Selam kizlar. Konularimi bilenler bayagi fazla. Kayinvalidem yuzunden 2 kez ayriligin esinden dondum. Son 6 aydir da arama ciddi mesafe koydum. Ama esimi uzmemek boynunu bukmemek icin ben bir cok kez susup evine gittim. Yaptiklari daği asti. Uzule uzule hasta oldum neler cektim. Bana saygi sevgi hic bir seyi yok. Esim ortamda yokken ne laflar sokuyor. Ne kadar acimasizlik varsa. Cocugumun olmamasina kadar neler soyluyor. Daha 18 aylik evliyim. Ama esimle 7 yil gorustum. Hastalikta saglikta hep yan yana durduk. Kaynanam disinda derdimiz olmadi. Olsa da degmez uzulmeye dedik. Kendimizi ise verdik. Borc harc bogulduk.
Benim annem.cok uzakta evlendim hic gidemedim yanina. Esimin saglik durumu nedeniyle. Ona dun bir hediye alip yolladim. Kayinvalideme de aldim. Vermeye gittim. Yine laflari yiyince susup geldim. Vermedim. Ne yapayim. Annem asla.olamaz ama esimin annesi. Bilmiyorum.
hatta seni enayi yerine koyuyorlar.ezik olarak görüyorlar.kimse kıymet bilmiyorBen de asla vermezdim!!!!
Ama eşin vermek istiyorsa versin.Gerçekten bu zaman da aman kötülüğe iyilikle karşılık vereyim yok.İnsanlar iyi niyeti suistimal ediyorlar.Ben bununla ilgili o kadar çok olay yaşadım ki hep alttan alan taraf ben oldum. Belki birgün herkes hatasını anlar diye ve hala kimse hatasını anlamıyor ve yaptığım herşey için pişmanlık duyuyorum kendimi boşa incitmişim yıpratmışım!!! .O yüzden iyi niyetini göstereceksen git değecek birine göster ,zaman kaybı olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?