- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Cok gecmis olsun. Allah herseyi goruyor ve biliyor icinizi rahat tutun. Ne olmaz denilenler oluyor. Son durum nedir? Verdiniz mi hediyeyiBebegim olmuyor ya canimi yakiyor. Beyninden rahatsizligim var evlendikten sonrs oldu.
Kiymet bilmeyenlerden seninki o halde bosversene bidaha alma oylesine.Mumkun degil ben ona ne hediyler aldim neler yaptim. Bekarken bile ogrenci harcligimla hic bos yollamazdim esimi memleketine gideerken.
vermedim ama kullanmadım da hediyeden bile sogudum hayatımda o kadar soruna sebep oldu kiCok gecmis olsun. Allah herseyi goruyor ve biliyor icinizi rahat tutun. Ne olmaz denilenler oluyor. Son durum nedir? Verdiniz mi hediyeyi
eşim aldırdı zaten benim anneme hediye yollayacaktım annemi 8 aydır göremedim hediye yollayayım gelen bir tanıdıkla dedım tam da anneller gunuyduyani siz de kaşınıyorsunuz,
ne diye kv ye hediye aldınız ki,
eşiniz almak isterse alırdı zaten.
kusura bakmayın ama sizinki de iş değil, boşverin böyle insanları, hala eşimin annesi falan.
e tamam eşinizin annesi ise annesi, eşiniz ilgilensin, size ne yani...
hiç birinde akıllanmadı ki daha cok daha cok istedi her şey kendi hakkı bu dunyanın eniyi annesi o. sonuçta oglu kaza geçirdi koca bir yaz baktı ya. :)))9geçen yıl aldim bu sene almadik biz. ne anneme nede kayınvalideme..
buna takacak hal yok ya:)
yinede verseydin hediyeyi.:)
akıllanirdi kadin yaptıklari pişman olabilirdi.
canım bir şeyler değişti en son evi terk ettım boşanıyorduk ki eşim annesiyle görüşmeyi kesti ve son şans verdimmm . ne diyeyım bilemedim. 6 ay görüşmedik çook mutlu yaşadık kendi içimizde sorun yoktu zaten.ben sizi hatırladım, konularınızı okurdum ve üzülürdüm.
anlattıklarınıza istinaden yazıyorum kv. kötü ve eziyetkar, ben yakınında bile olmak istemezdim.
peki biraz bahseder misiniz? nasıl oldu o süreç eğer sizi zorlamayacaksa. yani nelere katlanılabılır nelere katlanılamaz. her kişinin acı anlayışı farklı ama seneler sonra keşke ömrümü heba etmeseydım demekten, korkuyorum.vermemekle iyi yapmışsın.önceki evliliğimde sürekli bu kadından boşan diyen bir kv vardı başımda.onun derdi de doktor mühendis gelindi.belki iyilikle yaklaşırsam onun tavrıda değişir diye düşündüm.bende elimden geleni yaptım.aldıklarımın dedikodusunu yaptığını duydum sonra çevrede.oğlumu mahvedecek çok savurgan geçende bana şunu getirmiş falan filan diye.baktım olmuyor saldım gitti.
tek derdim kayınvalideme rağmen İYİ BİR İNSAN KALABİLMEK.Ne kadar iyi bir gelinsin. .
Takdir ettim hakikaten. .
tek derdim kayınvalideme rağmen İYİ BİR İNSAN KALABİLMEK.
ALLAHyardimcin olsun. bence görüşme daha iyi hediyede alma... sevmemiş seni oğlundan bile kıskanmiş ohooo..hiç birinde akıllanmadı ki daha cok daha cok istedi her şey kendi hakkı bu dunyanın eniyi annesi o. sonuçta oglu kaza geçirdi koca bir yaz baktı ya. :)))9
öyle komıkkı eşim kaza yaptıgında ben yanındaydım hep. geceleri gündüzleri hep ben yanındaydım bekardım kadın o zaman neler etti bana. he fırsatta ne hakaretler yedim. eşimde kaza yapmış şokta . düşünse o zaman düşünürdü eşim yürüsün diye neler yaptım. kendımı heba ettim. kadın ayrıl oğlumdan dedi durdu. eşim ilk sevgilimdi 9 yıl görüştük bana dul der kayınvalıdem o kadar karaktersız. derdim çoook benımç
Aslında ben eskiden çok sabırlı bir insan değildim yapı olarak şimdikinden daha fevriydim.bir süre idare ettim uğraştım ama baktım onların tavrında hiçbir değişiklik yok bende yaptıklarımı yapmamaya başladım.ve inanın hiçbir şey değişmedi.ben uğraşırken de kötü gelindim kurtulunması gerekendim, uğraşmayı bıraktığımda da kötü gelin olmaya devam ettim.ama eşim çok iyi bir insandı, beni hiç ezdirmedi ailesi olarak beni gördü ve tamamen ben alakamı kestim ailesiyle.sadece eşimle bir hayat kurdum.peki biraz bahseder misiniz? nasıl oldu o süreç eğer sizi zorlamayacaksa. yani nelere katlanılabılır nelere katlanılamaz. her kişinin acı anlayışı farklı ama seneler sonra keşke ömrümü heba etmeseydım demekten, korkuyorum.
bir de gidip hediye mi aldın valla cennetliksin gider bir kutu acı biber alırım mesajı anlarsa anlar anlamazsa yer ağzı acı olur.Selam kizlar. Konularimi bilenler bayagi fazla. Kayinvalidem yuzunden 2 kez ayriligin esinden dondum. Son 6 aydir da arama ciddi mesafe koydum. Ama esimi uzmemek boynunu bukmemek icin ben bir cok kez susup evine gittim. Yaptiklari daği asti. Uzule uzule hasta oldum neler cektim. Bana saygi sevgi hic bir seyi yok. Esim ortamda yokken ne laflar sokuyor. Ne kadar acimasizlik varsa. Cocugumun olmamasina kadar neler soyluyor. Daha 18 aylik evliyim. Ama esimle 7 yil gorustum. Hastalikta saglikta hep yan yana durduk. Kaynanam disinda derdimiz olmadi. Olsa da degmez uzulmeye dedik. Kendimizi ise verdik. Borc harc bogulduk.
Benim annem.cok uzakta evlendim hic gidemedim yanina. Esimin saglik durumu nedeniyle. Ona dun bir hediye alip yolladim. Kayinvalideme de aldim. Vermeye gittim. Yine laflari yiyince susup geldim. Vermedim. Ne yapayim. Annem asla.olamaz ama esimin annesi. Bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?