Gelinden çekenler buraya...

masallah canim allah bozmasin. bende iyi bir gelinimdir ama kiymet bilen yok

Ama bak gene konuyu dağıttın. Biz insanlardan bahsediyoruz, senin kıymet bilen yok dediklerin insan değil ki, imalat hatası nlar, defolu ürün onlar.

tatlım alınacak bir mevzuu yokki neden alınayım?
bazı insanlarla geçinmek zordu iyi bilirim.
Nekadar alttanda alsan kendisini dünyanın akıllısı sanar.
Bu insanlara en iyi cevap ilgilenmemek oluyor.
Kaile alınmadıklarında kuduruyorlar, herkes bildiğini okusun bırakın.
Sonuçta eğer size iftira atmıyor, çirkeflik etmiyorsa hiç uğraşmamak doğru olur.
Çünkü böylesiyle başetmek zor.

Son düzenleme:
ben gelinimizi cok severdim ama son yaptiklarina kadar icimde herseyi bitirdi
bana yapmadi ama aileme yapti,bebegini düsük yapti aileme katili sizsiniz dedi
zehir´e deger verdiginiz kadar bana deger vermediniz dedi(ki ben yurtdisindayim uzaktayim ailemden) onunda bebegi ölsün demis
bunu duyduktan sonra yikildim zaten ,cunku cok seviyordum kendisini
herseyi dört dörtlük yapildi evi ayri düzüldü ama tembel kocasi babamin parasini yemek istediginden calismayip annemden babamdan gecindiler
evde ne bir temizlik ne de bir yemek elini sürmezdi,yediklerini bile tezgahin uzerine birakip defolup giderdi (izinde sahit oldum)
dügünü babam yapti,kredisini babam ödüyor,evini babam yapti,icinin dizaynina kadar babamin el emegi vardi ama iste insan sonradan görme olunca bizim gelin gibi oluyormus demek
kendi ailesi tek kat evde tikis tikis bir cocuklu gelinleriyle yasiyor halbuki ,evin salonunda yatarak büüyümüs ama gel görki simdi seni beni begenmez
Allah kimseye geldigi yeri unutturmasin insallah :Saruboceq:

Ailenizi suçlaşamsı size beddua etmesi çok çirkin lmaz:

hah bende bunu anlatmaya calisiyorum be sekerim. bugun 4 gun oldu gelini gormeyeli kafam cok rahat. oooohhhhhhhzemuszemushihoyyyt

kötüyle başetmek zor.
bizde bir gelin var (dayımın eşi)allah düşmanımın başına vermesin.
bizi evine almaz..19 yıllık evliler daha 5 kez anca gitmişizdir evine.
kendisi de gelmez.görüşmeyiz anlıcağınız.ama görüşmediğimiz halde etmedii iftira laf kalmadı.
ailede herkesi birbirine düşman etti.kardeşler birbirleriyle görüşmüyolar.o onu dedi şu şunu dedi halbuki hiçbişe yok ortada.allah bildiği gibi yapsın

siz fazla yüz göz olmuşsunuzdur.

mesela benim annem ve teyzem dayılarımın evine kesinlikle davet edilmeden gitmezler. dayım arayıp -abla gel derse hanımına sordun mu müsait mi diye de sorarlar. Dedem rahatsızlandığın da dayım --babam hasta yeri bizim yanımız biz bakarız demişti, annem de --kardeşim sen erkeksin gündüz işinde gücünde olursun hanımın nasıl baksın bir erkeğe ayıp öyle şey mi olur biz bakarız -- demişti.

Dayım yengeme annemin söylediklerini söylediğinde yengem Ertesi gün çıkıp gelmişti --abla sen böyle böyle demişsin sağol, demeye. ama hafta da 2 gün gelir biz de kalır dedemle ilgilenirlerdi. Annem de --hadi siz gidin kızım evinde çocukların var onlarla ilgilen derdi evlerine gönderirdi.

ama annemin cadı bir görümcesi vardı Allah düşmanımızın başına vermesin. Bir tane daha halam var dünya tatlısı biri Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin. Annamle babamın ayrı olmalarına sebep süpürgeli cadı paragöz halamla paragöz amcamdı.

bu ara da annemle babamın ayrılmalarına sebep olan amcamın kızı bahsettiğim dayımın hanımı olur. Yani annem amcamın yaptıklarını kızından çıkarmadı --onun ne suçu var dedi. Hatta o amcamın kızını dayıma annem ve dedem istediler dayım ilk başta çok karşı çıkmıştı ben o adamın kızını almam diye ama o amcam yaşlandı elden ayaktan düştü oğlu bile arayıp sormadı dayım baktı.

Aslında insanları gelin-görümce-kaynana-kayınpeder diye ayırmamak lazım. Bir insanın için de şeytanlık -çekememezlik-iki yüzlülük varsa görümce ya da kaynana olmasına gerek yok. kötü insan her yerde her vakitte kötüdür.

evet canim dogru soyledin cok yuz goz olduk. abim onu eve ilk getirdiginde neye ugradigimizi sasirdik. birden eve gelin geldi pat diye. ben o zaman 2 aylik evliydim. biz bu gelinle cocuklugumuzdan beri birbirimizi taniriz, aksilik bu ya onu hic sevmezdim. baslarda ben biraz mesafe koydum araya, gider gelirdim ama cok fazla yuz goz olmazdik. ama annem oyle yapmadi cok sevdi, cok baglandi ona, zaten geldiginde 16 yasindydi. annnesi babasi bize geri donemez dedi artik senin kizin dediler anneme. annem onu gelin gibi deil evlat gibi gordu. baslarda cok iyi idi ovguler yagdiryodu bize. benim ailem boyle deil, sizin gibi beni kimse sevmedi, hatta annesinden nefret ettigini bile soylerdi. ben derdim ona oyle deme annen o senin derdim. ama o bunlara layik bir gelin olamadi. simdi isi gucu beni kiskanmak. beni neden kiskaniyor daha anlamis deilim. fazladan bir seyim yok. aksine onun bende olmayan bir seyi var oda cocuk. o benim dunyalar talisi yegenim olmasa suratina bile bakmam ama gel gor ki onun icin olurum ben. bugun tam 5 gun oluyo gormiyeli. cok rahatim kafam cok sakin. sesi bile benim piskolojimi bozmaya yetiyo. allah yardimcimiz olsun.:Saruboceq:

:) hep kaynanalar yapacak değil ya ama hep haketmeyenin başına gelir. hak edene gelse ne güzel olur. genelde kaynanalar az değildir. hep kendilerine saygı beklerler ama gösternezler, istediklerini söylerler söyletmezler ama nadirde olsa böyle gelinlerde var. komsumun gelini.... böyle birini görmedim duymadım. valla inanırmısınız ben şahit oldum. gelin kayın babayı arıyor, kredi kartları feci durumda icra gelecekmiş. para istiyor. ki kayın vaildesinin emekli maaşıda bunlar için cekilmiş kredi için bankaya gidiyor. adam diyorki emekli maaşıyla geçiniyoruz yok para, şerefsiz vardır sende mezamı götürüceksin diyor. şaştım kaldım valla, ay öyle birşeyi ben yapsam kocam beni boşar. hoş zaten anası söz konusuysa agzımı açtırmaz. ana kuzusudurda:)

cok igrenc bir durum o geline ders vermek lazim ya duzelir edep ya hu demis mevlana yada bosasin da o zaman kicinin ustune oturur ama bosanmak degilde aile yapilari bunu goturuyorsa bizi neden sinir ediyorsun yasengözlerimebaksanab

size ne etti ? kaçarak gelmesiyle size ettikleri arasında bir bağlantı kuramadım. kaçarak evlendiği için ezik mi olmalı karşınızda?

valla birazcik haddini bilecek kacmayi biliyorsa saygili olmayida bilecek kacanlar genelde el ustunde tutulmaz kiymetini bilsin bizim bir tanidik nisan atti konustuguylaa eevlendi yemedigi laf kalmadi bunlarida dusunmek lazim tabiki cahillikde var kinamiyoruz hicbirseyi nasibi burasiymis ama bence kiz kismi agir olacak agir tasi kimse yerinden kaldiramaz

Son düzenleme:
evet öyle cemkiiren insanlari hic sevmem genelde cahil kultursuz insanlar öyle oluyor bunun adi birazda terbiyesizlik istemiyorsa baska yere gitsin sizde meraklisi degilsiniz galiba niye ayni yerde duruyorsunuzkidelikafadulden

hep kaynanamı yapack bırazda gelın yapsın ne var yanı......kacark gelsın ne olmuskı?

cektirsin ler .ya hep bizmi kötüyüz.anamizin kapisinda melektik.simdi seytan mi olduk. benim kaynanama da soracak olursunn kimbilir neler neler anlatir.herkes olaya kendi penceresinden bakiyo. onun icin hic takmican valla ne derse desin .ister sevsin ister sevmesinn.bende kaynana mi sesini bile duyunca sinirlerijm tepeme geliyo.

hakederse cektirsin tabi ama benim annem hak etmiyo gelinin yaptiklarini.
butun herkes bunu biliyo.
benimde kaynanm cok kotu, baslarda sustum ama su an ben konusyorum o susuyo.
tabiki bizim gelin hakkini savunacak, kendini ezdirmiyecek....
ama o boyle seyler yapmiyo, surekli fesatlik, begenmemezlik, yalanlar.....
basiniza gelmeden anliyamazsiniz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…