Gelinin çalışmıyor sen ne kadar tepkisizsin böyle!

Boyle akraba dusman basina yani. Hem hamileymissin. Bebeğe kim bakacak agirlasacaksin yakinda zor olucak onlara neymis ya. Bence mesafenizi koyun onlar hadlerini asmislar

Manyaklara bakk..
Teyze senin kizin/gelinin cok calisiyor sanki..
Bana laf edene kadar onlari dusun sen deyin donun arkanizi gidin..
İster calisirsiniz ister evde oturur evinizin sefasini surersiniz aaa ne sinir oldum yaa.

Ay icim sisti. Soyleyin kayinvalidenize gorusmeyi kessin. Onlara ne ya kizdan gelinden kanepeden. Bence kayinvalidenizi cekemeyem tipler hasetlerinden onu uzmek icin yapmislar ya da kendi gelinleriyle aralari kotu sizin iyiyse onu kiskanmislardir.

Komşu değil iste, el değil bunu yapan dayi, hala, yenge , yani bizi gözetmesi gerekirken yerin dibine sokmaya çalışıyorlar
3 yıllık evliyim. Birkaç ay önce öğrendim ki gorumce tarafından akrabalar (sık görüştüğümüz) hakkımda neler neler diyormus.
Gülüp geçtim. Kaldı ki böyle kafama takip sinirleneyim...
Birazcık da gamsizim ben belki ondan ama böyle yaptıkça kendinize ediyorsunuz

Kayınvalideniz sizi korumuş elalemin dediğini niye takıyorsunuz ki. Hani sürekli görüştüğünüz insanlar olsa neyse milletin ağzı torba değil ki büzesin demişler ama asıl konu hem siz hem eşiniz çalışmıyorken nasıl geçiniyorsunuz?

Dedikoducu mahalle karıları ya ! Terbiyesizlere bak, elalemin ağzı torba değil ki lafını boşa söylememişler..
Sanki maaşını onlar bağlıyor, takma sen kafana bu kıskançları, kimsenin mutluluğunu çekemiyor bunlar.
Sizi mutsuzluktan sürünürken görmek istiyorlar. Bu fırsatı vermeyin, inatlarına mutlu olun.
Sinirlerim hopladı yemin ediyorum. Dış kapının dış mandalları !

Yok böyle olmadığından eminim.
Kaynanami iyi taniyorum.neyi yapip neyi yapmayacağını bilirim. Bana anlatırken Çok üzgündü. O yapida bir insan değil.

Böyle insanları muhatap almak bile gereksiz
Kimseden para ya da aş dilenmediğinize göre!
kv size anlatması yanlış.
Benim eşimin tarafı da hamile halinde çalışma artık,dinlen diyebiliyor. Yahu sanane seni mi gerdi?
Birine lafı çok güzel soktum çeneleri kapandı sonra.
Kafana takmana değmez.

Gerçekten bakin ben evlendim ozelimi kimse bilmez annem dahi. Benim hatam olunca k.v affeder onunki olursa ben biraz uyuz olurum u unutrum.ki basit gundelik seyler.onları dahi disariya yansitmayiz.esimle maşallah cok mutluyum aramızda cok güçlü bir bağ var. Çalışmadığı dönemlerne hep birbirimize destek olduk. Bunlar cekemediler mutlulugumuzu. Kimseyle bir sorunumuz yok. Hatta benden icin bazi akrabalar x'in gelini maşallah ne kadar tatlı güler yüzlü demişler bunu da cekemediler. Kendilerinin her özeli ortada..

Hiç utanmıyorlar da milletin evine burnunu sokuyorlar terbiyesiz bunlar terbiyesiz. Buna benzer bir olay benim başıma geldi ama ben hiç ağzımı açmadım eşim verdi cevaplarını da sustular.
Yahu sanki bunlara ekmek, aş isteyen oluyor da çalışsana ne oturuyorsun diyorlar. Alacaksın eline kızılcık sopasını Allah ne verdiyse artık, gorecekler o zaman milletin evine karışmayı hadsizler

Ya Kayınvaliden bunlarla görüşmese, eve sokulur tipler değil ki.

Bohçacı bacı tiplemesi resmen. Sizden de başka kapıya laf taşıyordur.

Su an eşim çalışıyor, bazi dönemlerde issiz kaldı. Bir ay iki ay, sonra çalıştı falan
Şubatta özel eğitim sertifikasini aliyor güzel bir isi olacak inşallah. Ama tembelliginden issiz durmadi yani kismetsizlikler oldu

Bu arada kızlar ben evde butik pasta isi yapıyorum. Aylik dort yuz beşyüz kazanıyorum. İse gittiğim dönemlerde bile destek olayim diye gece ikilere kadar pasta kurabiye siparisi yaptim
Tembel oturan bir insan da değilim hani.hamile hallimle hala yapiyorum.seviyorum istiyorum hemde ek gelir oluyor

Boyle akraba dusman basina yani. Hem hamileymissin. Bebeğe kim bakacak agirlasacaksin yakinda zor olucak onlara neymis ya. Bence mesafenizi koyun onlar hadlerini asmislar
Hamile olduğumu demedim daha ona da haset ederler diye.boylelerinden herşey beklenir cunku.ya bayramdan bayrama gorusuyoruz zaten de gorumcem şehir disina gideceği icin vedalasmaya gitmiş i zaman olmus. Yani uzak akraba da degil esimin halasi teyzesi dayisi vs bunları diyen

Ay icim sisti. Soyleyin kayinvalidenize gorusmeyi kessin. Onlara ne ya kizdan gelinden kanepeden. Bence kayinvalidenizi cekemeyem tipler hasetlerinden onu uzmek icin yapmislar ya da kendi gelinleriyle aralari kotu sizin iyiyse onu kiskanmislardir.
Ya bunlar yakin akraba hala dayi enişte gibi. Ne kadar gorusmeyecek ki. Bayramdan bayrama zaten görüşmeleri

Benim yüzüme soyleyemezler ima ederler bilirler lafimi cekmem ahh ben olsaydim orda!! Ahh
Ya Kayınvaliden bunlarla görüşmese, eve sokulur tipler değil ki.

Bohçacı bacı tiplemesi resmen. Sizden de başka kapıya laf taşıyordur.
Aynen öyle. K.vmin evine falan da bahaneler buluyorlar ama kardeşi yengesi falan k.vnin napsin eve almam da diyemiyor

İşin zor be canim. Cok fesatlar cokk. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…