- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
En güzeli olmuşBen dışarıda buluşmuştum bir gelin olarak.
Tercihi bana bırakmışlardı.
Nişanlıyken de bir defa gittim evlerine zaten.
Annem ve benSadece siz mi tanışacaksınız anneniz falan da tanışacak mı sadece sizse bi kafe olabilir ama aileniz tanışacaksa güzel bir yemek yapıp çağırabilirsiniz bence
Güzeldi çok şükür...En güzeli olmuş
Nasıl nasıl? Gezdirmeye çıkarırsınız mı dediniz? Bence gençler kendileri takılsın. Sonra yarın bir gün gelin adayı k.k'da konu açar: k.v. ve görümce hep bizimle geizyor, bizi hiç başbaşa bırakmıyorlar.Bence eve davet eşin sonra gezdirmeye çıkarırsınız. Daha samimi olur diye düşünüyorum.
Dışarda buluşmak daha uygun olur ama ikinci üçüncü buluşma evde olabilir . Bizde ilk tanışmanın erkek evinde olması pek hoş bulunmaz . O yüzden ilk buluşma dışarda bi kafede de olabilir bi akşam yemeği de olabilir. Sonraki görüşmelerin nerde olacağının bi önemi kalmaz ben imakn olursa ailelerle piknik falan yapmanızı da öneririm hem rahat bi ortam hoş da olur havalarda ısınıyor ama ilk buluşma olmazSelam kızlar
Erkek kardeşim kız arkadaşı ile bizi taşıttıracak istsnbuldan Sivas’a gelecekler burda akrabaları da varmış eve mi davet etsek yoksa dışarda mı buluşsak
İyi de gençler kendileri takılmaya gelmiyor ki amaç tanışmak. Bir arada zaman geçirmek. Ben bunu düşünerek cevap verdim. Yoksa bana kalsa ayaküstü tanışıp ayrılsınlar yanlarından. Bu sefer amacından sapar durum.Nasıl nasıl? Gezdirmeye çıkarırsınız mı dediniz? Bence gençler kendileri takılsın. Sonra yarın bir gün gelin adayı k.k'da konu açar: k.v. ve görümce hep bizimle geizyor, bizi hiç başbaşa bırakmıyorlar.
Tanışma için eve davet konusunda hemfikiriz ama sonrasında eğer gezme niyetleri varsa ona binaen demiştim.İyi de gençler kendileri takılmaya gelmiyor ki amaç tanışmak. Bir arada zaman geçirmek. Ben bunu düşünerek cevap verdim. Yoksa bana kalsa ayaküstü tanışıp ayrılsınlar yanlarından. Bu sefer amacından sapar durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?