Paketletmekteki amaç paketsiz vermek değil hedie dediğiniz şey tabi ki paketle verilir. Hediyeler birbirine karışmasın diye A ve B gibi farklı paketlere koydurmak. Özelde istediğini alabilir aynı anda alınıyorsa böyle bir şeye ne gerek var
Paketletmekteki amaç paketsiz vermek değil hedie dediğiniz şey tabi ki paketle verilir. Hediyeler birbirine karışmasın diye A ve B gibi farklı paketlere koydurmak. Özelde istediğini alabilir aynı anda alınıyorsa böyle bir şeye ne gerek var
Atıyorum bakın biiiiir ikiiiii üç. Kapış kapış kapışAynı pakete koyup lönks diye aralarına mı atacak, iyi misiniz siz?
Ama ne güzel kullanıyormus işte bu gelinler ne yapsa yaranamiyor mutlu olmanız lazım annemin yaptığına değer vermiş kullanmış diye eğer sandıkta beklese ona da laf derdinizBir gelin adayi olarak insanları anlamakta zorlanıyorum.Anne başka biri kv başka biri herkes bunu biliyor fakat İnsanın gözüne soka soka bazı şeylerin yapılması normal mi ben mi abartıyorum bilmiyorum artık. 20 yillik evliliginde Annesinin yaptıkları sandıkta beklerken kvnin yaptıkları el önünde kullanilarak çöpe atılacak dereceye getirilir mi? Çok basitinden ki yazarken utanıyorum yemek konulurken dahi anne kv ayrımı yapılır mı? Hediye alınacakken bu benim anneme şu senin annene ayrı ayrı paket yapılsın karışmasın denir mi ? Bu kadar kötülük neden ve bir şey diyemedigimiz içinde bünyeme ağır geliuor kendimi yiyip bitiriyorummmm bununla nasil başa çıkacağım((
Size ne ya? Siz evlenip gelin olunca ayirmazsiniz kaynananizi ananizdan.Görümceyim
Ay lütfen öyle olsun, koca kadın bu kadar yol yordam bilmiyor olamaz, dayanamam buna.Aaaa olur mu tabii ki kayınvalidesine verecekti.
Kendi annesine verirse bir tur da onun dedikodusu dönerdi negzel. "Zaten aynı hediye, insan neden paketi annesine verir ki" falan diyecekti bu defa. Fırsatı kaçırmış diye üzülüyor
Böyle bir amacım niye olsun onu burada kotulemenin ne bana ne faydası olabilir ki söyler misiniz
Aynı pakete koyup lönks diye aralarına mı atacak, iyi misiniz siz?
Offf ne kadar saçma bir düşünce ya bu. Sizin gerçekten iliniz gücünüz yok bunu mu düşündünüz ? Belki annesi farklı hediye paketinden hoşlanıyor , kvnin başka bir hediye paketi tercih edeceğini düşünüyor. Ne var bunda. Bizde annemize başka , kv başka hediyeler alıyoruz. Aynı anda da alıyoruz farklı anlarda da alıyoruz. Görümceme kokoş ürünler alırım çünkü kendisi kokoş ablama sade ürünler alırım çünkü tarzı sade. Yani sizin işiniz gücünüz bitti hediyelerin paketlerine mi taktınız ya ? Pes diyorumPaketletmekteki amaç paketsiz vermek değil hedie dediğiniz şey tabi ki paketle verilir. Hediyeler birbirine karışmasın diye A ve B gibi farklı paketlere koydurmak. Özelde istediğini alabilir aynı anda alınıyorsa böyle bir şeye ne gerek var
Istedigi destegi goremediEki Görüntüle 3238028
Nereye, daha karpuz keseceedik.
O zaman da Her seye müdahale eden kv ve görümceler... diye başlık açacakAnnemin de kv min de çeyizlerini kullanmayıp evin derinliklerine kaldıran ben de kötü mü oluyorum acaba bu durumdaAllahım ne dertler var şaka mısınız siz bunu mu dert ettiniz üstelik henüz nişanlıyken durun bakalım siz neler yaşayacaksınız kvnizle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?