Gelin sorunsalı

Çok cahil gördüm sizi, genelde böyle ceyize havluya çok konuşan, başkasının hayatının her zerresine karışmak isteyenlerin eğitimsiz ve cahil insanlar olduğunu gözlemledim. Sizi zerre ilgilendirmez yengeniz ne yapmış ne almış. Abiniz alsın, siz alın bu kadar düşünüyorsanız annenizi başkasından beklemeyin.

Konu sahibi gerçekten kaç yaşındasın?

hiç mi hayatında hediye almadın, alındığını görmedin. Ayol, paketler farklı olmasa bile dikkat eder karıştırmaz, kağıdın pakrtin kenarını kıvırır bir şey yapar.

Ayy birde ev düzeni ne bilmiyorsun. Nerdeyse 40 yaşından daha büyük kadının evinin düzenine karışıyorsun. Ne saçma şey.

Ama ne güzel kullanıyormus işte bu gelinler ne yapsa yaranamiyor mutlu olmanız lazım annemin yaptığına değer vermiş kullanmış diye eğer sandıkta beklese ona da laf derdiniz

Ay lütfen öyle olsun, koca kadın bu kadar yol yordam bilmiyor olamaz, dayanamam buna.

"Görümce görmeyin ömrümce" Lafındaki görümce sensin konu sahibi.
İdrak edemediğin bir şey var. Senin Öz annen, gelinin hiçbir şeyi değil. Napmasını bekliyorsun? Senin anneni senin kadar sevmesini falan mı?
Senin annenle bir ömür kan bağın var ama onun bütün ilişkileri bi imzaya bakar.
Kendine gel biraz senin annen sadece sana kıymetli

Annemin de kv min de çeyizlerini kullanmayıp evin derinliklerine kaldıran ben de kötü mü oluyorum acaba bu durumda Allahım ne dertler var şaka mısınız siz bunu mu dert ettiniz üstelik henüz nişanlıyken durun bakalım siz neler yaşayacaksınız kvnizle..

Offf ne kadar saçma bir düşünce ya bu. Sizin gerçekten iliniz gücünüz yok bunu mu düşündünüz ? Belki annesi farklı hediye paketinden hoşlanıyor , kvnin başka bir hediye paketi tercih edeceğini düşünüyor. Ne var bunda. Bizde annemize başka , kv başka hediyeler alıyoruz. Aynı anda da alıyoruz farklı anlarda da alıyoruz. Görümceme kokoş ürünler alırım çünkü kendisi kokoş ablama sade ürünler alırım çünkü tarzı sade. Yani sizin işiniz gücünüz bitti hediyelerin paketlerine mi taktınız ya ? Pes diyorum

O zaman da Her seye müdahale eden kv ve görümceler... diye başlık açacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…