Gelinlik Modelleri gelınlıgımı secmeme yardım edermiisnz kızlar!!!

EN GUSELİ HANGİSİ ???

• Ankete Katılan
    90

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
kızlar artık gelınlıgımı secmm lazım we ben bi turlu karar weremıorum.denedgm gelınlıklern içinde en cok su ucunu begendm we bunların arasında da 3. modele benzer gelınlık giymiştım onu begendm.ama siizn fikirlerinzide almak istıorum.hem gosterşili hemde asil duran gelınlık istıorum.ole cok cok kabarık gelınlıkler bana yakısmıo..sizce hangisi daha gusel??

1.model nişanlım en cok bunu begendi

2.model

3.model
denedigm gelınlıge benzer modeller bunlar resmini cekemedigm için netten benzerlerini buldum onları koyuyorum..en cok bunu bengendm ben 3 modeln içindende zemuszemus

gogus kısmıda bole daha net anlarsınız

Son düzenleme:
1 i begendim 2 yide begendim 3 de guzel:kedi: ayyy hepsi cok guzel ama ben 1 ve 3 u begendim 3 sanki daha hos ama model tam belli olmuo

ay yorumumu okudumda karıstırmısım yaw herseyi:kedi:

su ikisinide denemedm ama bun modelelrde cok hosuma gidıo
4.model

5.model

Son düzenleme:
1 i begendim 2 yide begendim 3 de guzel:kedi: ayyy hepsi cok guzel ama ben 1 ve 3 u begendim 3 sanki daha hos ama model tam belli olmuo

:) bende en cok 3 u begendm denedıklerımden ama ne zormus yaaa bilmiyorumkismile ki okadar modelden sadece 3 e inebildım yani kaydirigubbakcemile3 3.model pronoviasın bi modeli sanırım ama ismnini bilmıorum

cnm düşük bel olan gelinlikleri begenmiyorum onun haricinde ilk 3 ü çok güzel zaten birbirine benzer modeller:)

3. ile 4. arasinda kaldim 3. ün daha net fotoraflari var ama 4. de cok ilgimi cekti daha agir basiyo bende arkasini felan görmedigim halde

1. gelinlik uçuş uçuş çok hoş bir gelinlik. ama 3. resimdeki gelin gibi ince belli çıtı pıtıysanız 3. gelinliği tercih edin derim.

1. gelinlik uçuş uçuş çok hoş bir gelinlik. ama 3. resimdeki gelin gibi ince belli çıtı pıtıysanız 3. gelinliği tercih edin derim.
ole sayılırım cnm :) gydigmde cok begenmişitm yakısmıstıda hatta duwagıda tepeden taktılar cokda hosuma gitti..ole berguzar korel gibi deil ama :) hiç tepeden duwal dusunmezken ole yapmaya karar werdım:)
3. ile 4. arasinda kaldim 3. ün daha net fotoraflari var ama 4. de cok ilgimi cekti daha agir basiyo bende arkasini felan görmedigim halde
wlala bende hala karar weremıorum haftaya kesn karar wermm lazımbilmiyorumkismile
cnm düşük bel olan gelinlikleri begenmiyorum onun haricinde ilk 3 ü çok güzel zaten birbirine benzer modeller:)
cnm okadr dusuk bel bana olmaz zaten eger o son iki modele karar werrrsem okadar dusuk olmıcak boyuma gore ayarlıcaklar..ama yine basenden daralcak :)
3. model :) kaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…