masallah canim allah bozmasin. bende iyi bir gelinimdir ama kiymet bilen yok
tatlım alınacak bir mevzuu yokki neden alınayım?yok bizimkini tatli dil yilanin deligine sokuyo. ya anlatamiyorum herlade ne yaptiysak yaranamadik biz buna ya. her seyi denedik cok yakin olduk olmadi, canim dedik olmadi, uzaklastik olmadi, konustuk olmadi, konusmadik olmadi, bunun tek sorunu bizi istemiyo kendi kendine bir aile olmak istiyo. olsun canim biz bisey demiyoruz. ama bu ona da yetmiyo bir yandan kendi kendine oluyo bir yandan bizimle ugrasiyo. ve ben neden bu kadar alindiginizi anlamadim. bu sefer de anlamazsaniz bir daha anlatamam yani oooooooooooffffffffffffffffffffffgamyoncuiremsu
Ailenizi suçlaşamsı size beddua etmesi çok çirkinben gelinimizi cok severdim ama son yaptiklarina kadar icimde herseyi bitirdi
bana yapmadi ama aileme yapti,bebegini düsük yapti aileme katili sizsiniz dedi
zehir´e deger verdiginiz kadar bana deger vermediniz dedi(ki ben yurtdisindayim uzaktayim ailemden) onunda bebegi ölsün demis
bunu duyduktan sonra yikildim zaten ,cunku cok seviyordum kendisini
herseyi dört dörtlük yapildi evi ayri düzüldü ama tembel kocasi babamin parasini yemek istediginden calismayip annemden babamdan gecindiler
evde ne bir temizlik ne de bir yemek elini sürmezdi,yediklerini bile tezgahin uzerine birakip defolup giderdi (izinde sahit oldum)
dügünü babam yapti,kredisini babam ödüyor,evini babam yapti,icinin dizaynina kadar babamin el emegi vardi ama iste insan sonradan görme olunca bizim gelin gibi oluyormus demek
kendi ailesi tek kat evde tikis tikis bir cocuklu gelinleriyle yasiyor halbuki ,evin salonunda yatarak büüyümüs ama gel görki simdi seni beni begenmez
Allah kimseye geldigi yeri unutturmasin insallah :Saruboceq:
tatlım alınacak bir mevzuu yokki neden alınayım?
bazı insanlarla geçinmek zordu iyi bilirim.
Nekadar alttanda alsan kendisini dünyanın akıllısı sanar.
Bu insanlara en iyi cevap ilgilenmemek oluyor.
Kaile alınmadıklarında kuduruyorlar, herkes bildiğini okusun bırakın.
Sonuçta eğer size iftira atmıyor, çirkeflik etmiyorsa hiç uğraşmamak doğru olur.
Çünkü böylesiyle başetmek zor.
siz fazla yüz göz olmuşsunuzdur.
mesela benim annem ve teyzem dayılarımın evine kesinlikle davet edilmeden gitmezler. dayım arayıp -abla gel derse hanımına sordun mu müsait mi diye de sorarlar. Dedem rahatsızlandığın da dayım --babam hasta yeri bizim yanımız biz bakarız demişti, annem de --kardeşim sen erkeksin gündüz işinde gücünde olursun hanımın nasıl baksın bir erkeğe ayıp öyle şey mi olur biz bakarız -- demişti.
Dayım yengeme annemin söylediklerini söylediğinde yengem Ertesi gün çıkıp gelmişti --abla sen böyle böyle demişsin sağol, demeye. ama hafta da 2 gün gelir biz de kalır dedemle ilgilenirlerdi. Annem de --hadi siz gidin kızım evinde çocukların var onlarla ilgilen derdi evlerine gönderirdi.
ama annemin cadı bir görümcesi vardı Allah düşmanımızın başına vermesin. Bir tane daha halam var dünya tatlısı biri Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin. Annamle babamın ayrı olmalarına sebep süpürgeli cadı paragöz halamla paragöz amcamdı.
bu ara da annemle babamın ayrılmalarına sebep olan amcamın kızı bahsettiğim dayımın hanımı olur. Yani annem amcamın yaptıklarını kızından çıkarmadı --onun ne suçu var dedi. Hatta o amcamın kızını dayıma annem ve dedem istediler dayım ilk başta çok karşı çıkmıştı ben o adamın kızını almam diye ama o amcam yaşlandı elden ayaktan düştü oğlu bile arayıp sormadı dayım baktı.
Aslında insanları gelin-görümce-kaynana-kayınpeder diye ayırmamak lazım. Bir insanın için de şeytanlık -çekememezlik-iki yüzlülük varsa görümce ya da kaynana olmasına gerek yok. kötü insan her yerde her vakitte kötüdür.
:) hep kaynanalar yapacak değil ya ama hep haketmeyenin başına gelir. hak edene gelse ne güzel olur. genelde kaynanalar az değildir. hep kendilerine saygı beklerler ama gösternezler, istediklerini söylerler söyletmezler ama nadirde olsa böyle gelinlerde var. komsumun gelini.... böyle birini görmedim duymadım. valla inanırmısınız ben şahit oldum. gelin kayın babayı arıyor, kredi kartları feci durumda icra gelecekmiş. para istiyor. ki kayın vaildesinin emekli maaşıda bunlar için cekilmiş kredi için bankaya gidiyor. adam diyorki emekli maaşıyla geçiniyoruz yok para, şerefsiz vardır sende mezamı götürüceksin diyor. şaştım kaldım valla, ay öyle birşeyi ben yapsam kocam beni boşar. hoş zaten anası söz konusuysa agzımı açtırmaz. ana kuzusudurda:)
size ne etti ? kaçarak gelmesiyle size ettikleri arasında bir bağlantı kuramadım. kaçarak evlendiği için ezik mi olmalı karşınızda?
evet öyle cemkiiren insanlari hic sevmem genelde cahil kultursuz insanlar öyle oluyor bunun adi birazda terbiyesizlik istemiyorsa baska yere gitsin sizde meraklisi degilsiniz galiba niye ayni yerde duruyorsunuzkidelikafaduldeneğer tatlı tatlı gelinler yengeler çekiştirelecekse Bende azıcık çekiştirem Bari yengemi kaydirigubbakcemile3 Benim dayımın Bir karısı var.. Allahım sesini her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. yan evimizde oturuyor..annem onlara kefil olduğu için evimize her an haciz gelebilir. "Beni hiççç ilgilendirmiyor" der aradan çekilir. geçen gün çocuklarını öpüyoruz ablamla Ben.. ayy bi daha öpmicem çocuklarımı dedi. ne yani Biz virüs mü saçıyoruz.. dayımla kavga eder çingene giBi çıkar annemin anneannemin karsısına kocamı Bana karşi dolduruyosunuz der. alakası bile yok.. annem kımsenın etlisine sütlüsüne karısmaz Bile. ama sürekli eli Belinde çemkirerek konusur. hiç saygısı yok Büyüklerine. ders çalişiyor olurum dayımın kızı gelir. aBlacım Ben ders çalişiyorum hadi aşaği in BaBaannenin yanına derim.. 5 dakka sonra pencereden yengem çıkar "sen Benim kızımı mı kovuyosun" diye. sonra camı yüzüme kapatır. alıştık ama Biz.dayım için susuyoruz. Bi ton patavatsızlığına rağmen hiç bişey duymamısız giBi davranıyoruz. kızı Bi keresinde Ben Büyüyünce Burcu ablam gibi olacam dedi. ayyy ayı gibi olmus kızım incecik ol sen diyor. hayır aramızda şaka olsa güler geçerim ama aramızda şaka olmaz.Bana espri yapacak durumu yok yani öyle bi samimiyetımız olmadı hiç. ama aBimin Bi eşi var.. pırlantalar giBidir.. yengecim demeden konusmam.. o da çok sever cadı görümcem Benım der. ama Bunlar şakasına. yoksa aBla kardeş gibiyiz. herseyimizi anlatırız ona. daha Bigünden Bigüne ABime anlattığını duymuş değilim.
hep kaynanamı yapack bırazda gelın yapsın ne var yanı......kacark gelsın ne olmuskı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?