anaaaa benimkiler tam bir komediler lotodan cikdilar

neler yaparlar agzimi acip tek kelime demem hatta birkac gun once konu acmisdim gorumcemler kustu benle diye kv kp de kuslerdi kizlari tatile gitmisler onlara ulasamayinca yana yakila bizi aradilar oglum ben msn sifremle e mail adresimi unuttum neydi benim e maille sifrem esimde dedi iyide ben nerden bileyim sizin msn sifrenisi bir bagirdi esime karinin biliyonda benim niye bilmiyorsun esim sokda

neyse aradan 10 dk gecti gecmedi tekrar aradilar esime direk bana vermesini soylemis sonra bana sordu benim sifrem ne diye ben ne bileyim dedim nasil bagiriyor ayyyyy cok fesatsin iyiki universite okudun bii yerlerin kalkmis insan anneye babaya yardim etmezmi ablanlarla msnden gorusecem sirffff kiskandigindan benim sifremi soylemiyon anaaaaaaa bide suclu cikdim heeee

sonra esim aradi baba ben size yeni alirim dedi bu kac paraya mal olur dedi esimde 1000 dedi espiri olsun diye ama akilli kp posta ofisine gitmis yeni e maille sifre almis artik kim yardim ettiyse bide posta ofisi ne alakaysa

amca bu devletin gizli cok ozel sifresi e mali kimseye soyleme demis 100 $ para almis gondermis neyse actik konusuyoruz kazikci gelinle kazikci oglum ben 100$aldim 1000 $kazik atacakdiniz dedi biz esimle koptuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkk