Gelin olmak ya da olmamak

yazdıklarından sonra pek savunduğunu sanmadım canım ya
Neden böyle oluyo bu erkekler. Evlenince karın çocuğun senin birinci ailen olur. Bu biz kadınlar için böyleyken neden erkekler için bu durum geçerli değil. Özellikle dikkat edicem bu duruma, beni de savunacak! 🤦🏻‍♀️

Neden böyle oluyo bu erkekler. Evlenince karın çocuğun senin birinci ailen olur. Bu biz kadınlar için böyleyken neden erkekler için bu durum geçerli değil. Özellikle dikkat edicem bu duruma, beni de savunacak! 🤦🏻‍♀️
umarım kalbindeki tüm sorunlar tez zamanda uçup gider. Evine huzur diliyorum..

Bunun gelin olmak olmamakla alakasi yok.
O aileye girmek zorunda degilsin zaten niye giresin sen eşinle evlendin sadece ve herkes saygi duymak zorunda. Boyle ufak tefek sacma sapan konularda insanlarin ustune gelmesine izin vermemen lazim. Yok gülmemişim, yok somurtmuşum bilmem ne diye kusecek olanda yol alsin gitsin ötede küssün umrumda olmaz. Şimartmayin şunlari, kendilerini boyle boyle bir halt saniyorlar.

of evet ya. Bunları duymaya ihtiyacım varmış. Bu platforma kaydolup bu konuyu açmak çok iyi geldi. Unuttuğum şeylerdi bunlar. Kendimi değersizleştirmişim meğer.

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok 🙈
Böyle seyleri kafanıza takmayın, cok zorlanıyorsanız da mesafeli oluverin,zira hayat cok kısa...

Back
X