Merhaba kızlar. Düğünüm temmuz 15te. Son günlere kalmamak için ta şubat ayından gelinlik siparişi verdim. düğüne çok var diye uzun aralıklı provalar koydular. tatlı dil ve semapatik tavırlarla güven verdiler. dantelimi kendim seçtim. ama ilk provadan itibaren gelinliği hiç beğenmedim. söylediklerimii dikakte aldılar bi daha söktüler biçtiler artık neyse geçen hafta bitti dediler. ablamla gittik ve hayatımda görüp görebileceğim en rezalet gelinliği gördüm. benim modelimle hiç alakası yoktu. 38 beden olmama rağmen 5 10 kilo fazla görünüyordum. çok kötü oldum. hazırlıklara bu kadar erken başlayıp haziran başında ortada kalmıştım ve benim dolaşacak vaktim yoktu. bi yandan öğretmenlik yapıyorum işlerin en yoğun olduğu zamanlar bi yandan yüksek lisans yapıyorum bu 2 hafta sınavlarım var ve sonrasındaki her haftanın programı belli. neye uğradığımı şaşırdım ve aynı gün içerisinde çok daha yüksek fiyatlı bir gelinlik almak zorunda kaldım. bugün bolerosu dikilecek ama artık kimseye güvenim kalmadı. benim için çok kötü bir tecrübe oldu.