gelinimden çok çekiyorum

aslında annelerin topiklerinde biraz gezseniz size geleceğin k.valideleri hakkında süper bilgiler verir.. mesela henüz 4-5 yaşında olan çocuklar için; "oğlumla aynı yerde oturmak isterim" diyen mi istersiniz, yoksa; "babası bile öpse kıskanıyorum... bana gelmiyor ama babaannesine gidiyor diye kahroluyorum" diyen mi.. yoksa "ben oğlumu değil evlendirmek başka biriyle düşününce bile çıldırıyorum" diyen mi :27: ama aynı tepkiyi 20 yıl önce yeni anne olan, günümüz k.valideleri yapınca "k.validem çok karışıyor, oğlunu dolduruyor, beni kabullenmiyor, kıskanıyor" diyorlar.. özetle 20 yıl sonra kk çok şenlikli bir yer olacak gibi görünüyor.. :27:

:) bundan şüphem yok

anaaaa benimkiler tam bir komediler lotodan cikdilar:27: neler yaparlar agzimi acip tek kelime demem hatta birkac gun once konu acmisdim gorumcemler kustu benle diye kv kp de kuslerdi kizlari tatile gitmisler onlara ulasamayinca yana yakila bizi aradilar oglum ben msn sifremle e mail adresimi unuttum neydi benim e maille sifrem esimde dedi iyide ben nerden bileyim sizin msn sifrenisi bir bagirdi esime karinin biliyonda benim niye bilmiyorsun esim sokda:53:neyse aradan 10 dk gecti gecmedi tekrar aradilar esime direk bana vermesini soylemis sonra bana sordu benim sifrem ne diye ben ne bileyim dedim nasil bagiriyor ayyyyy cok fesatsin iyiki universite okudun bii yerlerin kalkmis insan anneye babaya yardim etmezmi ablanlarla msnden gorusecem sirffff kiskandigindan benim sifremi soylemiyon anaaaaaaa bide suclu cikdim heeee :27:sonra esim aradi baba ben size yeni alirim dedi bu kac paraya mal olur dedi esimde 1000 dedi espiri olsun diye ama akilli kp posta ofisine gitmis yeni e maille sifre almis artik kim yardim ettiyse bide posta ofisi ne alakaysa :27:amca bu devletin gizli cok ozel sifresi e mali kimseye soyleme demis 100 $ para almis gondermis neyse actik konusuyoruz kazikci gelinle kazikci oglum ben 100$aldim 1000 $kazik atacakdiniz dedi biz esimle koptuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkk:60:

valla süpermiş :D neyse ki eşin kafana uygun canım ya çok sevindim buna

çevremde gelininden şikayetçi çok kaynana var genellikle aile arası oturmalarda yada kadınlar arasında şikayet eden sitem eden çok oluyor sadece o kuşak genç nesil kadar interneti bilgisayarı kullanmayı bilmedikleri için buralara pek yazmıyorlar tek fark bu yoksa gelinden hatta oğlundan dertli çok kişi var:31:

valla süpermiş :D neyse ki eşin kafana uygun canım ya çok sevindim buna

ah tatlim esim oyle olmasaydi ben asla evliligimi bu zamana kadar getiremezdim birlikdede oturdum cocuk gibi esime beni sikayet ederlerdi esimde ayyyyy anne o benim esim ya beni onunla Kabul edecen yada ben evden ayrilacam karsidan izliyecen baska caren yok derdi ama kv kp bu vazgecermi yapacagindan esim yokken yaparlardi yapacaklarini neyseki odamiza gectigimizde esim bebek gibi nazlardi beni:1: bebegim allah gunah yazmasin diye onlara saygisizlik yapmiyorum ama rabbim biliyorki senin gunahini cok aliyorlar artik o onlarin gunahi ama ben biliyorum senin ne kadar masum oldugunu gerisi bos diyordu :16:esimin boyle demesi yetipde artiyordu bile simdide yaptiklari icin esimle komedi filmi izliyormusuz gibi konustukdan sonra yada gitdikden sonra hat kopuyor bizde :1::9:cok komik bunlar cooookkkkkk

ah tatlim esim oyle olmasaydi ben asla evliligimi bu zamana kadar getiremezdim birlikdede oturdum cocuk gibi esime beni sikayet ederlerdi esimde ayyyyy anne o benim esim ya beni onunla Kabul edecen yada ben evden ayrilacam karsidan izliyecen baska caren yok derdi ama kv kp bu vazgecermi yapacagindan esim yokken yaparlardi yapacaklarini neyseki odamiza gectigimizde esim bebek gibi nazlardi beni:1: bebegim allah gunah yazmasin diye onlara saygisizlik yapmiyorum ama rabbim biliyorki senin gunahini cok aliyorlar artik o onlarin gunahi ama ben biliyorum senin ne kadar masum oldugunu gerisi bos diyordu :16:esimin boyle demesi yetipde artiyordu bile simdide yaptiklari icin esimle komedi filmi izliyormusuz gibi konustukdan sonra yada gitdikden sonra hat kopuyor bizde :1::9:cok komik bunlar cooookkkkkk

komikten ziyade zavallılar bence ellerine ne geçiyor böyle yapınca...

Maaşallah.özendim hayatınıza.Allah daha güzel günler nasip etsin.eşinle aynı yöne bakmak çok zordur.siz bunu tutturmuşsunuz.

Back
X