Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Ben anlamadım ya gelin kim şimdi elti mi?
Ben gorumceyim
Evet kardeşimin hanimi, 13 yilda belli belirsiz birseyler oldu son senelerde 9 ay küstüm ama değişen birsey yok

Ben gorumceyim

Evet kardeşimin hanimi, 13 yilda belli belirsiz birseyler oldu son senelerde 9 ay küstüm ama değişen birsey yok
Gelin elbise giyince dibi düşen bir koca vardı. O üye değilsiniz değil mi?

Ben gorumceyim

Karşıya küsünce ne oluyor anlamadım.Adam sizin yanınızda başkasıyla flört ediyor,siz karşıya küsünce ne değişecek ?

2.konuyu anlamadım
Annemden için, benden için gibi tabiri ilk kez kk da duydum
Konularda geçince anlamıyorum.

İlk konu içinse gelininiz kim? Bir tek oğlunuzun karısı gelininiz olur. O mu?
Anadoluda kullananlar var bu şekilde,
Annemden için annem için, benden için benim için demek gibi bir şey

Üye yorumlarını okuyarak konuyu anladım şükür. Anladığım kadarıyla kocam zengin, boşamak istemiyorum, sıkça karşılaştığımız kadını suçlayan Türk kadını gibi, kadından nasıl kurtulurum diye soruyorsunuz? Kadın kardeşinizin eşi olduğuna göre, kurtulması gereken o, siz değilsiniz. Kocayı boşamayın madem, kardeşinize anlatın durumu o kadını boşasın. Ama artık bekar bir kadın olacak, kocanız için daha riskli bir durum bu. En iyisi boşverin ya, mali durumunuz ile gezmeye devam.

Bencede bi tuhaflık var. 13 yıllık eşiniz sonuçta bilirsiniz, anlarsınız elbette.

Niye hala o gelinin saçını başını yolmadiniz çok merak ediyorum .Asla böyle laçka ilişkilere tahammül edemem.5 yıllık evliyim .Gorumcemin kocasının telefon numarası bile yok bende .Asla muhabbete girmem.Gorsem nasılsın,iyi misin o kadar.Mesajlasmak ne ya??Bir de görsen mutaassip dir bu insanlar ..

Suç gelinde değil ki kocada.. koca geline asılıyor resmen

Suç gelinde değil ki kocada.. koca geline asılıyor resmen
Biraz karışık yazmış konu sahibi değişik ifadeler var konuyu tam anlayamadım .Sanki kadının adamı kullandigini ima etmiş ama adamın ilgisi varsa niye susuyor o zaman o daha beter .Boşanma sebebi değil mi bu ya .Ben mi geri kafaliyim..

Tabi gelinin saçını başını yolsun sonra gidip kocişine sarılsın, gezmelere gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…