Gelin saç bandı :(

sunri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
69
4
28
Ankara
Arkadaşlar meraba. Ya kusura bakmayın böyle bişey için vaktinizi alıyorum ama son çare buraya yazdım artık. 15 gün sonra düğünüm var hala istediğim tarzda saç tokası bulamadım. Abartılı şeyleri sevmiyorum. Gelin saç bandı arıyorum resim ekleyebilsem daha kolay anlatcam ama:(( ankarada yada internetten alabileceğim bi yer var mı bildiğiniz

Gelinliğin nasıl bir şey canım? Ona göre, uygun bir şey bulabilirsek resmini atarız. :31:

Şu linke bir bak bu arada, gittigidiyor'da bunları buldum El yapımı gelin tacı

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ankara'da

1- Kızılay erdoğan düğme (ben pek bir şey bulamadım ama bi bak istersen)

2- Ulus çıkrıkçılar yokuşu ve suluhan (Yine şansım yaver gitmedi ama sen yine de dene)

3-Kızılay and çarşısı üst kat küçük bir dükkan (ufak incili bir şey aldım hoşuma gitti modellere bi bak istersen)

Ankara'da

1- Kızılay erdoğan düğme (ben pek bir şey bulamadım ama bi bak istersen)

2- Ulus çıkrıkçılar yokuşu ve suluhan (Yine şansım yaver gitmedi ama sen yine de dene)

3-Kızılay and çarşısı üst kat küçük bir dükkan (ufak incili bir şey aldım hoşuma gitti modellere bi bak istersen)

Hepsine baktım bende ama yok :( birde saç bandı gibi bi şey arıyorum deyince tersliyolar :)) herkesin kendş zevki yani http://sevaltasarimevi...............tr/2013/11/gelin-sacinda-moda-degisiyor.html?m=1

Simdi baktim netten bantli sac modellerine.
Cok romantik duruyormus:16:

Değilmi:)) ya ben gelin saç bandı yazıp görsellerden bulmuştum sevval tasarıma girip bulmadım resmi o yüzden bilmiyorum neresinde sitenin:) Gelinliği aldığım yerde vardı bant ama çok pahalıydı daha ucuzunu bulurum dşye düşünmüştüm bulamadım.. Tekrar gittşm alayım diye Ordada kalmamış malasef

Back
X