Gelinimiz:(

Anacigin kaynanam olmak isterse seve seve kocami ona evlatlik veririm :) benim kv deyim yerindeyse dom.z gibidir her harwkwtiyle herseyiyle cok cektirdi cektiriyorda.ve bugune kadar daha bigun benim evime bise aldigi olmamistir aksine benden bekler hep ayy yarama tuz bastin

karısı yemek yapsa neden gelsınkı zaten evinde tabiki rahat eder haftada 1 gelir mesela ama yemek yapmıyor dışardan yiyolar ona da baş edemiyor kardesim alıp bize getırıyor bişey dediğmde birbirimize giriyoruz

Ooooo siz bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz? Neden size geliyorlar? Bence siz işin icindesiniz ve bu hic hoş değil, birakin istedikleri gibi yasasinlar, yemekleri evlerinde yesinler ya da disardan soylesinler. Lütfen siz karismayin. Sizin gorumceniz var mi? Empati yapin lütfen biraz...

Annenin yatak almasina ne gerek vardi anlamadim, hem kiymet bilmiyor diye laf soyluyorsunuz arkasindan hem de annene yatak al bari diyosun Neden?
Boyle gelmis boyle gider diyeceksiniz baska yapacaginiz bisey yok. Yemegini yapmak, yatagini almak zorunda degilsiniz. Kiz rahata iyi alismis, iyilikten maraz doguyor maalesef. Herkes kendi yemegini kendi yapsin, yatagini kendi alsin, karismayin...

YA bişey dicem ama kusura bakmayın deveyi diken insan... ilişkisi... anlayan anlamıştır çok doğru söylemişler ne kadar iylik yaparsan yap kıymetin bilinmez azıcık cadılık yap nasıl pervane oluyorlar etrafında... o yüzden sizde bırakın gelini pofpoflamayı

Sizin kocanız birşey demiyor mu her akşam sizde olunmasına bu kadar içli dışlı olmaya ?

o zaman da şimdinin gelinleri olan k.valideler hep haklı olacak.. onların gelinleri hiç kendileri gibi anlayışlı (!) ve mükemmel (!) olmayacaklar.. neyse dediğin gibi ömrümüz olursa görürüz..
O zaman ben inadima bu zamanin hep hakli kabul edilen gelinini oynayacagim. Haksiz olmasina ragmen gelini hakli gorenleri not aldim. Onlara karsi acimasiz olacagim. :)

Herşey olabilir kk(yani bizler) onun açığa çıkarırız evelallah.

ortada hiç bir sır kalmaz konu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilir

Yavas yavas sirlar ortaya cikiyor baksana, her gece disardan istiyormus, kardesi bas edemiyormus artik, bilmem neymis falan filan yani.. ben demistim var bunda bir bit yenigi..

alamıyor işte sorun bu ekstra masraflarda zorlnıyor sonra gelip annemde yardım istıyor o da aldı suç mu yanı

Kadın hep dışarıdan yemek yiyorsa yemek yapmayı bilmiyorsa kocası baş edemez tabi,

ama her gece ablasına götürmekte çözüm değil

yemek tarifleri kitabı alsın bir tane yada bir yemek kursuna yollasın

Yapmayin yahu. Kardesiniz size bir seyler soylese kulaklarinizi kapatip "laylaylaylaylaaaay" mi diyeceksiniz? Bir seyleri bilmek icinde olmak midir? Cok yanlis dusunceler, hic tarafsiz bakamiyorsunuz.

Önceden
Ailecek bi problemimiz olmadı( düğün öncesini saymıyorum ) demişsinizz, düğün öncesinde yaşadığınız problemler siz kaynaklı ise gelin hanımda onun kesilmemiş faturası olabilir, belki kendi gelmek istemiyodur da eşi, kardeşiniz, gidelim diyodur. Bi de bazen iyi niyetli diye yapılan şeyler karşı taraf tarafından iyi niyetli değilde hayatıma müdahale olarak algılanabilir.

Bence anneniz değil de siz oluşturduğunuz kast sisteminin içinde gelinin yerini bilmemesinden şikayetçisiniz annenize yatak al diyorsunuz, gelininiz dışarıdan yemek yediriyor kardeşinize kardeşinizin başetmediğini düşünüp yemeği kendi evinizde yemelerini istiyorsunuz buradan dominant olmaya çalıştığınızı anlıyorum

Ben yerinde olsam kardeşimle de gelinle de konuşurdum bu ne böyle yeter her gece her gece

ben sizi üstüme mi aldım yahuu derim

evlatlık gibi

sorumluluğunu bilmiyorsa evlenmeseymiş

Yapmayin yahu. Kardesiniz size bir seyler soylese kulaklarinizi kapatip "laylaylaylaylaaaay" mi diyeceksiniz? Bir seyleri bilmek icinde olmak midir? Cok yanlis dusunceler, hic tarafsiz bakamiyorsunuz.
Bakin ben de gorumceyim ama asla ve asla disardan yemelerine karismam ki abim de bana gelip karisinin dedikodusunu yapmaz, eger yaparsa ben sustururum, benim eşim gidip de gorumceme benim dedikodumu yaparsa hic de hoş seyler olmaz.
Kendinizi bi gelinin yerine koyun lutfen? Esiniz gidip gorumcenize diyor ki benim karim hep disardan istiyor basedemiyorum artik diye, hosunuza gider miydi?
Keske gelin gelse de burda anlatsa, gerçekten olaylari bir de onun agzindan duymayi cok isterim..

enişteye sahip çıkalım

gelinuzaktan geldi bir nişanda gördğm bı de düğnde benimle ilgili değil aslında annesi görümcesi ile görüşmüyormuş kızınında benimle görüşmesını ıstemedi.hiç te bişey demedim banane ister gelsin ister gelmesin dedim kendisi çıktı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…