- 17 Eylül 2012
- 3.611
- 7.893
- 358
Ben onun hizmetçisi değilim derler iki işin ucundan tutunca.. Zaten kadın geelmiş belli bir yaşa yapacağı gelinliği yapmış evlat büyütmüş evlendirmiş.. Bir de oldu olacak gelinin evini silsin süpürsün gelin de totosunu devirsin neymişşşş ayyy ben çocuk doğurdum.. Biz de doğurduk iki buçuk yaşında oğlum..kayınvalidemle dairelerimiz karşılıklı daha bir gün bile anne mutfağımı toplayıverir misin ben çocuğu emzircem diye bırak istemeyi ricada bile bulunmadım.. Yaptırmam zaten.. Ben yatacam o gelcek benim evimi temizlicek mutfağımı toplayacak ben hala yatmaya devam edicem mümkün değil böyle bir şey.. Yapar mısın desem canla başla yapar bilirim.. Ama utanırım ben ya.. İnsanlar artık buluttan nem kapmasalr keşke.. Zorunlu durumda yardım beklenir hani dikiş vardır kalkamıyosundur anlarım da.. Anlamak çok zor gerçekten.. kayınvalidesi gün göstermeyen hanımları tenzih ederim..60 65 yaşındaki insanlar size iş yapacak,mesela evini süpürecek,toz alacak,yemek yapacak,sizde bakacaksınız.İşin hafifini,bebekle ilgilenmeyi yapacak tabiiki.Bunları 2 elim kanda olsa yaptırmam kayınvalideme.Ama kendiniz yapacak olunca ben temizlikçi miyim, kadın alırım,yaptırırım.Kadının biri demiş ya,ne talihsiz kadınım,gelinlerin kıymetsiz zamanı gelin oldum,kaynanaların kıymetsiz zamanı kaynana oldum.