- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
ona bakılırsa göümce ve kaynana da hiç iyi olmaz arkadaşım...
şöyle düşün evlenmediğin için benı fazlada anlayamazsın
ben evlendim başka bir aileye girdim yenı yenı tanıdıgın ınsanlara anne baba abla abi diyorum neyse o yenı tanıdıgım ınsanlar bana iyi davranmazsa bende iyi davranmam doğal olarak,sonra ben cevap veririm adım gelin olur hatta kötü gelin onlar cevap verir kaynana olur görümce olur dolayısıyle kötü olurlar bunu demek istiyorum ama her ıkı tarafta ıyı olduktan sonra neden kötü diyelim ki dimi?
doğru olabilrsin bu konuda evlenmeden bilinmez,ama şöyleki ben ne kadar iyi niyetde desem kötü olarak algılandı,bir insan iyi ise karşı taraftakie iyidir ama eğerki kötü olursan senden daha kötüde olabilir canım..herşey karşılıklıdır tabii.
Gorumceler her tasin altindan cikmasin lutfen.
Kocasi isinsin yeter, sizin isinmaniza hiiic gerek yok.
Lutfen istisnalar uzerine alinmasin. Ben de ayni zamanda gorumceyim ve kardes gibiyiz.
Ancak o kadar cok goruyor ve duyuyorum ki gorumceler sanki eski sevgilileri elinden alinmis gibi davraniyor gelinlere. Hirsli ve kiskanc.
Birakin kardeslerinizin yakasini artik.
Ha artık şu azmakbaşı esprime lütfen takılmayın!!!!!
acilen evlenmek istedi demek istiyordum.
4 ay içinde hem kızla tanışıp hem söz nişan düğün yapıp evlenir mi bir insan.
birkaç ay daha beklemeside gerekiyordu bir durumdan dolayı.gene kız başının etini yiyordu sanırsam hemen evlenelim diye..
belki bu konunun içinde anlatırım...
başlık itici olmuş diyenlere....
ben burda eski üyeyim, herkesin kendini gelin yerine koyarak bana yükleneceğini biliyordum, bu konuya beni anlayan baksın istedim.
ama gene de birşeyi anlamıyorum.beni kaynana yerine koymayın, ben dışarıdan bir insan olarak hissettiklerimi aktardım,
ben çok etkili bir karakter değilim yani,olayların yönünü değiştirecek kadar.
bende gelin adayımza gıcık olmaktayım (allah korusun da evlliliktn fln). ortada hiç bişi yok abimle birlkte bile degiller ama ailelern öyle bi düşüncesi var.ama ben düşündükçe böyle deli oluyorum barutlanıyorummm.bi türlü sevmiyorum ya.. görümce degil hertrlü örümcek olurum ben ona
Ha artık şu azmakbaşı esprime lütfen takılmayın!!!!!
acilen evlenmek istedi demek istiyordum.
4 ay içinde hem kızla tanışıp hem söz nişan düğün yapıp evlenir mi bir insan.
birkaç ay daha beklemeside gerekiyordu bir durumdan dolayı.gene kız başının etini yiyordu sanırsam hemen evlenelim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?