Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var
Affedin de..Gelin maliyeci olabilir mi?
Mali durumun konu ile ilgisini anlamadim bu yüzden yazdim.

Düsünceleriniz e göre burada gelinin kocanizi yonettigini yazsa herkes ne yapacaksiniz ki?

Ahlaksızlık varsa kardesinize ve size haksızlık bu belki de gelinin de sucu yok suc kocanizda?

Sizinle görüşememiş tepkinizden korkup, eşinize demiş yatalak olan kişi sizin öz halanız bakılacaksa bu gelinden çok size düşer, bu konuda haklı bence. (2. Konu hakkında)
1. Konu için yorumlarım da benzer nitelikte, iletişime kapalısınız, 9 ay küs kalmışsınız mesela. Öyle olunca onunla sizin aranızdaki tek bağlantı eşiniz, ona anlatıyor.
Güven sorunu varsa bu eşinize karşı, gelininizin bir kusuru yok... Eşinize deyin bizim aile meselelerini biz aramızda konuşalım, sen aracı olma yanlış anlaşılma oluyor, sonra da kendiniz sağlıklı bir iletişim kurun kavga gürültü etmeden.

Geline yürüdüğünü düşündüğünüz adamla neden evlisiniz? İnsan 13 yılda kocasını tanımaz mı?

Maddi durumunuzla konunun ne alakası var?

Halaya niye gelin bakıyor?
Kocasını haklı çıkarmak için, gelinin kocamın parasında gözü var demeye çalışıyor.

Kemal'im yapmaz vakası.

2.konıyu nasıl anladın ya, bize de anlatsana nolur

Evet ordada var suan boyle durum evin geliniyle damadi kacmisti

Büyük halam dediğine göre babasının kız kardeşi.
Annemden için diyor ki kayınvalide.
Gelin kayınvalide.

:)))
Büyük hala deyince ben annenin ya da babanın halası olarak anlıyorum. Yani dedelerden birinin kız kardeşi. Babanın kız kardeşi olsa halam der büyük halam demez sanki.

Gelinimiz derken kardeşinizin eşi mi? Bu gelinin eşi yok mu? O ne diyor bu durumlara? Onunla ilgili bir ayrıntı vermemişsiniz. Aralarında birşeyler var gibi geldi bana.

Büyük hala deyince ben annenin ya da babanın halası olarak anlıyorum. Yani dedelerden birinin kız kardeşi. Babanın kız kardeşi olsa halam der büyük halam demez sanki.
Ben de birden fazla hala var da en büyüğü kastediyor diye anladım.

Ki bu çok gereksiz bilgi :)

Aileye 2 sene erken girince eltiniz sizin gelininiz mi oluyor?
Neyse, bence eşiniz ve eltiniz görüşmesin. Anlamsız bir samimiyet varsa eşinize söyleyin, baş edemiyorsanız kardeşine söyleyin, yine olmuyorsa artık kadına söyleyin. Belki gerçekten abi kardeş gibiler bilemiyorum ama ev içindeki huzuru bozuyorsa lüzum yok. Zaten bir insan kardeşi yerine kardeşinin karısını aramamalı konu ne olursa olsun.

Geline yürüdüğünü düşündüğünüz adamla neden evlisiniz? İnsan 13 yılda kocasını tanımaz mı?

Maddi durumunuzla konunun ne alakası var?

Halaya niye gelin bakıyor?
Maddi durumla ilgisi şu; uye demek istiyor ki kocisimde para cok keyfim yerinde bir tek sorun su gelin. Ben bu konuyu nasil cozerim kocami kaybetmeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…