- 29 Eylül 2017
- 785
- 1.520
- 43
- Konu Sahibi Pink martini soul
Ben tek gelinim. Düğünden önce altın almaya birlikte gittik. Bana ne istediğimi sordular, ben de anlamam böyle şeylerden dedim. Ama ne alacaklarsa bana beğendirip aldılar. Kayınvalidem söz kesilirken set takmak istedi, onu da aynı zamanda aldık. Ben de düğünde set almayın o zaman, ister düğünde gelinliğin üstüne takayım ister düğünde yeniden takın dedim, sonuçta gelinliğin üstüne taktım.
Yani sizle karşılaştıracak bi durumum yok ama anlatmak istediğim istesem çok daha fazlasını aldırabilirdim ama ne gerek var? Gollum gibi kıymetlimissss efendimissss diye takılarla gezecek değilim. Niye değerinizi eşyaya bağlıyorsunuz ki? Kayınvalidemin bir gelini daha olup ona daha farklı yapsa bile bu yüzden sıkıntı duyacağımı hiç sanmıyorum, çok saçma çünkü. Mal değiliz ki malen değerimiz olsun..
Yani sizle karşılaştıracak bi durumum yok ama anlatmak istediğim istesem çok daha fazlasını aldırabilirdim ama ne gerek var? Gollum gibi kıymetlimissss efendimissss diye takılarla gezecek değilim. Niye değerinizi eşyaya bağlıyorsunuz ki? Kayınvalidemin bir gelini daha olup ona daha farklı yapsa bile bu yüzden sıkıntı duyacağımı hiç sanmıyorum, çok saçma çünkü. Mal değiliz ki malen değerimiz olsun..