Selam kizlar. Konularimi bilenler bayagi fazla. Kayinvalidem yuzunden 2 kez ayriligin esinden dondum. Son 6 aydir da arama ciddi mesafe koydum. Ama esimi uzmemek boynunu bukmemek icin ben bir cok kez susup evine gittim. Yaptiklari daği asti. Uzule uzule hasta oldum neler cektim. Bana saygi sevgi hic bir seyi yok. Esim ortamda yokken ne laflar sokuyor. Ne kadar acimasizlik varsa. Cocugumun olmamasina kadar neler soyluyor. Daha 18 aylik evliyim. Ama esimle 7 yil gorustum. Hastalikta saglikta hep yan yana durduk. Kaynanam disinda derdimiz olmadi. Olsa da degmez uzulmeye dedik. Kendimizi ise verdik. Borc harc bogulduk.
Benim annem.cok uzakta evlendim hic gidemedim yanina. Esimin saglik durumu nedeniyle. Ona dun bir hediye alip yolladim. Kayinvalideme de aldim. Vermeye gittim. Yine laflari yiyince susup geldim. Vermedim. Ne yapayim. Annem asla.olamaz ama esimin annesi. Bilmiyorum.
Verseydiniz yine de eşinizin hatırınaSelam kizlar. Konularimi bilenler bayagi fazla. Kayinvalidem yuzunden 2 kez ayriligin esinden dondum. Son 6 aydir da arama ciddi mesafe koydum. Ama esimi uzmemek boynunu bukmemek icin ben bir cok kez susup evine gittim. Yaptiklari daği asti. Uzule uzule hasta oldum neler cektim. Bana saygi sevgi hic bir seyi yok. Esim ortamda yokken ne laflar sokuyor. Ne kadar acimasizlik varsa. Cocugumun olmamasina kadar neler soyluyor. Daha 18 aylik evliyim. Ama esimle 7 yil gorustum. Hastalikta saglikta hep yan yana durduk. Kaynanam disinda derdimiz olmadi. Olsa da degmez uzulmeye dedik. Kendimizi ise verdik. Borc harc bogulduk.
Benim annem.cok uzakta evlendim hic gidemedim yanina. Esimin saglik durumu nedeniyle. Ona dun bir hediye alip yolladim. Kayinvalideme de aldim. Vermeye gittim. Yine laflari yiyince susup geldim. Vermedim. Ne yapayim. Annem asla.olamaz ama esimin annesi. Bilmiyorum.
hiç verme boşver. arayıp sormada ne diye üzülüyosun. üzülen o olsun. sana laf soktuğunda sende ona laf sok anlasın otorite olmadığınıSelam kizlar. Konularimi bilenler bayagi fazla. Kayinvalidem yuzunden 2 kez ayriligin esinden dondum. Son 6 aydir da arama ciddi mesafe koydum. Ama esimi uzmemek boynunu bukmemek icin ben bir cok kez susup evine gittim. Yaptiklari daği asti. Uzule uzule hasta oldum neler cektim. Bana saygi sevgi hic bir seyi yok. Esim ortamda yokken ne laflar sokuyor. Ne kadar acimasizlik varsa. Cocugumun olmamasina kadar neler soyluyor. Daha 18 aylik evliyim. Ama esimle 7 yil gorustum. Hastalikta saglikta hep yan yana durduk. Kaynanam disinda derdimiz olmadi. Olsa da degmez uzulmeye dedik. Kendimizi ise verdik. Borc harc bogulduk.
Bayan her insanin bir karakteri vardir. Ben ölumcul bir hastaliktan ciktim esim de o yuzden insanlars dunyaya bakisimiz farkli ama bu onu affetmem anlamina gelmez . Esimin annesi oldugi icin degil insan oldugu icin katlaniyorum. Saygi desen iste yok ama dayaniyorum. Dunyadan banane diyemezsin. Herkese karsi boylr anlayisliyim genelde kazanan da ben olurumHİÇBİR ALLAH'IN KULU HAK ETMEDİKÇE ONUN BUNUN ANNESİ BİLMEMNESİ YA DA YAŞI İTİBARI İLE SAYGI GÖSTERİLMEYE MECBUR DEĞİLDİR.
Nedendir hala bu bana şunu bunu etti ama yok saygımdan yok eşimin annesidir diye gerekçelerle kapısına kadar gitmek.
O hiç oğlumun karısı deyip alttan almamış,sizi sevmiyor işte.
Hiç de inanmıyorum ama kan bağı var,eşim var vırt zırt bahanelerine.
Birileri ile iyi olmak zorunda değiliz arada mecbur bağ var diye.
Size karşı saygı yerlerde siz kapısına gidiyorsunuz.
Az bile yapmış kadın laf sokmak ile.En azından dürüst ve tavrında istikrarlı.
Sevilmediğinizi kabul edin.
Esim dun ki olaydan sonra aramami.bile istemedi. 3 yildir hep sorun vardi ama artik esimde anladi kimin haklu oldugunuben gitmem de vermem de.
zaten dünyayı bağışlasanız da sevmeyen kv. yine sevmez. uğraşmayın derim, sinir olduğunuzla kalırsınız.
kocanızın hatırına tel.de kuru bir tebrik edersiniz biter gider.
Aynen oyle canimkurban olsunlar hedıyeye boyle kaynanalar ... ıslerıne el kızı oluyoruz boyle gunlerde de bak kutlamadı benı annesnden saymıyo dıye ogullarına dert yakınırlar... dun neysek bugun de o kalalım o zaman el kzıyız el kalalım
Bebegim olmuyor ya canimi yakiyor. Beyninden rahatsizligim var evlendikten sonrs oldu.Ne soylediki iki tasin arasinda terbiyesiz ya?!?
Oglu versin cok istiyorsa bence..
Esim yeni anladi beni . Annesinin etkisinden cikamadi. 3 yil once kaza yapti esim o zamandan beri ugrasir kayinvalidem bekardim. Birakmadim. Esim 1 yil annesine mecbur kaldi ben ögretmendim dogudaydim. Sonra hemen evlendim geldim esim yurumeye dr basladi emegim buyuk yalan soyleyemem. Dusunun ne kadar vicdansiz bir kadin ki bana neler yapiyor. Sebebi cok zor uzun hikaye ama kk kadinlari bilir cektiklerimi.Sana da selamlar benide zamanında istememişti kayınvalidem oğluna yakıştırmamıştı o doktor veya hemşire gelin istiyormuş :) hala arada konusu geçicek gibi olur hemen lafı derim " baak sen beni istemedin ama nasılda aldım oğlunu diye ":) başından beri eşim sağolsun umursamadı bile annesinin düşüncelerini neyse konuya döneyim sen neden herşeyi alttan alıyorsun sana laf dedimi sende cevap ver yada sonra cevap ver ben öyle yaparım valla ondan sonra pişman olur lafı dediğine özellikle şakayla karışık laf sokunca daha güzel oluyor tavsiye ederim kendini üzmeye değmez onu o şekilde kabul edip sende altta kalmıcaksın ağustosta 3 yıl olucak evlendiğim tedaviyle anca oldu bebeğimiz hamileyim şuan benimkide onun içinde laf ediyordu ama hep tıktım ağzına sende ezdirme kendini sen sustukça tepene çıkar eşin laf söylemiyor mu annesine veya sen dicek olsan sana tavır yaparmı eşin
Oooo nelet almadim ben ona onun bana tek hediyesi yok. Yine ayni. Bencilligin sozlukteki karsiligibence rüşvet sayarak ver belki susar.
Mumkun degil ben ona ne hediyler aldim neler yaptim. Bekarken bile ogrenci harcligimla hic bos yollamazdim esimi memleketine gideerken.Sen verseydin yinede, belki soylediklerinden utanirdi kayinvaliden.
O
Oooo nelet almadim ben ona onun bana tek hediyesi yok. Yine ayni. Bencilligin sozlukteki karsiligi
Selam kizlar. Konularimi bilenler bayagi fazla. Kayinvalidem yuzunden 2 kez ayriligin esinden dondum. Son 6 aydir da arama ciddi mesafe koydum. Ama esimi uzmemek boynunu bukmemek icin ben bir cok kez susup evine gittim. Yaptiklari daği asti. Uzule uzule hasta oldum neler cektim. Bana saygi sevgi hic bir seyi yok. Esim ortamda yokken ne laflar sokuyor. Ne kadar acimasizlik varsa. Cocugumun olmamasina kadar neler soyluyor. Daha 18 aylik evliyim. Ama esimle 7 yil gorustum. Hastalikta saglikta hep yan yana durduk. Kaynanam disinda derdimiz olmadi. Olsa da degmez uzulmeye dedik. Kendimizi ise verdik. Borc harc bogulduk.
Cok haklisin..Aynen oyle yaptim ben de.Kuru bir tebrik..ben gitmem de vermem de.
zaten dünyayı bağışlasanız da sevmeyen kv. yine sevmez. uğraşmayın derim, sinir olduğunuzla kalırsınız.
kocanızın hatırına tel.de kuru bir tebrik edersiniz biter gider.
HİÇBİR ALLAH'IN KULU HAK ETMEDİKÇE ONUN BUNUN ANNESİ BİLMEMNESİ YA DA YAŞI İTİBARI İLE SAYGI GÖSTERİLMEYE MECBUR DEĞİLDİR.
Nedendir hala bu bana şunu bunu etti ama yok saygımdan yok eşimin annesidir diye gerekçelerle kapısına kadar gitmek.
O hiç oğlumun karısı deyip alttan almamış,sizi sevmiyor işte.
Hiç de inanmıyorum ama kan bağı var,eşim var vırt zırt bahanelerine.
Birileri ile iyi olmak zorunda değiliz arada mecbur bağ var diye.
Size karşı saygı yerlerde siz kapısına gidiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?