Gelinlik Modelleri gelinliğim sizce hangisi olmalı

yepyeni_birben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
63
1
46
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum sonunda, aylardır takip etmekteyim sizi. boyum 1.55 ve bana sanki hiçbir gelinlik yakışmayacak gibi.. sizinle paylaşmak istediğim 2 gelinlik var kafamı pek karıştırmadan ve gelinlik deneyip aklım bulanmadan netten 2 gelinlik beğendim ama kararsızım sizce hangisi

ben de 158'im ama gelinliğimin gayet de yakıştığını düşünüyorum :)
görenler de çok beğeniyor.
sen de sana yakışanı bulursun emin ol.
a kesim ya da yarım balık filan bak, etekleri aşağıdan başlasın
ayrıca topuklu da giyicen.
bir de 1. modele bakma bir arkadaşım diktirdi onu, bence kilolu gösteriyor, kilo sorunun yoksa belden oturan bişeyler bak.

kilo sorunum basen dışında yok :) ama stilistlerde göğüs altından başlamalı etek diyorlar off kafam karıştım canım yaa

canım üstünde denemeden öyle düşünme.. eminim içine sinen daha güzel modeller bulacaksın..
askıda durduğu gibi durmuyor çunki,giyince daha farklı oluyor
ama bunlardan seçersen tabiki 1.

İlk gelinlik Pronovias'ın çok beğendiğim bir modeliydi :)) Tülün etek kısmında yarattığı hareli görünüm çok hoşuma gidiyor.

Ama uzun boylu olmayan gelinlerde kabarık etekler boyu daha kısa gösterebiliyor, o yüzden kabarıklığı ölçülü tutulmalı. Göğüs altından başlayan eteği düşünme derim ben, en azından bele oturmalı, etek oradan başlarsa daha zarif olur. Hem göğüs altından başlayan modeller biraz hamile kıyafetlerini çağrıştırıyor bana Bir de iç boyutlu çiçek vb aksesuarlar da gelini olduğundan kilolu gösteriyor. Bu tip eklentiler genellikle etek ucu gibi hareketlendirilmek istenen kısımlarda ya da küçük göğüs gibi biraz yanılsama yaratılmak istenen fiziki kusur durumlarında kullanıldığında hoş oluyor.

Yine tül etek kullanabilirsin ama hafif asimetrik bel kesimi, fazla kabarık olmayan etek ve bele oturan bir model seni daha zarif gösterir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…