Gelinden çekenler buraya...

eğer tatlı tatlı gelinler yengeler çekiştirelecekse Bende azıcık çekiştirem Bari yengemi kaydirigubbakcemile3 Benim dayımın Bir karısı var.. Allahım sesini her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. yan evimizde oturuyor..annem onlara kefil olduğu için evimize her an haciz gelebilir. "Beni hiççç ilgilendirmiyor" der aradan çekilir. geçen gün çocuklarını öpüyoruz ablamla Ben.. ayy bi daha öpmicem çocuklarımı dedi. ne yani Biz virüs mü saçıyoruz.. dayımla kavga eder çingene giBi çıkar annemin anneannemin karsısına kocamı Bana karşi dolduruyosunuz der. alakası bile yok.. annem kımsenın etlisine sütlüsüne karısmaz Bile. ama sürekli eli Belinde çemkirerek konusur. hiç saygısı yok Büyüklerine. ders çalişiyor olurum dayımın kızı gelir. aBlacım Ben ders çalişiyorum hadi aşaği in BaBaannenin yanına derim.. 5 dakka sonra pencereden yengem çıkar "sen Benim kızımı mı kovuyosun" diye. sonra camı yüzüme kapatır. alıştık ama Biz.dayım için susuyoruz. Bi ton patavatsızlığına rağmen hiç bişey duymamısız giBi davranıyoruz. kızı Bi keresinde Ben Büyüyünce Burcu ablam gibi olacam dedi. ayyy ayı gibi olmus kızım incecik ol sen diyor. hayır aramızda şaka olsa güler geçerim ama aramızda şaka olmaz.Bana espri yapacak durumu yok yani öyle bi samimiyetımız olmadı hiç. ama aBimin Bi eşi var.. pırlantalar giBidir.. yengecim demeden konusmam.. o da çok sever cadı görümcem Benım der. ama Bunlar şakasına. yoksa aBla kardeş gibiyiz. herseyimizi anlatırız ona. daha Bigünden Bigüne ABime anlattığını duymuş değilim.

ya canim abimin kizacagindan deil o sadece benimle abimin arasini bozmak icin yapiyor bunu. abimle ayda yilda bir gorusurum gecen gun annemme senin kizin cok deisti demis, sen beni nerde gordun ne zaman deistim anlamadim. cok zoruma gidiyor ben iyi olsun dedikce kotu oluyor. birde vayray utanmadan onun bunun gelini cekistiriri kendine bakmadan utanmaz

ah ah
gelinimizi ne çok severdim
kız kardeşim yok, onu kardeşim yerine koymuştum
ama artık yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum
kendinden nefret ettirdi
susuyorum... ama abimin hatırı için değil
sıf yeğenimi çok sevdiğim için susuyorum
yoksa onu öyle bi benzetirimki dünyaya geldiğine pişman olur
annemde aman sakın sesini çıkarma diye uyariyor beni sürekli
zaten muhatap olmam işim olmaz yani

Yani her insanın iyisi kötüsü vardır benim arkadasımın yengeside evlerden ırak cok tuhaf bir kadındır .. Ben 4 gün falan arkadasımda kalmıstım sabah 9 uyuyoruz arkadasım yengesi ve anaannesi altlı üstlü oturuyor arkadasımın ailesi de aynı binada bu arada .. Dikilmis basımaa niiill sabah oldu horoz öttü hadi uyan artık ..

Bir önceki gece de hadi cayı koy nil misafirlik bitti artık oglum olsa kadın olmustun simdiye kadar dedi bana .. Simdi biz anaannesinde kalıyorduk cünkü ameliyat olmustu arkadasım bakıyordu anaannesine .. Arkadasımın yengesi masallah herbirseye el atmıs durumda ..

Arkadasıma annesi ve babası dısarı cıkması icin izin veriyor yengesi gidemezsin pıınar diyor is bitiyor arkadasım da 22 yasında suan .. Haftasonları arkadaslarıyla gezer ve bir tane cocugu var onuda arkadasım ve anaannesi bakar zaten hiic ilgilenmez mesela kayınvalidesi birsey dese evden kacıyor erkek kardesine gidiyor kactı evine sadece haftasonları geliyordu .. Bir kere de ordan tasınmak istedi bütün arkadasları karsı yakada oturuyordu isyeride ordaydı .. Esi tasınmak istemedignden evden ayrılmıstı sadece haftasonları gelliyordu .. Mesela arkadasımın anaannesi dogum gününde gelinine bilezik almıs bir kere bile takmamıs yeni evlenen bir kız varmıs onun bileziklerini görmüs anne ,bir dahakine de bundan alırsın demis ..

Arkadasımın bazı arkadaslarını sevmezmis geldiklerinde kovarmıs hatta pınara seni benden isteyecekler dermis .. Ailesi cok pasif aman tatsızlık cıkmasın diye hic müdahale etmiyor yani .. Evden falan kacıyor diye herseye göz yumuyorlar ..Pınarın kilosu gayet normaldir yani boyuna göre ama yengesi pınar cok zayıfsın kilo al deyip duruyormus kendiside cöp kadar .. Arkadasında kalmaya babası izin verir dayısı vermez kıyafetlerine karısır .. Arkadasımda bir kere dayı neden hep bana karısıyorsun yengem benden daha acık giyiniyor demis .. O evli kadın demis dayısı da .. Valla benim arkadasım babasından korkmaz dayısından ve yengesinden korktugu kadar ..

Kocası hafif maco bir adam bazen kaynanası kapı önünde komsularla otururmus selam vermeden gecermis komsular o senin gelin degilmiydi derlermis tabii kadın ne desin ki.. Ogluna diyormus benimle konusmuyor ben ne yaptım ona diye .. Bosver anne sende konusma diyormus oglu .. Böyle bir yengem olsaydı ben kafayı yerdim ya ne demek ondan izin alacagım ..kafamçokkarıştı

Bana ettigi laflar yüzünden yazma geregi duydum valla daha misafire nasıl davranılcagını bile bilmiyor ki arkadasımın anaannesi,teyzeleri,annesi,babası beni cookk sever yoksa o laflardan sonra bir daha gitmezdim ne demek büyük oglum olsa simdiye kadar kadın olmustun ve bunu herkesin icinde söyledi kocasının,arkadasımın babasının cok utandım ..

Son düzenleme:

Vallahi allah herkese senin abinin esi gibi yenge ve gelin nasip etsin o zaman ..

benim ailem değil ama kaynanamın kendi çocuğu gibi yetiştirdiği ilk torunu evlendi, ünide tanışmışlar 4 sene çıkmışlardı,
ben ve eşimden önce tanışmışlar ama onlar daha 1 buçuk yıl önce evlendilerdi....işte bu kaynımın gelini yani psikopat resmen !
kız evlendi 1buçuk yıl önce, 4 dörtlükdüğünü yapıldı, altındı ev eşyasıydı en güzelinden alındı , şuan eşide kendie öğretmen hemde kaynanasından eşten akrabadan uzakta ...
her şey güllük gülistanlık olacakken, gereksiz yere kıskançlık yapıp, eşinin çayına tuz atıyormuş , düğüne gitmişler geçen sene , ve gelin bayılmış ayılmış krizler geçirmiş :roflol:
sebebi ise kıskançlık.......herkese soğuk davramış vs
sonra hala dır dır ediyormuş vay şunu almadınız vay bunu almadınız oysa bana çok az alındığı halde ben dert etmedim bunları....

sonra kayınbabasına aldıkları sıfır arabayı ödetiyormuş.
kendileri beş kuruş cepten harcamıyorlar kaynanalarına gittiklerinde ve buna rağmen kaynanasına kızıyormuş "ben size misafir geldim bana altın alın küpe alın" vs gibi....
onlarında maddi durumu iyi değil ama elbise kıyafet alıyorlar, lokantalara götürüyorlar ama gelin memnun olmuyor çünkü para altın vs istiyor,
ne gözü doymak bilemz gelinmiş o diyor benim kaynanamda oğluna kıyamıyor işte, çünkü oğlu ağlıyor " benim gelin şunu istiyor ama alamıyorum anne çok nankör herşey aldım ama hala istiyor" vs diyor ..

tabi bunları gzli gizli konuşuyor oğluyla kaynanam, nede olsa bizim gelinler de duyup kudurmasınlar diye ama ben duydum çünkü telefon konuşmalarını diğer telsiz telefondan dinledim a.s
ama ruhları duymaı bende saf numarasına yatıp rahat rahat laf çakıyorum :roflol:

Son düzenleme:
ayrıca bu kaynımın gelini , oğlu kendileri ile konuştu, hal hatır sordu diye, gitmiş mutfağa bardak kırıp kendi kolunu yaralamış
psikopat gibi bişey....kocasının annesi ve babası ile konuşmasına bile tahammülü yok !
hani görücü usulü de evlenmedi ki bu, ünide tanıştı sevdi evlendi ama ona rağmen altın para vs diye geberiyor yahu :uhm:

birde bunlara yani kendi kayınbabasına senet imzalatırıp hacize verecekmiş, ki kaynım son anda uyanmış ve imzalamamış =) diyorum ya ruh hastası bu hatun diye....

Son düzenleme:
ay valla rahatlik batiyo resmen yaaaaaww. neden boyle oluyo anlamiyorum. herlade bir iyiye bir kotu dedikleri bu olsa gerek. ya bunun kocasi bisey demyo mu buna ayilip bayiliyo acaba.......

yok ne diycek cnm kocasıda paracı çıktı...
evlenmeden önce canım cicimdi ikiside herkese karşı şimdi uzaklaştılar ve karı koca işleri para sadece klava:
üstelik kocası kendi babasına gidip diyormuş ki karım çayıma tuz atıyor bana rahat vermiyor çünkü siz ona şunu almadınız şunu yapmadınız da ondan.
yani karısına kızacağına babasına dert yanıyormuş :dilcikar:
çok komik ama etme bulma dünyası işte kaynım gbilere öyleleri yarar :icecream:

ne demisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste. bu dunya etme bulma dunyasi canim ....... beklede gor

Gerçekten arsız insanlar varda kaçarak gelmesi boyun eğeceği anlamına gelmez ya.
Akisine sizin onu el üstünde tutmanız gerekir.Kardeşini ailesine tercih etmiş diye.
Ama neler yapıyor merak ettim? Gerçekten arsız mı yoksa size yaptıkları ters ?

herlade konuyu bastan okumadin. ben bize boyun egsin demiyorum zaten, biz ona bir evlattan ote davrandik ama ona rahatlik batti. yaptiklari su. kiskanclik, fesatlik, duzenbaz, yalanlar, bize baska abime baska konusmalar, terbiyesizlik................ daha sayyim mi

evet baştan sona okumadın direk sordum farkındasınızda.
bazı gelinler gerçekten çok fena oluyor.Ama bu gelin gelir gelmezmi bu şekle büründü.
Sizden kaynaklanan sebep olabilirmi anlamında sormuştum ama belliki siz baya dolusunuz.
Çözüm sizde, kimse birşey yapamaz.
Ama bildiğim birşey varki herzaman tutar.
Tatlı dil yılanı deliğnden çıkartır.

yok bizimkini tatli dil yilanin deligine sokuyo. ya anlatamiyorum herlade ne yaptiysak yaranamadik biz buna ya. her seyi denedik cok yakin olduk olmadi, canim dedik olmadi, uzaklastik olmadi, konustuk olmadi, konusmadik olmadi, bunun tek sorunu bizi istemiyo kendi kendine bir aile olmak istiyo. olsun canim biz bisey demiyoruz. ama bu ona da yetmiyo bir yandan kendi kendine oluyo bir yandan bizimle ugrasiyo. ve ben neden bu kadar alindiginizi anlamadim. bu sefer de anlamazsaniz bir daha anlatamam yani oooooooooooffffffffffffffffffffffgamyoncuiremsu

Kızlar burada gelnler konuşuluyor dertleşiliyor. Ben size iyi bir örnek vereyim, bir gelinimiz var, yengem benden bir yaş büyük, sanki öz ablam. Dünyalara değişmem, allah herkese böyle gelinler, bize de böyle gelin olmalar nasip etsin. Ama bu da zaralı bu defa da abim kıskanıyor, 15 yıldır alışamadı adam hala, senin abin benim o gelin ablan değil deyip duruyor ama bizim hiç umrumuzda değil. Benim yengem süper süper süper.....

masallah canim allah bozmasin. bende iyi bir gelinimdir ama kiymet bilen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…