Erkek kardeşimin eşi sevgili gelinimiz (şu ana kadar çok büyük bir sorunumuz olmadı iyi anlaşırız)2,5 yaşındaki oğlumu son günlerde her gördüğünde azarlamaya ve bağırmaya başladı.Sebep onunda oğlu var yani benim yeğenim 3,5 yaşında ve haliyle biraraya geldiğinde çocuklar kavga edebiliyorlar birbirlerine vuruyorlar falan.Ama benim ufaklık biraz daha baskın geliyor ve her defasında yeğenimin canı yanıyor ağlıyor falan.Her ne kadar ayırsak,anlayışlada karşılasak ikazda etsek çocuk sonuçta.Hem çok özlüyorlar birbirlerini hemde biraraya gelince yarım saat geçtikten sonra başlıyorlar kavgaya..Öyle yada böyle büyüyecekler.Bende oğlumu çok ikaz ediyorum yeri geliyor yeğenimin çok canı yandığında gerçekten onada üzülüyorum böyle durumlarda,oğluma kızıyorum sesimi yükselterek uyardığım oluyor.Yada pek yanlız bırakmıyor dikkat ediyorum birbirlerine zarar vermesinler diye..Ama son zamanlarda kardeşimin eşi, oğluma herkesin içinde bağırıyor kızıyor.Bişey demedim sessiz kaldım çünkü canı yananda onun oğlu..Ama canımıda sıkıyor bu durum.Çünkü en son 2 gün önce benim yanımda çok fena bağırdı oğluma.Sanki ben yokmuşum gibi.Ve ortada gerçekten bağırılacak bir durum da yoktu..
Gelin haklı.Madem sizinki daha yaramaz ve şiddete yakın çocuğunuzu eğitmeniz lazım.Siz bunu yapmazsanız başkası da bağırarak yapar işte...
ilk seferde bağırmamıştır gelininiz.. bence sabrı taşmıştır artık..
siz, çocuğumu azarlıyor diye üzülüyorsunuz ama onun çocuğu (yabancı değil yeğeniniz) dayak yiyor..
bence gözünüz çocuklarda olmalı.. kavga dövüşe izin vermemelisiniz. çünkü dikkat ettim genelde çocuğu baskın çıkan anneler daha rahat oluyor.. siz de hassas olursanız sorun kalmaz..
4 mesaj yazmışsınız dördündede gelin haklı deyip durmuşsunuz.Ben gelin haksız diye iddiamı ediyorum?
Bu arada çocuk evde beni model alıyor ben sabahtan akşama kadar eşimle oğlumla dövüşüp duruyorum.heryere vurup kırıyorum.Eşimde öyle olunca haliyle çocukta bizi örnek alıyor.Ne yapalım değiştirmiyoruz biz kendimizi.Çocuğu nasıl değiştirelim değil mi?
4 mesaj yazmışsınız dördündede gelin haklı deyip durmuşsunuz.Ben gelin haksız diye iddiamı ediyorum?
Bu arada çocuk evde beni model alıyor ben sabahtan akşama kadar eşimle oğlumla dövüşüp duruyorum.heryere vurup kırıyorum.Eşimde öyle olunca haliyle çocukta bizi örnek alıyor.Ne yapalım değiştirmiyoruz biz kendimizi.Çocuğu nasıl değiştirelim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?