eğer tatlı tatlı gelinler yengeler çekiştirelecekse Bende azıcık çekiştirem Bari yengemi kaydirigubbakcemile3 Benim dayımın Bir karısı var.. Allahım sesini her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. yan evimizde oturuyor..annem onlara kefil olduğu için evimize her an haciz gelebilir. "Beni hiççç ilgilendirmiyor" der aradan çekilir. geçen gün çocuklarını öpüyoruz ablamla Ben.. ayy bi daha öpmicem çocuklarımı dedi. ne yani Biz virüs mü saçıyoruz.. dayımla kavga eder çingene giBi çıkar annemin anneannemin karsısına kocamı Bana karşi dolduruyosunuz der. alakası bile yok.. annem kımsenın etlisine sütlüsüne karısmaz Bile. ama sürekli eli Belinde çemkirerek konusur. hiç saygısı yok Büyüklerine. ders çalişiyor olurum dayımın kızı gelir. aBlacım Ben ders çalişiyorum hadi aşaği in BaBaannenin yanına derim.. 5 dakka sonra pencereden yengem çıkar "sen Benim kızımı mı kovuyosun" diye. sonra camı yüzüme kapatır. alıştık ama Biz.dayım için susuyoruz. Bi ton patavatsızlığına rağmen hiç bişey duymamısız giBi davranıyoruz. kızı Bi keresinde Ben Büyüyünce Burcu ablam gibi olacam dedi. ayyy ayı gibi olmus kızım incecik ol sen diyor. hayır aramızda şaka olsa güler geçerim ama aramızda şaka olmaz.Bana espri yapacak durumu yok yani öyle bi samimiyetımız olmadı hiç. ama aBimin Bi eşi var.. pırlantalar giBidir.. yengecim demeden konusmam.. o da çok sever cadı görümcem Benım der. ama Bunlar şakasına. yoksa aBla kardeş gibiyiz. herseyimizi anlatırız ona. daha Bigünden Bigüne ABime anlattığını duymuş değilim.
Gerçekten arsız insanlar varda kaçarak gelmesi boyun eğeceği anlamına gelmez ya.
Akisine sizin onu el üstünde tutmanız gerekir.Kardeşini ailesine tercih etmiş diye.
Ama neler yapıyor merak ettim? Gerçekten arsız mı yoksa size yaptıkları ters ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?