Gelin sorunsalı

Ha ben şimdi anladım. Siz içeriklerinin de farklı olduğunu düşünüyorsunuz sanırım. Synı olsaydı aynı paket kullanılırdı, karışmasın istedikleri içib ayrı paket kullanılıyor kafasında mısınız

Kaynana olsam dünürle aynı hediye istemem, ikiz çocuk gibi o ne be, kro kro işler.

E siz de gelinmişsiniz ve düğününüz olacakmış. Kendi gelininizle mi yarışıyorsunuz?

Ay ne alaka annem ile kayınvalideme ikiz bebelerim gibi aynı hediyeyi almak zorunda mıyım?
İkisinin de zevki, ihtiyacı farklı sonuçta. Karışmasın diye ayrı paketlemeyi kötü anlama çekecek kadar ne yaşadınız?

20 yıllık gelinin çeyizinden ne kullanacağına da görümce karışmasın artık yaa.
20 aylık olana da karışmasın. Onları gelininize buyur, senindir diyerek verdiniz mi? verdiniz.
Elinizle ördüğünüz iğne işi yazmalarla tuvalet silmiş kadın sanki amma abartmışssınız.
Kullanıyor işte daha güzel.

Ay bi de kırıldım diyo Allah başka dert vermesin.

Gelin adayıyım yazdınız, ilkokul yaşlarında mı başladı bu hasetlenmeler? Odanızda bebeklerinizle oynayacağınıza abinizin eşini mi gözetlediniz?
Sizi tebrik ederim liste başı oldunuz. BDV dahil Kadınlar Kulübü'nün kaç bin tane üyesi varsa hepsini aynı tarafta topladınız. Unutulmayacak ve hep örnek gösterileceksiniz.

Allah'ın küçümeni, ağzındaki süt kokusu yeni gitmiş, 20 yıllık yengeyle aşık atıyor jfkfkf
Hayır daha bebek sayılırmış abisi evlendiği zaman, ne anlar çeyizden - kayınvalide gelin sıfatlarından. O yaşta kız çocuğu herkese abla ya da teyze demez mi? Yemek masasında çocuk sandalyesinde otururken gelinin önce kendi annesinin tabağına yemek koyduğunu nasıl tespit etmiş?

annesine iki but k.validesine bir but koyduysa demek ki dhghsghf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…