geline ısınamayan görümceler.

Deme öyle, deme..
Nedir bu kinin, öfkenin sebebi?
Abiyi paylasamamak mı?
Hem sende evleniceksin birgün sevdigin adamın kız kardesi sana böyle seyler hissetse, bunları düsünse? ne yapardın..

abimi cook seviyorumm evette. kızda bi anormal ya.herşeyde insan kendisini över mi salata yapsa heykel yaptı sanki öve övee bitmiyo hiç bişeyi. bn ne kdr mükemmelm şuna bak diyene de ısınamıyorum kiiiii ..

rabia çok haklısın evlenmeden önce yaşanan sorunlar birikiyor ve sonra acısı çıkıyor. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. gelinler sevilmiyor görümcelerinde sevildiği söylenemez

abimi cook seviyorumm evette. kızda bi anormal ya.herşeyde insan kendisini över mi salata yapsa heykel yaptı sanki öve övee bitmiyo hiç bişeyi. bn ne kdr mükemmelm şuna bak diyene de ısınamıyorum kiiiii ..

he he deyip geç öylesin büyüksün paşasın mükemmelsin de. 5 parmak aynı elde ama hepsi farklı yapısı öyle demekki ona sorsak eminim onunda sende beğenmedği huyların vardır

he he deyip geç öylesin büyüksün paşasın mükemmelsin de. 5 parmak aynı elde ama hepsi farklı yapısı öyle demekki ona sorsak eminim onunda sende beğenmedği huyların vardır

ya sevmesin ki zaten ben onu sevmiyorum cidden annemi babamıda soguttum abim ztn dalgasında cocuk onunlada cok konuşuyorum yakma kendini etme eyleme diye ama gerçekten cekilesi bi kız degil. ona sorsan şu karşıdakiler dağ mı yaaa? cevabı evet evet bak ben yarattım onları güzel olmuşlar dimi der

sen sevmedğin için öyle abine sorsak seviyordur :) çok sık görüşmessin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…