- 29 Eylül 2014
- 9.707
- 20.069
- 598
Sen kendini ezdireceksin, yeri gelecek sesin cikmayacak oyle mutlu olursun bu tip erkeklerle. Ulke kadinlari da buna asina, cogunun yaptigi tam olarak bu. Erkektir, sinirlidir suyuna git.. konusma, cevap verme, alttan al bozulmasin evliligin. E sen neresindesin bu evliligin ve bu hayatin? Yerin erkegin ayaklarinin alti bunu da evliligi yurutmek goruyor kadinlar.Egitimden ziyade insanlikla alakali oldugunu düsünüyorum. Ben bana kötülük yapana kötülük yapdmiyorum.
Annemde büyük oldugu icin saygisindan cagirdi kayinvalidemi. Kayinvalidem geldi ve annem onu bir dakika bile yalniz birakmadi. Simdi onlar öyle davranfi diye ayni sekilde davranilsa insaniyet bunun neresinde.
Evet benimde hatalarim var sinirimi huysuzlugumu huzursuzlugumu esime belli ettim. Anlstmamam gereken seyleri anlattim belkide. Ama ben onun icin hep ikinci plandaydim.
Annemde bana ayni sekilde kiziyor.kizim o kadar kitap okudun bosa okumussun diye. Iyide anlatamiyorum.böyle tuhaf bir bosluktayim. Aylardir stresden adet bile olamixorum haplardan uyusuk uyusuk dolaniyorum.
Ya ben kiymetlerini bilemedim yada onlar.
Esya o su bu hepsi gözümde bombos bir bosveris var icimde. Sadece sevilmek ve sayilmakti gayem olmadi. Artik kendi yoluma bakmamin zamani geldi.
Fazla fedakarlik yapinca sonunda tekmeyi yiyormussun!
Bittim yoruldum artik. Ruh gibiyim.ben böyle oldukca karsimdakiler mutluluk duyuyor olmayacak. 4 ayda 4 kere iliski böyle evlilik olabilir mi? Sürekli yorgunum diye yakiniyor.... tiksiniyor sevmiyor belli... artik yolun sonundayim olmayacak.
Evet benimde hatalarim var sinirimi huysuzlugumu huzursuzlugumu esime belli ettim. Anlstmamam gereken seyleri anlattim belkide. Ama ben onun icin hep ikinci plandaydim.
Annemde bana ayni sekilde kiziyor.kizim o kadar kitap okudun bosa okumussun diye. Iyide anlatamiyorum.böyle tuhaf bir bosluktayim. Aylardir stresden adet bile olamixorum haplardan uyusuk uyusuk dolaniyorum.
Ya ben kiymetlerini bilemedim yada onlar.
Esya o su bu hepsi gözümde bombos bir bosveris var icimde. Sadece sevilmek ve sayilmakti gayem olmadi. Artik kendi yoluma bakmamin zamani geldi.
Fazla fedakarlik yapinca sonunda tekmeyi yiyormussun!
Erkekleri bu duruma alıştıranlarda anneleri, karıları. Azıcık sesi çıkan dik duran kadın gördüler mi dünyaları başlarına yıkılıyor. Ezmeye çalışıyorlar. Ezemez sindiremezlerde suçlama yoluna gidiyorlar. Ki kadının özgüveni yok olsun korksun diye.Sen kendini ezdireceksin, yeri gelecek sesin cikmayacak oyle mutlu olursun bu tip erkeklerle. Ulke kadinlari da buna asina, cogunun yaptigi tam olarak bu. Erkektir, sinirlidir suyuna git.. konusma, cevap verme, alttan al bozulmasin evliligin. E sen neresindesin bu evliligin ve bu hayatin? Yerin erkegin ayaklarinin alti bunu da evliligi yurutmek goruyor kadinlar.
Ben eski esime aynen su cumleyi kurmustum, seni ailen erkek oldugun icin ustun insan gibi yetistirmis olabilir ama buralarda o is oyle degil, sen benle esitsin, cevap duymak istemiyorsan beni uzmeyeceksin, dilini tutacaksin demistim. O kadar bozuldu ki sanki sulalesine kufretmisim gibi oldu. Kendini ne saniyor bunlar o kadar gicik oluyorum ki bu erkek egosuna hizmet edilmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?