- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Bence eve çağırmanız daha uygun olur. Hem o kadar yoldan geldiği için evde yemeğe davet edebilirsiniz bence.Selam kızlar
Erkek kardeşim kız arkadaşı ile bizi taşıttıracak istsnbuldan Sivas’a gelecekler burda akrabaları da varmış eve mi davet etsek yoksa dışarda mı buluşsak
O zaman kafeAnnem ve ben
Tabi canım nikahtan önce kahve içirmeye gidilirse bekaret bozuluyor bilmiyo muydunuzKalkıp o kadar yoldan gelmiş insanı bence evde ağırlamalısınız, hem daha samimi bir ortam olur. Sonra duruma göre belki dışarı çıkarsınız. Evde insanlar birbirini yiyor mu şu evden kaçma durumunu hiç anlamıyorum. Kuzenimin sözlüsüyle bizim evin alt sokağında karşılaşmıştık gel bize gidelim bi kahve içelim annem de sevinir dedim asla nikah olmadan girmem eve dedi bir anda sinirlendi böyle, anlam verememiştim
Yahu bir insan herrr konuya bi cevap yazabilir mi yaw bu boş zmanınız çok anlamına geliyor bence daha verimli şeylere harcayın zamanınızı. Ya hangi konuya baksam muttttlaka sizi görüyorum. Sizi görmediğim bş konu yok yani her konuya bi cevap verebilecek kadar mı sıkılıyor canınız ne güzelBen dışarıda buluşmuştum bir gelin olarak.
Tercihi bana bırakmışlardı.
Nişanlıyken de bir defa gittim evlerine zaten.
Öyle deme lütfenYahu bir insan herrr konuya bi cevap yazabilir mi yaw bu boş zmanınız çok anlamına geliyor bence daha verimli şeylere harcayın zamanınızı. Ya hangi konuya baksam muttttlaka sizi görüyorum. Sizi görmediğim bş konu yok yani her konuya bi cevap verebilecek kadar mı sıkılıyor canınız ne güzel
Tmm bende öyle ama hep bu kk da değilim her konuda değilim bilmiyorum değişikÖyle deme lütfenben de gün içinde bakıyorum. Hatta Facebook Instagram dan daha fazla forumdayim insanın kafası dağılıyor:)
Herkesin yapısı farklıTmm bende öyle ama hep bu kk da değilim her konuda değilim bilmiyorum değişik
Ben dışarıda buluşmuştum bir gelin olarak.
Tercihi bana bırakmışlardı.
Nişanlıyken de bir defa gittim evlerine zaten.
Neden gitmezsniz?Saklı bir durum yok ise.. ve evlilige yakin ise. Eve cagir.. sahsen ben gelin olsam nikahsiz gorumceme gitmem. Ama sen gorumce olarak eve cagirman daha iyi olur. Yoksa istemiyor gibi oluyor
Evlenmeden once evlere gidilmeyi dogru bulmuyorum. Disarida gorusmek daha mantikli.. huyunu suyunuda bilmiyorum sonucta..Neden gitmezsniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?