- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.380
- 158
Affedin de..Gelin maliyeci olabilir mi?malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var
Ben anlamadım yagelin kim şimdi elti mi?
Kocasını haklı çıkarmak için, gelinin kocamın parasında gözü var demeye çalışıyor.Geline yürüdüğünü düşündüğünüz adamla neden evlisiniz? İnsan 13 yılda kocasını tanımaz mı?
Maddi durumunuzla konunun ne alakası var?
Halaya niye gelin bakıyor?
Annemden için: Annemden bahsederek
Benden için: Benden bahsederek
2.konıyu nasıl anladın ya, bize de anlatsana nolurGelin haklı.
Kocanıza sahip çıkın. Kayınçosunun karısına yan gözle bakmak nedir?
2. Konuda da gelin haklı. Babanızın kız kardeşine neden gelin baksın, babanız dururken?
3.sü gözü dışarda bir karakter yoksunuyla neden evlisiniz?
E versin geline o zaman kocayı. Napacak ki geline bile yürüyen adamı?Kocasını haklı çıkarmak için, gelinin kocamın parasında gözü var demeye çalışıyor.
Kemal'im yapmaz vakası.
Evet ordada var suan boyle durum evin geliniyle damadi kacmistiBu arada geline boşuna 9 ay küsmüşsün kocanda şerefsizlik kayınbiraderinin eşine sarkıyor
Iyice esra erol a döndü konu
Ayrıca sizin büyük halanıza gelin neden bakıyor yaw insanlar neden kendi bakmak istemediği bakamadığı anne baba ve akrabalarını elin kızına baktırmak isteyebilirler ne kadar akıllılık sizinki de senin halana daha arayıp sormamışsın bile ne cüret geline bak diyor annen gelinin nesi oluyormuş ki
2.konıyu nasıl anladın ya, bize de anlatsana nolur
Büyük hala deyince ben annenin ya da babanın halası olarak anlıyorum. Yani dedelerden birinin kız kardeşi. Babanın kız kardeşi olsa halam der büyük halam demez sanki.
Büyük halam dediğine göre babasının kız kardeşi.
Annemden için diyor ki kayınvalide.
Gelin kayınvalide.
:)))
Gelinimiz derken kardeşinizin eşi mi? Bu gelinin eşi yok mu? O ne diyor bu durumlara? Onunla ilgili bir ayrıntı vermemişsiniz. Aralarında birşeyler var gibi geldi bana.Gelinimiz kocami mi yönetiyor?
Kizlar 13 yıllık evliyim gelinimiz 11 yıllık evli, malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var,onun dedigini unutmamalar, cocuklarimizi samimilestirmeler, cocuklar sana benzememis demeler, geline uzun uzun bakislari, aralarinda tuhaf bir diyalog var, eskiden tanisma yok, onlari sıkıştırdım ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak deyip geline 9 ay küstüm,konusmalar ne arkadasca ne sevgilice, kocama mesafeliyim, kocam ben cana yakınim diyor, gelin o benim abim diyor, 1.5 senedir arama yoktu, bizim bir mahkememiz vardi gelin sahitti geline bir kagit geldi bana atacakti zaten, kocamda hemenn gelini aramis kağıdı bana at diye, gelin karina atacam bana 9 ay kustu ne alaka yaaa demis bağırmış benimkide bosver onu diyor, at bana demis ama gelin bana atti, gelin kocami arayip bu konuşmalarimizi kimseye soyleme diyor kocam canim benim canim benim diyor..
2.konu bizim büyük halamiz yatalak, bende acikcasi ilgilenemedim uzaktayim, gelin kocama buyuk halamizin yatalak oldugunu anlatiyor annemden icin kayinvalidem elinden gelse bana baktiracak diyor, ben bakamam diyor, benden icin ordan emir vermesin gelsin ilgilensin diyor, benim soyledigimi söylemeden karina sor bakalim ne dusunuyor bu konuda diyor, vee kizlar esim bana halami sordu ariyormusun Erzurumu dedi, napmislar dedi, simdi size sorum gelin kocami ki yönetiyor?
Ben de birden fazla hala var da en büyüğü kastediyor diye anladım.Büyük hala deyince ben annenin ya da babanın halası olarak anlıyorum. Yani dedelerden birinin kız kardeşi. Babanın kız kardeşi olsa halam der büyük halam demez sanki.
Maddi durumla ilgisi şu; uye demek istiyor ki kocisimde para cok keyfim yerinde bir tek sorun su gelin. Ben bu konuyu nasil cozerim kocami kaybetmeden?Geline yürüdüğünü düşündüğünüz adamla neden evlisiniz? İnsan 13 yılda kocasını tanımaz mı?
Maddi durumunuzla konunun ne alakası var?
Halaya niye gelin bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?