Gerçekten buna ağladığınıza inanamıyorum. Niye bu kadar önemli ne düşündüğü? Çok mu seviyorsunuz kayınvalideyi? Küstüğünde günlerce ağlayacak kadar büyük bir sevgi mi bu? Kocam küsse ağlamıyorum valideye zorlasam gözyaşı gelmez.
Yoksa asıl mevzu kabul görmek mi? Ki bence öyle. Ne önemi var yahu? Evlenmeden önceki hayatınızda sevilen, kabul gören, insan ilişkileri konusunda kendini ispat etmiş bir birey iseniz insanların sizi dışlaması kabul etmemesi neden bu kadar önemli olsun?
Ben ilk evlendiğimde eşimin ailesinin uzaydan geldiğini düşünüyordum. Balkondan bir ufo yaklaşacak ve beni çamaşır suyu diyarına esir olarak götüreceklerini hayal ediyordum. Hani öyle bir yabancılık. Onlar da beni gayet dışladılar, hala zaman zaman dışlarlar. Bırakın ağlamayı, ne olur az daha dışlayın daha ötede dışlayın diyebilirim.
İnsanların tuhaf davranışlarının sorumluluğunu üstlenmeyin. Sizce saçma bir sebeple size küstü mü? Bu onun problemi. Küsen siz değilsiniz, o. Dolayısıyla bunu dert etmesi gereken de o. Normal insanlar yetişkin olduklarında böyle basit mevzular için küsmez iletişim kurarlar. Demek ki kendisi normal bir yetişkin değil. Ben olsam o ortamda telefonda konik videolar açar gülerdim. Yapmışlığım da var. En olmadı haber sitelerine bakardım.
Bu kadar küçük sorunları büyütmeyin içinizde.