İroni mi yaptınız,ciddi mi yazdınız anlamadım.
Umarım şakadır bu yazdıklarınız...
sen de yaramaz bir çocuk annesisin herhalde.. :))Çocuga vuran bir cocuk. Çocugu aglatan da bır cocuk.. Bagıransa YETİŞKİN. Nesi haklı gelinin allah askına şaşırdım yorumlara. Annesine bağırsın sahip cık cocuguna diye. Asla küçük cocuga bagırmaya hakkı yok. Benım cocuguma benden baska kımse bağıramaz karışlarım alnını.
Arkadaşlar öncelikle şu konulara bir açıklık getireyim..
Ben gelin haksız demiyorum...
Çocukları çok sık biraraya getirmemekle beraber zaten bizde çalışıyoruz ancak haftasonları görüşüyoruz ondada her haftasonu değil.Biraraya geldiğimz zamanlar ben asla rahat davranmıyorum hep gözüm üstünde aman bişey atmasın vurmasın kavga etmesinler diye beraber oyun çıkarıp oynatıyorum onları.Ama yeri geliyıor sohbet ettiğimiz zamanlar oluyor yada yemek hazırlama mutfağı toplama vs. durumlar oluyor yanlarından ayrılabiliyoruz.Yada diyorumki kardeşimin eşine adı ayşe olsun.Ayşe aman arada bakta dövüşmesinler..
Gitmeden önce oğlumu uyarıyorum.Vurursa tepkimi koyup kızıyorum yada önceden ikaz ediyorum bak kavga ederseniz evimize gideriz gibi.Ama ayşe de alışkanlık mı oldu nedir?bağrılmayacak şeylerede müdahale edip oğlumu azarlaması bana sıkıntı veriyor.En son oğluma bağırdığında ortada bişey yoktu kızılacak.Alıp oğlumu o anda evime gelmek istedim ama tuttum kendimi.Diğer zamanlarda zaten ayşe oğluma gerçekten haklıyken kızdığında hani oğlumda çekinsin yaramazlık yapmasın diye bende bişey demiyorum seslenmiyorum..
arkadaşlar öncelikle şu konulara bir açıklık getireyim..
Ben gelin haksız demiyorum...
çocukları çok sık biraraya getirmemekle beraber zaten bizde çalışıyoruz ancak haftasonları görüşüyoruz ondada her haftasonu değil.biraraya geldiğimz zamanlar ben asla rahat davranmıyorum hep gözüm üstünde aman bişey atmasın vurmasın kavga etmesinler diye beraber oyun çıkarıp oynatıyorum onları.ama yeri geliyıor sohbet ettiğimiz zamanlar oluyor yada yemek hazırlama mutfağı toplama vs. Durumlar oluyor yanlarından ayrılabiliyoruz.yada diyorumki kardeşimin eşine adı ayşe olsun.ayşe aman arada bakta dövüşmesinler..
Gitmeden önce oğlumu uyarıyorum.vurursa tepkimi koyup kızıyorum yada önceden ikaz ediyorum bak kavga ederseniz evimize gideriz gibi.ama ayşe de alışkanlık mı oldu nedir?bağrılmayacak şeylerede müdahale edip oğlumu azarlaması bana sıkıntı veriyor.en son oğluma bağırdığında ortada bişey yoktu kızılacak.alıp oğlumu o anda evime gelmek istedim ama tuttum kendimi.diğer zamanlarda zaten ayşe oğluma gerçekten haklıyken kızdığında hani oğlumda çekinsin yaramazlık yapmasın diye bende bişey demiyorum seslenmiyorum..
Ondan önce sizin oğlunuzu eğitmeniz gerekiyor.Çocuklar model alır,kimi örnek alıyorlarsa artık evde birbirine vuran bilemeyeceğim.Gelin haklı...
çoçuk 2,5 yaşında muhtemelen 2 yaş sendromunda bu yaşlarda çocukta ben merkezcilik, hırçınlık,kendine etrafındakiler vurma vs. gibi durumlar olabilir bu doğal bir süreç hemen hemen bir çok çoçuğun yaşadığı o yüzden bilip bilmeden evde kimi birbirine vururken görüyorsa diye bir yakıştırmada bulunmak çok yanlış...
gelininiz yaptığı sizi rahatsız ettiyse uygun bir dille uyabilirsiniz ben kızarım sen karışma diye
Herkesin çocuğu şiddete yönelmiyor yanlışınız var.Genelleme yapamazsınız.Ben etrafımda vuran çocuk görmüyorum,çünkü ailelerinde ya da çevrelerinde böyle model alacakları kişiler yok.Kaldı ki tv de bile izlediği çizgi filmleri aileleri seçiyor. :)) Bilip bilmeden konuşmam ben. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?