle gelin hanım yoruluyodur teyzeniz bu teklifle gelse hiçte fena olmazmış.

Mutfak pis mi temiz mi gelini ilgilendirir yapacağı vakitte aklı yok mu kızın diyemez miydi " anne sen bebeğe bakar mısın bende işlerimi halledeyim"
Belki yorgun belki eşi gelince ona yaptırıcak ?
Siz neden kendinize dert ettiniz bunu kvye eloenöe durmak istiyosanız siz sizinkine durar kocanızada hiçbişey söylemezsiniz.

Öyle bir kurulmuşsun ki kızcağıza, ne dersek diyelim teyzen haklı olacak gözünde.

Yalnız konu dışında bir şey söyleyeceğim, senden de çok sağlam kaynana olacağa benziyor.
Bana kimse bir şey demesin sürekli bize yardımcı olsunlar zihniyetindeki insanlara sinir oluyorum çünkü.

Ne olursa olsun insanlari tek tarafli dinleyip ona gore karar vermeyin derim bence suan surekli teyzenizi hakli gormeniz yanlis bir de gelinin agzindan dinleyin belki fikirleriniz degisir suan hepimiz tek tarafli dusunerekten yorum yapiyoruz,, nisanlisin evlendigin zaman anlarsiniz demek istedigimi hakkinizda hayirlisi olsun. ..

Teyzenizi ilgilendirmez. Karışmasaydı. Benim annem bile bana mutfağını temizle demez. Çok yardımcı olmak istiyorsa girer temizler. İnsanlar da laflarının nereye gideceğini düşünmez ondan sonra da alınıp sağa sola anlatmaya bayılırlar. Siz de gelin olduğunuzda anlarsıız artık.

Ne olursa olsun insanlari tek tarafli dinleyip ona gore karar vermeyin derim bence suan surekli teyzenizi hakli gormeniz yanlis bir de gelinin agzindan dinleyin belki fikirleriniz degisir suan hepimiz tek tarafli dusunerekten yorum yapiyoruz,, nisanlisin evlendigin zaman anlarsiniz demek istedigimi hakkinizda hayirlisi olsun. ..
Teşekkür ederim. Kızın dinlenmek istediği bir ana denk geldi belkide

Şimdi teyze sizinle konuşmuş siz haklı bulmuşsunuz ama gelinde gelir burda konu açar farklı hissetmiştir onu da haklı bulan olur.Bunlar hassas konular bence kimse kimsenin işine karışmasın, istese gelin zaten kendi der anne sen bebeğe bak ben toplayım diye :spor:

Sana art niyetlisin demiyorum@Tuval
Teyzende dünyanın en iyi niyetli insanı olabilir. Hiç lafımız yok. Ama orası ayrı bir ev teyzenin oğlunun ve gelininizin. İster toplar ister bebeği ile ilgilenir. Gün gelir ortalık çok dağınık bu kadın çok pis ben yapamıyorum bu kadınla derse kuzeniniz o zaman anne düzenine geri döner. Dönene kadar kimseyi ilgilendirmez. Dönerse sahip çıkarsınız agam paşam demeye devam edersiniz.

Nasıl bir ses tonuyla soyledigi önemli .Sekeri var diyorsun bn yatalak hasta olup geline eziyet edeni gorfum .Seker cokta radikal degil.Kustah deme kinama basina gelmasin

Ben KVmi sevmiyorum ama evime gelipte ben bakiyim cocuga islerini yap dese art niyet aramam hosumada giderdi.
Yeterki alayim evime götüreyim yok bende kalsinla gelmesin.

Teyzeniz beklemedigi bi tepkiyle karsilasmis öyle öyle cözerler birbirlerini. Siz tavir koymayin ama.

Bence teyzen bi tek o lafi dememiştr biraz emrivaki söyleyip laf sokmuştr ben de yeni evliym kv ne kadar iyi olsa da adi üstunde kv illa bi yerde laf sokup bsy yapar bence geline bisy dokunmus ki eşine soylems hem eşi de normal bsy olsaydi gidip annesine soylemezdi

Bana kimse bir şey demesin sürekli bize yardımcı olsunlar zihniyetindeki insanlara sinir oluyorum çünkü.
Bebeğin olunca yutacaksın bu dediklerini.

Bebeğim var, kimseden yarsım beklemiyorum. Ama evime gelen de ''bebeğine bakayım şurayı temizle'' diyeceğine, ''bebeğine bakayım biraz dinlen kızım'' desin. Şimdi yattığında tüm gece uyuyorsun ya, bebeğin olunca her saat başı mızırdanacak ve o tatlı uykundan kalkıp altını alıp emzireceksin.

Bu yazım burada kalsın, birkaç yıl sonra ''ah be bana demişlerdi'' dersin. Mutlaka hatırlayacaksın zaten, şüphem yok.

Valla teyzenizde tuhaflık yok. Tuhaflık gelinde. Ne var yani çocuğuna bakarken mutfağını toparla dediyse nesi kötü bunun..? Böylelerinin ne çocuğuna bakacaksın ne de bir işinin ucundan tutuvereyim demiceksin.. Ne yaparsa yapsın.. Siz de kayınvalidenize böyle davranmanız gerektiğini düşünmeyin.. Tamam mesafe iyidir.. Ama seviyeyi de yerlere indirmeye gerek yok.. İlkokul çocuğu gibi kocasına hiç olmadık bir sorun için bıdı bıdı yapmak çok saçma.. He senin evliliğine zarar verecek bir tavrı olur anlarım.. Ama bu durum hakkaten çok saçma.. Oğlum var.. Benim oğlum böyle bir nedenden bana kızsa daha evine uğramam

Çocuk zaten anneden baska kimsede durmuyor genelde o cocuk anne istiyor ne olmus yani bi mıtfak toplasanız bize bir kap yemek pişirseniz bakın ozaman sorun kalıyor mu
Bu dediklerinizi sürekli yapan biri zaten. Gelin doğ yaptı annesi 1gün kaldı gitti teyzem40ı çıkana kadr bekledi ilgilendi. Vs vs sürekli eli üzerinde yardımcı olur.

Bence hanım kızımız şımardı.

Konunun başında bekleyip her yoruma anında cevap mı vermem gerekiyor. Kural mı var?
Sizden negatif enerji alıyorum....

Farkındayım benden negatif enerji aldığınız. Ama alıntı yaptığınız yorum üzerine bir kaç kere cevaplaştık.
Sorun değil . Sen bırak teyzeni kuzenini gelinini , sen bir gün gelin olduğunda senin hakkında hiç laf söyleye hakları olamayan insanların seninle ilgili bir şeyler söylerlerse 'Küstah' gibi . O zaman ne yaparsın onu düşün.

Gelin terbiyesizlik etmiş ama bir o kadar da kocasıda...

Kadın cocuk dogurunca söz sahibi olmanın gücünü kullanmış işte bu işler böyledir malesef:KK11:

Konunun başında bekleyip her yoruma anında cevap mı vermem gerekiyor. Kural mı var?
Sizden negatif enerji alıyorum....
Konu sahibi sen bakma burdaki yorumlara.
Burdaki tüm gelinler hizmet bekler,kendi anneleri de kardeşlerinin karılarına durmadan hizmet ediyor çünkü :KK53:
Gelip kaynanam benden hizmet bekliyor diye konu açarlar,lakin kaynanadan hizmet beklemeyi de asla ihmal etmezler :))
Sen kendi kişiliğin karakterinle doğruyu yanlışı bulursun zaten,teyzeciğine de çok üzüldüm.Hayırsız evladı varmış.

Senin teyzen ve gelinin kaynanası aynı kişi mi sanıyorsun söylerken ki hareketi mimikleri nasıl bilmiyorsun tam olarak sana söylediğini mi ona söylemiş. Bir de bu kadar sinirlenmen de ilginç herhalde önceden sevmiyordun bu gelini

Back
X