Siz sanırım bayanın önceki konularına bakmadan yorum yapıyorsunuz.Uğraşacak vakti oldugu için sürekli bakımla sporla ilgili birçok konu açmış..Ama eşi sürekli psikolojik baskıya devam etmiş..Eşi bunu yapmakta haksız tabiki.O yüzden kafaya kimseyi takma kendi sağlığın için kendini daha iyi hissetmen için çikolata yemeyi bırak sinirlenince ve silkelen diyoruz.Yanlış birşey mi bu..Bişey katmamış eşine ailesine kırıldıgı yönleri söylemek.Aksine daha da üzülmüş yıpranmış.Televizyonlara bir bakın kadınlar ne diyor.Önce kendim için beni yenileyin diye programlara çıkıyor özgüvenim yerine geldi eşimle aram düzeldi,diyen bayanlar var...Önce kendini yenile ki sana karşı eşinin dostunun çevrenin bakış açısı da değişsin..Kadını haksız çıkaricaz nerdeyse el birliğiyle. Kilo ver, kendine bak deniyor genelde bu konulara. Ama bazı önemli noktaları unutuyoruz. (Konu Sahibi için geçerli mi bilemem ama) Zaten evin yükü kadında. Çoğu erkek kendi suyunu kalkıp almiyor, çorabini dahi kaldırmiyor. Çocuk varsa yine kadın bakıyor gece gündüz. Adamlar da maşallah cok hassaslasti be hikmetse. Sinirli olunca gözleri birsey görmez, inat ettilerse asla hiçbirşeyi kabullenmezler onların dediği olacak. Siddet gösterenlerin sayısı malum. Ailelerine taparlar. Esleri hakli da olsa, anneleri haklıdır gerçeği göremezler. Kadin psikolojik (belki de fiziksel de) siddet görürken ne bakımıni düşünecek yyahu. Çoğu bayanda duygusal yeme sorunu var zaten. Ben canim sıkkınsa yemeğe veririm kendimi. E bide sürekli olumsuz durumlar yaşayan bir kişi bi de bakim kilo mu ddüşünecek.Ya da zaten eşleri izin vermiyor bile bakimli olmalarına herseyi yasaklayarak. Niye once kilo versin ki ? Önce esi karisini insan yerine koysun, sevdiğini hissettirsin, ezdirmesin, ailesiyle esi arasindaki mesafeyi ayarlasin, ondan sonra bakim beklesin bu beyefendiler.
Ayrıca tamam kimse sürekli esinin baka ailen de ailen diye kakmasin ama canıni sıkan olumsuzluklari da tabiki söyleyecek. Bir ömür laf ye ama eşine belli etme olacak is mi. Madem mesafeyi ayarlayamiyor suç adamda kendi ugrassin. Bi onların aileleri yok.
Bütün yük kadınlarda, üstüne bir sıkıntı olsa suç da kadınlarda! Bu erkekler ne işe yarar çok merak ediyorum.Kadını haksız çıkaricaz nerdeyse el birliğiyle. Kilo ver, kendine bak deniyor genelde bu konulara. Ama bazı önemli noktaları unutuyoruz. (Konu Sahibi için geçerli mi bilemem ama) Zaten evin yükü kadında. Çoğu erkek kendi suyunu kalkıp almiyor, çorabini dahi kaldırmiyor. Çocuk varsa yine kadın bakıyor gece gündüz. Adamlar da maşallah cok hassaslasti be hikmetse. Sinirli olunca gözleri birsey görmez, inat ettilerse asla hiçbirşeyi kabullenmezler onların dediği olacak. Siddet gösterenlerin sayısı malum. Ailelerine taparlar. Esleri hakli da olsa, anneleri haklıdır gerçeği göremezler. Kadin psikolojik (belki de fiziksel de) siddet görürken ne bakımıni düşünecek yyahu. Çoğu bayanda duygusal yeme sorunu var zaten. Ben canim sıkkınsa yemeğe veririm kendimi. E bide sürekli olumsuz durumlar yaşayan bir kişi bi de bakim kilo mu ddüşünecek.Ya da zaten eşleri izin vermiyor bile bakimli olmalarına herseyi yasaklayarak. Niye once kilo versin ki ? Önce esi karisini insan yerine koysun, sevdiğini hissettirsin, ezdirmesin, ailesiyle esi arasindaki mesafeyi ayarlasin, ondan sonra bakim beklesin bu beyefendiler.
Ayrıca tamam kimse sürekli esinin baka ailen de ailen diye kakmasin ama canıni sıkan olumsuzluklari da tabiki söyleyecek. Bir ömür laf ye ama eşine belli etme olacak is mi. Madem mesafeyi ayarlayamiyor suç adamda kendi ugrassin. Bi onların aileleri yok.
Siz sanırım bayanın önceki konularına bakmadan yorum yapıyorsunuz.Uğraşacak vakti oldugu için sürekli bakımla sporla ilgili birçok konu açmış..Ama eşi sürekli psikolojik baskıya devam etmiş..Eşi bunu yapmakta haksız tabiki.O yüzden kafaya kimseyi takma kendi sağlığın için kendini daha iyi hissetmen için çikolata yemeyi bırak sinirlenince ve silkelen diyoruz.Yanlış birşey mi bu..Bişey katmamış eşine ailesine kırıldıgı yönleri söylemek.Aksine daha da üzülmüş yıpranmış.Televizyonlara bir bakın kadınlar ne diyor.Önce kendim için beni yenileyin diye programlara çıkıyor özgüvenim yerine geldi eşimle aram düzeldi,diyen bayanlar var...Önce kendini yenile ki sana karşı eşinin dostunun çevrenin bakış açısı da değişsin..
Ama işte herkesin eşi bir olmuyor..Erkekler bu kadar acımasız.O yüzden gereksiz insanları diline dolamak yerine.Madem kilo takıntın var ver kiloyu eşin peşinden koşsun,diyorum..En baştan beri bu sıkıntıları yaşamış konu sahibi.Bu adamdan çocuk düşünüyor.Asıl tuhaf tarafı o.Birazcık davranışlarda orantı olacak.Önceki konulara bakilmiyor ki çoğu zaman. Konu sahiplerinin her konusuna baksak baya surer. Ayruca size yönelik yazmadım yanlis anlamayin ya da sadece bu konuya özel de değildi. En kötü durumdaki, aldatmis vs bayanlara bile kilo vermeliydin, bakımli olmaliydin deniliyor oncelikle. Ki bayan neler yaşamış oluyor. Once esi onu mutlu etsin ki kafaya takacakbirseyleri olmasin, kendisiyle ilgilenmek sonraki is demek istedim. (Yoksa ben de kilo takıntılı biriyim mesela ama bazı konulara canımi sıkmaktan yemeğe veriyorum bazen dediğim gibi). Kadin kendine baksa da eşi yine ayni yani.
Milyon kere yazdım bu siteye yine yazıyorum.
Kayinailenizle olanları eslerinize anlatmayiiiinnnn.
Kendiniz cevabını veriyorsaniz verin. Ha veremeyip de esinizin tepesine binmeyin.
Yok yan bakti düz baktı.
Sen ailen hakkında eşini konusturur musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?