Gelin sorunsalı

kötülükle ne alakası var? Herkesin annesi kendisine

Pardon geri alıyorum, bebe değil ergenmiş. Olsun o zaman da aklı bir karış havada olmalıydı. Hormonlar arkadaşlar karşı cins vs yerine abisinin karısına takmış. Yine tehlikeli.

Kaçırmışsınız kızı, bunca yıllık görümceyim gelinler ne kullanmış ne kullanmamış anneme ne almış dikkat etmem bile. Ufak hesaplarla ömür mü geçer ayol. En son gördüğüm bizim küçük gelin bayramda anneme sadece hoşetle(!) bir şey verdi, bakmadım bile. Çeyizine aldığım takımları kullana kullana anasını ağlatmış bir tane baharatlığın kapağını çatlatmış, iftarda biber isteyince fark ettim. Hüğğğğ. Hayınnn gelin.

33 yaşına gelmiş, yol yordam öğreteni de olmamış ki. Dünürlerin hediyeleri aynı pakete konuyor sanıyor, hediyelerin peşine düşüyor kullandı mı kullanmadı mı diye, bi de gönül koymuş ya ahahahhah. 33 ünden sonra koca bulunca da buldumcuk olmuş, 20 yıllık geline görümcelik yapmaya çalışıyor. Biti kanlandı herhal ya.

Hayır yanarım yanarım hayatımda 1 gün bile böyle boş şeylere takacak vakit ayıracak zamanım olmadı ona yanarım
Bende istiyorum gelinin hediye paketine takmak

Sanrım kendi düğünü olacak ve kendini yengesiyle kıyasladı. Yazık kıyamam Küçümensu'ya

Ay evet gördüm şimdi
Kendisine annesiyle kayınvalidesine aynı hediyeyi alıp, aynı pakete koydurup, paketi kayınvalidesinin eline vereceği, annesinin de bakakalacağı bir hayat diliyorum
Hayır adil olan üçe kadar sayıp paketi havaya atması ve iki hanımın eşit mesafeden koşarak kapmaya çalışması

Hayır adil olan üçe kadar sayıp paketi havaya atması ve iki hanımın eşit mesafeden koşarak kapmaya çalışması
bu seferde benim annem bi adım geriden koşmuştu der amaan konu sahibi gitmiş biz burda çene yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…