Gelinden çekenler buraya...

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.245
556
248
ya kizlar bizim bir gelin var 1000 geline bedel. bize etmedigi kalmadi hatta bize kacarak geldi yani dusunun. bir ben miyim bunu yasayan baska varmi?????????:umursamaz:

bu formdakı konu baslıgı EŞİ VE EŞİNİN AİLESİ dıkkatınızı cekerım.gelınınızden sıkayetınız varsa bence baska bı forma yazmalısınız...

bu formdakı konu baslıgı EŞİ VE EŞİNİN AİLESİ dıkkatınızı cekerım.gelınınızden sıkayetınız varsa bence baska bı forma yazmalısınız...

Bu foruma'da yazabilir kendi ailesi ile sorun yasayanlar bölümüne mesela yerimseniben
Zaten yanlıs yerde ise tasınır ..

size ne etti ? kaçarak gelmesiyle size ettikleri arasında bir bağlantı kuramadım. kaçarak evlendiği için ezik mi olmalı karşınızda?

ailesini ezip geçmiş abinizi veya kardeşinizi dilemiş gelmiş. ne yapıyor ki size ? daha açarsanız anlayabilirz. ama kaçıp gelmesi sizi deli etmesi için bi sebep değil. tam tersi ona kucak açmanız gerek diye düşünüyorum.

senin bi başlığın vardı hem görümceyim hem gelin diye ordan devam etseydin niye extradan başlık açtınki :sm_confused:

Bu forumda gelin hakkında kötü konuşmazlar canım tepki toplarsın söylim. Çünki burada herkes gelin, kaynanalar olsaydı iyi dedikodu çıkardı.

burayı okuya okuya daha tanımadan kayınvalidemden korkar oldum ayol:roflol:herneyse ne yaptı size gelininiz 100 geline bedel olacak kadar?

gelininizle anlaşamıyor olabilirsiniz ama hemde kaçarak geldi die belirtmeniz size karsı söz sahibi olamayacagı anlamınamı geliyor

Hep kaynana, görümce, elti, kayın, kayınbaba çekiştirilecek değil ya.
Gelinleri de çekiştirebiliriz değil mi, tatlı tatlı saygı sınırlarını aşmamak koşuluyla !!!
Hadi bakalım buyrun buradan yakın kaydirigubbakcemile3

seni gelin alacağıdık emme kk da sürtüp msn açmadığın için almıcez. sora buralara konu aç seni çekiştir dur valla amman evlerden ırak

kizlar bizim gelin bize kacarak geldi evet bizde ona oyle bir kucak actik ki bunu kimse yapmazdi. annem olsun babam olsun veya kardeslerim ve ben ona bir evlat bir abla ve bir kardes gibi davrandik. annem ona yavrum dedi ben ona canim dedim ama olmadi iste. rahatlik batti derler ya aynen oyle oldu. bir cocugu oldu sanki o deil de annem dogurdu tabi bakar torunu cok sever ama...... gecenlerde oglu 1 hafta annem lerde kaldi ne aradi ne de sordu. evime misafir gelir cagiririm gelmemek icin bahaneler uydurur ondan sonra abime kardesin beni cagirmadi dermis.hic bir seyine karismayiz. herseyini annem yapar bir defa eline saglik dememistir. bu arada bende gelinim yani kesinlikle yanlis anlasilmasin iyi gelin vardir kotu gelin vardir aynen kotu kaynana veya kotu gorumce gibi.............

Erkek kardeşin memnunsa bizlere Allah mutlu etsin demek düşüyor sadece....
kaydirigubbakcemile2
Annen de yapmasın ezdirmesin canım yapmak mecburiyetinde değil ki....
:umursamaz:

elbette her insanin iyiside vardir kotusude ama madem buu kadr kotu neden onun icin iyi seyler yapmaya devam ettiniz anliyorum evlat ama evlatta belli bir yasa gelmis heralde kendini dusunebilir.bence herseyin fazlasi zarar merhametinde fazlasi zarar siz ona boyle davranirken o nankor bir sekilde cevap veriyosa sizde hala canim gulum diyosaniz hata sizdedir bence elinizi ayaginizi cekin ne siz uzulun nede olaylara meydan birakin bence en mantiklisi bu

Ya benim anlayamadigim bu kadar ic ice yasamak mecburiyetindemi Türkiye`de insanlar?
Gelin kacmissa size ne? Erkek kardesiniz düsünsün. Kacan demekki ona göre kilifini uydurmustur. Kimsede kucak acma mecburiyettinde degil.
Neden size misafir gelince gelini cagiriyorsunuz? Siz kendinizle ve misafirinizle yanliz kalamiyormusunuz?
Ne kadar cok vaktiniz varki birde gelininizle ugrasiyorsunuz? Birakin herkes istedigi gibi yasasin, uzak kalin, mesafeli olun, kendi isinize, evinize, cocugunuza önem gösterin size ne baskasindan?
Onu kardesiniz düsünsün, annenizde bakmak istemiyorsa cocuga acik acik bunu gelininize söylesin, hem neden anneniz bakiyor? Gelin calisiyormu?
Ne sacma olaylar bunlar ya, resmen sinirlendim sabah sabah.

yok canim zaten bitti o yavrum canimlar ama daha kotu oldu ne dersen tersini yapy. kendimden cok anneme uzuluyorum kadincagiz aman aralarinda kavga olmasin diye gidipte abime senin karin sunu sunu yapti demiyo. cunku zaten cok sik kavga ederler. abimde pisman zaten kacirdigina. oda dyo aldim basima belayi diye. cok kavga attikleri zaman babamin evine gidecem dyomus. gecenlerde babasi anneme demiski kesinlikle benim evime geri donemez dyomus. ben oh iyi oldu demiyorum. aksine aklini basina toplasin diye dua ediyorum. inanin kizlar cok zor ne kadar da uzak durmaya calissam olmuyo iste.

alla alla çok mu geçimsiz Biridir Bu gelininiz ? size hiç şahsi olarak Bir saygısızlığı oldu mu ?

siz çağiriyosunuz Bahane üretiyor. olaBilir gelmek istememesi normal de sonra eşine Beni çağirmadılar diyor.. ilginç valla. acaBa kardeşiniz neden gitmedin diye kızar ondan mı çekiniyor da suçu sizin üzerinize atıyor.. amann uzak durun siz de. yeterince sıcak davrandıysanız ve Bunu anlamıyorsa kendi kayBeder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…