- 25 Haziran 2016
- 7.524
- 13.376
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
anlamiyorlar iste kendimi begenmek icin soylemiyorum.ben hep okul okudum yasim kucuk olmasina ragmen ev islerinde becerikliyim de ama bi turlu begenmiyorlar.neymis onemli olan onlara yapmakmisDuymamazlıktan gel, ben yapamam tarlada tapada de gül geç. Evde iki kız varsa hele bir zahmet kendileri yapsinlar isleri. Zaten hayvan bakmak tarlada çalışmak falan sil aklından. Şimdi köydeki kizlar yapmıyor o işleri. Hele bilmiyorsan yapman imkansız.
bende kimseye hizmetcilik yapmak istemiyorum.iki gorumcem var sonucta ev sahibi onlar.ben kendi evimde iş yaptirmiyosam onlarda benden beklemesinyaw he he falancanın elini çok iyiymiş..
Acaba siz ikiniz nasıl gelin olacaksınız diye sor sende.
Beğenmeyen oğluna almasaydı ya. Gayet yardım edilmesi gereken yerde ediyorsan sorun yok. Ekstra kölelik yapıp memnun etmem gerekiyor mu diye soruyorsan cevap kesinlikle hayır.
kv surekli yok iste falancanin gelini gorumcelerine hep yardim ediyor her islerine koşuyor.sanki gelin degilde hizmetci istiyolarÇok iyi yapıyorsunuz.Bende sizin gibi basit işler yaparım.Ama kv yaşlı ve yaşayan görümcem yok bir işe koyulursa mutlaka yardım teklifimi yinelerim.Yaptırmaz sağolsun.Öyle gelin istiyorlarsa görücü usulü öyle gelin bulsalarmış.Boşverin iki bekar kızı varken iş yapmak sizemi düşüyor.İstedikleri kadar konuşsunlar.Siz yapılması gerekenleri yapıyorsunuz zaten.
ya gorumcelerim olmasa vallahi yaparim yasli sonucta ama ikisi varken benden beklemesi bana cok sacma geliyor.ayda bir bi kac saatligine gidiyoruz.ondada hala hizmet istiyorlarAyrı sehirlerdeyiz. 2 aylık evliyken ilk gittigimizde kayinvaldem ortaya elektrik süpürgesi çıkardı geldi .bayram günü. Yani oğlun gelinin geliyor 5 günlüğüne. Bayram günü .temizlik o güne mi kalır. Tinlamadim ben daha doğrusu üstüme alinmadim hiç .sonra birkaç biseu daha oldu benden tik yok onlarda artık beklemedi. Yaşlı degul hasta değil bile bile gelin den hizmet bekliyorlar. Şimdi masa hazirlarim toplarim falan. Hiç temizlik yapmadım süpürgesini açmasını bilmem .misafir gibi giderim eşimin ailesi diye ekstradan bişey yapmam. Ama bunu bile bile değilde öyle gerekiyor hep .kısa süreli gidip geziyoruz alemde orda derken .böyle bi düzen oldu yani .bana geldiklerinde de onlar misafir gibidir hizmetimi yaparım .
ne maddi ne manevi hic bi talebimiz yok.dugune bile misafir gibi geldiler.bi igne ucu paralari yok bizim evimizde.Onlardan maddi olarak bir talebiniz yoksa beklemeleri saçmalık. Duymazdan gelin siz birşey söylersiniz onlar iki öyle öyle uzar.
cvp verincede sen alingansin diyorlar.kv gore dunyanin en mukemmel en caliskan en iyi kisileri o ve cocuklari ozellikle kizlariSiz de bilmem kimin kaynanasi/gorumcesi cok iyiymis deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?