Gelinini istemeyen kayinvalideye anneler gunu hediyesi?

Hediyeyi bırak aramam bile ki aramadim da agrimayan başımı agritamam valla. Herkes yerinde sağ olsun. Bana dokunmayan kaynanam bin yaşasın.

Konuya gelince boşver oğlu versin.

Verseydiniz yine de eşinizin hatırına
Ben de kv den nefret ediyorım ama alıp yolladım baska sehire

hiç verme boşver. arayıp sormada ne diye üzülüyosun. üzülen o olsun. sana laf soktuğunda sende ona laf sok anlasın otorite olmadığını

Ne bu böle gizli gizli laf sokmalar aynisini sende yap ona aciklari illaki vardır zayıf tarafidan vur sen de insan evladisin köle değilsin terbiyesiz kadın hediye yi esin versin bence iyi yapmışsın vermemek le

Bayan her insanin bir karakteri vardir. Ben ölumcul bir hastaliktan ciktim esim de o yuzden insanlars dunyaya bakisimiz farkli ama bu onu affetmem anlamina gelmez . Esimin annesi oldugi icin degil insan oldugu icin katlaniyorum. Saygi desen iste yok ama dayaniyorum. Dunyadan banane diyemezsin. Herkese karsi boylr anlayisliyim genelde kazanan da ben olurum

ben gitmem de vermem de.
zaten dünyayı bağışlasanız da sevmeyen kv. yine sevmez. uğraşmayın derim, sinir olduğunuzla kalırsınız.
kocanızın hatırına tel.de kuru bir tebrik edersiniz biter gider.
Esim dun ki olaydan sonra aramami.bile istemedi. 3 yildir hep sorun vardi ama artik esimde anladi kimin haklu oldugunu

Aynen oyle canim

Esim yeni anladi beni . Annesinin etkisinden cikamadi. 3 yil once kaza yapti esim o zamandan beri ugrasir kayinvalidem bekardim. Birakmadim. Esim 1 yil annesine mecbur kaldi ben ögretmendim dogudaydim. Sonra hemen evlendim geldim esim yurumeye dr basladi emegim buyuk yalan soyleyemem. Dusunun ne kadar vicdansiz bir kadin ki bana neler yapiyor. Sebebi cok zor uzun hikaye ama kk kadinlari bilir cektiklerimi.

Bence bi kutunun icinde diken yollayin.
Deveye diken.. icani

Sen verseydin yinede, belki soylediklerinden utanirdi kayinvaliden.
Mumkun degil ben ona ne hediyler aldim neler yaptim. Bekarken bile ogrenci harcligimla hic bos yollamazdim esimi memleketine gideerken.

Kaktus alsaydın ya bununla ıyı anlasırsın oda senın gıbı dıkenlı deseydın su veren ele doken batryr deseydın sen seversn bunu deseydın

Ohooo kadin seni ayirmaya calismis daha ondan insanlik mi bekliyorsun asla gorusme ayrica sizi ayirmaya calisan kadinin neresini savunabilirki kocan sana, al iste insanlik edip hediye ile gitmissin yine laf sokmus sana buda son bahanene olsun birdaha gorusme o kadinla, cunku belliki sen kocandan ayrilmadan rahat edemeyecek , kocan cok merakliysa gitsin gorussun anasiyla.

Hediye vermeniz kaynananız cephesinde bi anlam ifade etmese de eşinizin gözündeki saygınlığınızı arttırabilir aslında.

ben gitmem de vermem de.
zaten dünyayı bağışlasanız da sevmeyen kv. yine sevmez. uğraşmayın derim, sinir olduğunuzla kalırsınız.
kocanızın hatırına tel.de kuru bir tebrik edersiniz biter gider.
Cok haklisin..Aynen oyle yaptim ben de.Kuru bir tebrik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…