- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi winter_is_coming
-
Evet kayinvalidem, çok üzülmüş dertlestik ama keske anlatmasaydi o da pisman oldu ben cok üzüldüm sinirlendim çünküBunları size ileten kayınvalideniz mi?
Yok hiçbirinin gelini kizi calismaz iste gel de kizmane biçim insanlar bunlar kayınvaliden laflarını ağızlarına tıkıyo yinede susmuyolarkayınvlidenin sni savunması güzel bişey ama keşke bunları sana anlatmasaydı.
senin çalışmamana laf atan cahiller çalışıyomu peki
Yok yok kayinvalidem dert yanmaz o yapida bir insan değil. Benim açığım olsa bile vermez.Kayınvalideniz mi anlattı acaba? Eğer samimi olarak dert yanmak için anlattıysa tamam ama bunları size rahatça gelip anlatıyorsa ortada bir abartma ve laf taşıma olayı olabilir
Bu kadar şey konuşulmuş ben olsam gidip geline yetiştirmem durduk yere gelini de germem yani.eğer aslında tüm bunlardan şikayetçi olan kendisi değilse tabi. Konuda bu kısım dikkatimi çekti sadece.
Onun dışında çalışma işten çıkma ev düzeni falan üçüncü şahısları ilgilendirmez
Komşu değil iste, el değil bunu yapan dayi, hala, yenge , yani bizi gözetmesi gerekirken yerin dibine sokmaya çalışıyorlarOhoooo kayinvalidemin komşusu benim arkamdan konuşacak da ben böyle önemsiz insanlara sinirlenecegim.
Duy da inanma
Komşu değil iste, el değil bunu yapan dayi, hala, yenge , yani bizi gözetmesi gerekirken yerin dibine sokmaya çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?