- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi depresif34
-
Anacigin kaynanam olmak isterse seve seve kocami ona evlatlik veririm :) benim kv deyim yerindeyse dom.z gibidir her harwkwtiyle herseyiyle cok cektirdi cektiriyorda.ve bugune kadar daha bigun benim evime bise aldigi olmamistir aksine benden bekler hep ayy yarama tuz bastinkeşke alaydı da annemde o kadar masrafa girmeadın zaten üzüluyor alamıyor kendi diye sizlerde konuyu çarpıtmaya yer arıyorsunuz zaten kardesimle seçtiler en iyisını almışlar gelının bel rahatsızlığı var diye o kadar da düşünmüş ama nafile
karısı yemek yapsa neden gelsınkı zaten evinde tabiki rahat eder haftada 1 gelir mesela ama yemek yapmıyor dışardan yiyolar ona da baş edemiyor kardesim alıp bize getırıyor bişey dediğmde birbirimize giriyoruz
hep derim ya burası 20-25 sene sonra çok eğlenceli olacak..
konu sahibi, ister mağdur olsun, ister yerlerde yatsın, ister aç kalsın.. lütfen yağmurlu havada su vermeyin artık..
O zaman ben inadima bu zamanin hep hakli kabul edilen gelinini oynayacagim. Haksiz olmasina ragmen gelini hakli gorenleri not aldim. Onlara karsi acimasiz olacagim. :)o zaman da şimdinin gelinleri olan k.valideler hep haklı olacak.. onların gelinleri hiç kendileri gibi anlayışlı (!) ve mükemmel (!) olmayacaklar.. neyse dediğin gibi ömrümüz olursa görürüz..
Herşey olabilir kk(yani bizler) onun açığa çıkarırız evelallah.
ortada hiç bir sır kalmaz konu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilir
Abov burası gelin görümce kavgasına döndü iyice
alamıyor işte sorun bu ekstra masraflarda zorlnıyor sonra gelip annemde yardım istıyor o da aldı suç mu yanıAnnenin yatak almasina ne gerek vardi anlamadim, hem kiymet bilmiyor diye laf soyluyorsunuz arkasindan hem de annene yatak al bari diyosunNeden?
Boyle gelmis boyle gider diyeceksiniz baska yapacaginiz bisey yok. Yemegini yapmak, yatagini almak zorunda degilsiniz. Kiz rahata iyi alismis, iyilikten maraz doguyor maalesef. Herkes kendi yemegini kendi yapsin, yatagini kendi alsin, karismayin...
çocuğumuz için katlanıyoruz biz vardiyalı çaşıyoruz eve geç geliyoruz mecburuz yaniSizin kocanız birşey demiyor mu her akşam sizde olunmasına bu kadar içli dışlı olmaya ?
Yapmayin yahu. Kardesiniz size bir seyler soylese kulaklarinizi kapatip "laylaylaylaylaaaay" mi diyeceksiniz? Bir seyleri bilmek icinde olmak midir? Cok yanlis dusunceler, hic tarafsiz bakamiyorsunuz.Ooooo siz bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz? Neden size geliyorlar? Bence siz işin icindesiniz ve bu hic hoş değil, birakin istedikleri gibi yasasinlar, yemekleri evlerinde yesinler ya da disardan soylesinler. Lütfen siz karismayin. Sizin gorumceniz var mi? Empati yapin lütfen biraz...
Ailecek bi problemimiz olmadı( düğün öncesini saymıyorum ) demişsinizz, düğün öncesinde yaşadığınız problemler siz kaynaklı ise gelin hanımda onun kesilmemiş faturası olabilir, belki kendi gelmek istemiyodur da eşi, kardeşiniz, gidelim diyodur. Bi de bazen iyi niyetli diye yapılan şeyler karşı taraf tarafından iyi niyetli değilde hayatıma müdahale olarak algılanabilir.Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
Bakin ben de gorumceyim ama asla ve asla disardan yemelerine karismam ki abim de bana gelip karisinin dedikodusunu yapmaz, eger yaparsa ben sustururum, benim eşim gidip de gorumceme benim dedikodumu yaparsa hic de hoş seyler olmaz.Yapmayin yahu. Kardesiniz size bir seyler soylese kulaklarinizi kapatip "laylaylaylaylaaaay" mi diyeceksiniz? Bir seyleri bilmek icinde olmak midir? Cok yanlis dusunceler, hic tarafsiz bakamiyorsunuz.
ya kızlarrrrrrrrrrrr....
enişteme yazık eniştemi bir görün yahu...
asıl teşekkürrü o hakkediyor...
o yatağı annesi oğluna almış keşke almasaymış...ama enişte her gün ve 4 yıl evini yemeğini herşeyini bu aileye açmış...
enişteye bir teşekkür bence
gelinuzaktan geldi bir nişanda gördğm bı de düğnde benimle ilgili değil aslında annesi görümcesi ile görüşmüyormuş kızınında benimle görüşmesını ıstemedi.hiç te bişey demedim banane ister gelsin ister gelmesin dedim kendisi çıktı geldiÖnceden
Ailecek bi problemimiz olmadı( düğün öncesini saymıyorum ) demişsinizz, düğün öncesinde yaşadığınız problemler siz kaynaklı ise gelin hanımda onun kesilmemiş faturası olabilir, belki kendi gelmek istemiyodur da eşi, kardeşiniz, gidelim diyodur. Bi de bazen iyi niyetli diye yapılan şeyler karşı taraf tarafından iyi niyetli değilde hayatıma müdahale olarak algılanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?