Ben gorumceyim2.konuyu anlamadım
Annemden için, benden için gibi tabiri ilk kez kk da duydum
Konularda geçince anlamıyorum.
İlk konu içinse gelininiz kim? Bir tek oğlunuzun karısı gelininiz olur. O mu?
Ben gorumceyimBen anlamadım yagelin kim şimdi elti mi?
Evet kardeşimin hanimi, 13 yilda belli belirsiz birseyler oldu son senelerde 9 ay küstüm ama değişen birsey yokAnladigim kadariyla gelinimiz dedigin abinin veya kardesinin hanimi. Cok yazim hatan var pek bisey anlayamadim ama gelininle kocanin arasindaki samimiyet baska bir boyuta taşmış susmuş ve 9 ay küsmüşşün baska bisey yapmamissin,tam olarak ne oldugunu anlayip iki tarafada gereken tavri gostermeliydin
Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimiBen anlamadım yagelin kim şimdi elti mi?
Ben gorumceyim bunu bilerek tekrar okur musunuzÇok zorlandım okurken. Gelin dediğiniz kişi elti mi oluyor? Yoksa siz onun görümcesi misiniz?
Ben gorumceyimKonuyu anlayabilmek için önce soy ağacı çıkarmam lazım
Ben asla tahammul edemezdim boyle birseye sizde etmeyin belirsizlik acitirBen gorumceyim
Evet kardeşimin hanimi, 13 yilda belli belirsiz birseyler oldu son senelerde 9 ay küstüm ama değişen birsey yok
Peki kardeşin karısıyla eşinin bu bahsettiğin samimiyetinin farkında mı? Farkında değilse nasıl farkında değil? Farkındaysa neden tepki vermiyorBen gorumceyim bunu bilerek tekrar okur musunuz
Gelin elbise giyince dibi düşen bir koca vardı. O üye değilsiniz değil mi?Ben gorumceyim
Evet kardeşimin hanimi, 13 yilda belli belirsiz birseyler oldu son senelerde 9 ay küstüm ama değişen birsey yok
Ben gorumceyim
Anadoluda kullananlar var bu şekilde,2.konuyu anlamadım
Annemden için, benden için gibi tabiri ilk kez kk da duydum
Konularda geçince anlamıyorum.
İlk konu içinse gelininiz kim? Bir tek oğlunuzun karısı gelininiz olur. O mu?
Gelin elbise giyince dibi düşen bir koca vardı. O üye değilsiniz değil mi?
Suç gelinde değil ki kocada.. koca geline asılıyor resmenNiye hala o gelinin saçını başını yolmadiniz çok merak ediyorum .Asla böyle laçka ilişkilere tahammül edemem.5 yıllık evliyim .Gorumcemin kocasının telefon numarası bile yok bende .Asla muhabbete girmem.Gorsem nasılsın,iyi misin o kadar.Mesajlasmak ne ya??Bir de görsen mutaassip dir bu insanlar ..
Biraz karışık yazmış konu sahibi değişik ifadeler var konuyu tam anlayamadım .Sanki kadının adamı kullandigini ima etmiş ama adamın ilgisi varsa niye susuyor o zaman o daha beter .Boşanma sebebi değil mi bu ya .Ben mi geri kafaliyim..Suç gelinde değil ki kocada.. koca geline asılıyor resmen
Tabi gelinin saçını başını yolsun sonra gidip kocişine sarılsın, gezmelere gitsinNiye hala o gelinin saçını başını yolmadiniz çok merak ediyorum .Asla böyle laçka ilişkilere tahammül edemem.5 yıllık evliyim .Gorumcemin kocasının telefon numarası bile yok bende .Asla muhabbete girmem.Gorsem nasılsın,iyi misin o kadar.Mesajlasmak ne ya??Bir de görsen mutaassip dir bu insanlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?