Gelinin çalışmıyor sen ne kadar tepkisizsin böyle!

Kayinvalidenizde, sizde biraz mesafe koyun bu insanlara.
Ama baskalarini kafaya takipta uzmeyin kendinizi.

Laflari sana tasiyan kaynanasa ona soyle canim
Kimsenin seni calismadigin icin yargilamaya uzmeye hakki yok soyleyenler kendilerine baksinlar sanki onlar calisiyor
Evet normalde pek böyle şeyler konuşmayız ama o kadar dolmuş ki. Kadin anlatirken gözleri doldu kizardi falan böyle. Bir daha duyarsam onlara yapacağı biliyorum.Yeğenleri mutsuz olsa oynayacaklar mübarek

Akıllarınca sizi birbirinize düşürüp çekilip kenara gülecekler, ne terbiyesiz vicdansız insanlar var ya başkalarının mutsuzluklarından mutlu oluyorlar.

Akıllarınca sizi birbirinize düşürüp çekilip kenara gülecekler, ne terbiyesiz vicdansız insanlar var ya başkalarının mutsuzluklarından mutlu oluyorlar.
Evet evet aynen
Bazen diyorlarmış ki senin gelininle hic mi sorunun yok
Kocamla kavga edip etmedigimi soruyolarmis o da şöyle.'x le y nasil? Kavga falan ediyorlar mi evliliğe alistilar mi?
Sanki kavga etsek kayinvalidem onlara anlatacak.

Bu kadimlari isin gucu yokmu yaa.
Besbelli ev kadinlaridir bunlar kesin.
Cok bos vakitleri var galiba dedikoduda kendilerini baya gelistirmisler.
Sor bakalim onlar neden calismiyomus.

Kvnin senin korumasi cok guzel bisy, tamda lafi gedigine koymus.
Bunlari soyleyen kadinlar sizin neyiniz oluyor? Uzak durun derim ben.
Sizde uzak durun kv gilde.

Ben adim kadar eminim ki bunlar tamamen kayinvalidenin sozleri..birileri kayinvalidene deseydi oda uzulseydi sen uzulme dye hrrseyden once sana solemezdi..bunlar kayinvalidenden cikiyo cnm

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olmuş bu .

Eşin çalışmadığı yada tek çalıştığı ve onlarda oğjlcujlarına kıyamadıkları için kendi düşüncelerini başkası söylüyomuş gibi söylemiştir.

Bende 4-5 aydır çalkşmıyorum çoğu kişi bilmiyo bile kv benzer şeyleri söylüyo.
Hatta direk isim verip bu böyle söyledi dediği kişiyle 10 gün önce tesadüf tatil geçirdik çalışmadığımı duyunca kadın şok oldu
Oscarlık oyuncu olması lazım ki Bukadar bilmiyomul gibi rol yapsın.

Bu kadar detayi k.valideniz nasil tutmus aklinda yahu.. ben bunlarin kvalidenizin dusuncesi olduguna inandim.. aksi halde onlari ilk soruda bozar devam etirmez ya da gelip size anlatmazdi.. size an ve an anlatmasinin amaci ne ki?

Ben adim kadar eminim ki bunlar tamamen kayinvalidenin sozleri..birileri kayinvalidene deseydi oda uzulseydi sen uzulme dye hrrseyden once sana solemezdi..bunlar kayinvalidenden cikiyo cnm
Bunlar defalarca oldu ben hep başka şekilde duydum ama bu sefer kadın o kadar dolmuş ki artık. Onun da canı sıkılmış . Yani kayınvalide ailesini aşırı korumacı benim dedikodumu yapacak bir insan değil. Yani ben onu dovsem kimseye demez. Çünkü dönüp dolaşıp oğlunu bulur akrabalarin huyunu da biliyor her zaman boylelermis o yüzden ben dedikodumu yaptığına inanmiyorum Keşke anlatırken gorseydiniz konu baska yerlerden cok doğal olarak oraya geldi.

Kayınvaliden mi aşırı iyi,akrabalar mı aşırı kotu..kimmiş bu dedikoduyu yapanlar halalar mı yengeler mi kim..

Bu kadar detayi k.valideniz nasil tutmus aklinda yahu.. ben bunlarin kvalidenizin dusuncesi olduguna inandim.. aksi halde onlari ilk soruda bozar devam etirmez ya da gelip size anlatmazdi.. size an ve an anlatmasinin amaci ne ki?
Yok işte onun düşüncesi değil. Okuduysaniz zaten cat cat vermiş laflarını ama arsız karsidakiler. Bu tip konularda hiç karışmaz çalış çalışma demez.
Bir de gorumceme de laf edilmis orda ona da çok üzülmüş asil onu anlatırken konu buraya geldi. Birkac kişi üstüne gelimce üzülmüş ondan hatırlıyor iste bir de kv.nin hafizasi zwhir gibi hepimizin tel nosunu ezbere bilir

Bu zamana kadar millete kulak asmamissiniz istediginizi yapmissiniz simdi sinirlenmenize ne gerek var kayinvalideniz gerekenleri soylemis eger dogruysa. Bugun bunlari sustursaniz yarin baskalari konusur. En iyisi hic onemsememek.

Bu zamana kadar millete kulak asmamissiniz istediginizi yapmissiniz simdi sinirlenmenize ne gerek var kayinvalideniz gerekenleri soylemis eger dogruysa. Bugun bunlari sustursaniz yarin baskalari konusur. En iyisi hic onemsememek.
Diğer dediklerinde lafarini vermiştim ama yine üzülmüştüm haklisiniz iste aslinda takmamam lazim

eskiden çalışan kadınlara kırk tane laf söylerlerdi
kocası nasıl izin veriyor işe giderken yok pantolon giymiş yok ruj sürmüş diye dünyanın baskısını dedikodusunu yaparlarmış
şimdi de çalışmayan kadına niye çalışmıyorsun baskısı yapıyorlar

ama bende bunların kayınvalidenizin fikri olabilir gibi geldi sizin çalışmanızı istiyor ve bunun için başkasının lafını kullanıyor da olabilir
çünkü ben korkarım başkasına bu denli laf söylemekten sanane çok istiyorsun kalk kendin çalış lafını duymaktan korkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…