Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Benzer bir konu daha acılmıstı, hatta konu sahıbı de aynı apartmanda oturuyordu, bir düğünde bakışmalarını falan yakalamıstı konu sahıbı

Eltisinden değil erkek kardeşinin eşinden bahsediyor tahmin ettiğüm kişiyse.

2.konuyu anlamadım
Annemden için, benden için gibi tabiri ilk kez kk da duydum
Konularda geçince anlamıyorum.

İlk konu içinse gelininiz kim? Bir tek oğlunuzun karısı gelininiz olur. O mu?
Gelin kardesinin hanımı
Annemden için
Annemi kastederek

Konu sahibi bence gelininizde hata yok da eşiniz cıvık biraz afedersin.

Bu nasıl laçka bir ilişkidir, gelinle senin kocan ne alaka , nasıl buna müsaade ediyorsunuz, bizde gelinimiz bize gelse bile eşimle abim ayrı , karısıyla ben de ayrı bir odada sohbet ederiz bence islami olan da bu , bunları normalleştirip şikayet etmek saçma, gelinimiz asla eşimi arayıp sohbet muhabbet edemez durduk yere , yani ne konuşacaklar ki arada bişey bile olmasa insan rahatsız olur, sanırım aile yapısı, dini görüş ile ilgili tüm bunlar ...

kocan sapık. gelininize asılıyor.

Konu açıp çekip gitmek yeni moda mı

Anladigim kadariyla gelinimiz dedigin abinin veya kardesinin hanimi. Cok yazim hatan var pek bisey anlayamadim ama gelininle kocanin arasindaki samimiyet baska bir boyuta taşmış susmuş ve 9 ay küsmüşşün baska bisey yapmamissin,tam olarak ne oldugunu anlayip iki tarafada gereken tavri gostermeliydin

Herkes islami kurallara göre yaşamıyor. Ama bu laçka ilişkilerimiz olduğu anlamına gelmez. Benim eşim abimin eşini arayabilir, konuşabilir. Zerre şüphe duymam ikisinden de. Hatta arayıp hal hatır sormasa üzülürüm ilişkileri kötü diye.

öyle değil gereksiz muhabbete ve samimiyete normal bakmam anlamında dedim , ama ben islami yöne de dikkat ediyorm, herkes dikkat etmek zorunda değil tabi , saygı duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…