kötülükle ne alakası var? Herkesin annesi kendisineBir gelin adayi olarak insanları anlamakta zorlanıyorum.Anne başka biri kv başka biri herkes bunu biliyor fakat İnsanın gözüne soka soka bazı şeylerin yapılması normal mi ben mi abartıyorum bilmiyorum artık. 20 yillik evliliginde Annesinin yaptıkları sandıkta beklerken kvnin yaptıkları el önünde kullanilarak çöpe atılacak dereceye getirilir mi? Çok basitinden ki yazarken utanıyorum yemek konulurken dahi anne kv ayrımı yapılır mı? Hediye alınacakken bu benim anneme şu senin annene ayrı ayrı paket yapılsın karışmasın denir mi ? Bu kadar kötülük neden ve bir şey diyemedigimiz içinde bünyeme ağır geliuor kendimi yiyip bitiriyorummmm bununla nasil başa çıkacağım((
Ay lütfen öyle olsun, koca kadın bu kadar yol yordam bilmiyor olamaz, dayanamam buna.
Pardon geri alıyorum, bebe değil ergenmiş. Olsun o zaman da aklı bir karış havada olmalıydı. Hormonlar arkadaşlar karşı cins vs yerine abisinin karısına takmış. Yine tehlikeli.Hayır daha bebek sayılırmış abisi evlendiği zaman, ne anlar çeyizden - kayınvalide gelin sıfatlarından. O yaşta kız çocuğu herkese abla ya da teyze demez mi? Yemek masasında çocuk sandalyesinde otururken gelinin önce kendi annesinin tabağına yemek koyduğunu nasıl tespit etmiş?
33 diyolar ayKaç yaşında acaba, gelin adayıymış kendisi. İnşallah damat adayı vardır ortada asdfgh
Bi de edebi edebi yazmış konuyu genellemeler bilmemnelerKonuyu actı 1 saat olmadan kaçırdınız kızıı bre vicdanszlar
Nerden biliyolar yahu33 diyolar ay
Paketin rengine fiyonkuna kadr içerlemiş yazıhhh nasıl bi boş kalmışlıksaBi de edebi edebi yazmış konuyu genellemeler bilmemnelerYazık o yengeye ne çekiyordur dilinden
33 diyolar ay
33 yaşına gelmiş, yol yordam öğreteni de olmamış ki. Dünürlerin hediyeleri aynı pakete konuyor sanıyor, hediyelerin peşine düşüyor kullandı mı kullanmadı mı diye, bi de gönül koymuş ya ahahahhah. 33 ünden sonra koca bulunca da buldumcuk olmuş, 20 yıllık geline görümcelik yapmaya çalışıyor. Biti kanlandı herhal ya.Hayır daha bebek sayılırmış abisi evlendiği zaman, ne anlar çeyizden - kayınvalide gelin sıfatlarından. O yaşta kız çocuğu herkese abla ya da teyze demez mi? Yemek masasında çocuk sandalyesinde otururken gelinin önce kendi annesinin tabağına yemek koyduğunu nasıl tespit etmiş?
Kaç yaşında acaba, gelin adayıymış kendisi. İnşallah damat adayı vardır ortada asdfgh
Ayrıca bu 33 yaşında birinin soracağı bir soru mu?
33Kaç yaşında acaba, gelin adayıymış kendisi. İnşallah damat adayı vardır ortada asdfgh
Hayır yanarım yanarım hayatımda 1 gün bile böyle boş şeylere takacak vakit ayıracak zamanım olmadı ona yanarım
Bende istiyorum gelinin hediye paketine takmak
Abimler evlendiginde 13 yasindaydim yazmış heralde. 20 senelik evliymiş abiNerden biliyolar yahu
Paketin rengine fiyonkuna kadr içerlemiş yazıhhh nasıl bi boş kalmışlıksa
Hayır adil olan üçe kadar sayıp paketi havaya atması ve iki hanımın eşit mesafeden koşarak kapmaya çalışmasıAy evet gördüm şimdi
Kendisine annesiyle kayınvalidesine aynı hediyeyi alıp, aynı pakete koydurup, paketi kayınvalidesinin eline vereceği, annesinin de bakakalacağı bir hayat diliyorum
Sanrım kendi düğünü olacak ve kendini yengesiyle kıyasladı. Yazık kıyamam Küçümensu'ya
bu seferde benim annem bi adım geriden koşmuştu derHayır adil olan üçe kadar sayıp paketi havaya atması ve iki hanımın eşit mesafeden koşarak kapmaya çalışması
Gelin annesine fısıldar anne az beri gel diyebu seferde benim annem bi adım geriden koşmuştu deramaan konu sahibi gitmiş biz burda çene yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?