inş aynı şey senin başına gelmez. ama tavsiyem düğününe çok süre varsa bile erken bitirmelerini iste, bi hata olduğunda düzeltme fırsatı bulabilirsin o zaman. ben de diktirmekten çok korkuyordum istemiyordum da ama kapalı olunca kafama göre gelinlik bulamadığım için diktirdim. ve gittiğim yer özellikle kapalı gelinlik üzerine uzmanlaştığını belirten bir yerdi. kına için ikilen abiye çok güzel oldu ama gelinlik fiyasko.gecmıs olsun ya( bende dikime verdım ya aybı seyler yasarsam korktum (
ya aslında diktirmeyeceksin terziye gidip
gideceksin mağazaya bitane gözünle görüp üstünde beğeneceksin işte bunu istiyorum diceksin alıp geleceksin
yok öle terziye diktirmeler falan genelde böle fos çıkabiliyor
çünkü beceremeyebiliyorlar
en iyisi satın almak arkadaşlar
ben öle yapmayı düşünüyorum
uğaşamam terziyle provayla
canım sende beğenmiyosan bırak gelinlik kalsın onlarda rezil etmişler zaten becerememeişler hiç daha uğramam parasını vermediysen tabi
sora git vitrin bak beğen ve al
ben birebir modeli denemedim, katalog üzerinden beğendim. fakat istediğim gelinliğin tarzında olanlardan daha önce denemiştim, yani o tarz bana uyuyordu. ama aynı gelinliği kapalı tarza çevirmeye çalışınca 6 kat kumaş kullanmışlar, fermuar yukarı çıkmadı içinde kaldı, makasla kestiler. biz de sadece kapora vermiştik. apar topar başka bir gelinlik aldım, ekstra bolero dikiliyor. çok hızlı aldım ama çok içime sindi. ithal bir model her şey düşünülmüş, mesela içine ekstradan iç çamaşırı giymiyorsunuz korse dahil her şey içinde ve gelinlik giyince hiç rahatsız etmiyor. bakalım bugün gidebilirsem alacağım inş. 2500 lira verdik ben,im ayırdığım bütçenin üzerinde oldu. ben en fazla 2000 diyordum. ama içime sinmedikten sonra paranın bir önemi kalmıyor.
inş aynı şey senin başına gelmez. ama tavsiyem düğününe çok süre varsa bile erken bitirmelerini iste, bi hata olduğunda düzeltme fırsatı bulabilirsin o zaman. ben de diktirmekten çok korkuyordum istemiyordum da ama kapalı olunca kafama göre gelinlik bulamadığım için diktirdim. ve gittiğim yer özellikle kapalı gelinlik üzerine uzmanlaştığını belirten bir yerdi. kına için ikilen abiye çok güzel oldu ama gelinlik fiyasko.
diktirip çok iyi sonuçlar alan arkadaşlar var. umarım sen de o gruptan olursun arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?