Gelinlik Modelleri gelınlıgımı secmeme yardım edermiisnz kızlar!!!

EN GUSELİ HANGİSİ ???

• Ankete Katılan
    90
tatLım 3.modeLi beğendim bende.Ama 1 de güseL.ÖnemLi oLan senin üzerinde hangisinin daha güseL durduğu bence

1. ve 2. :) aysira gelinlikler sanırım..bende denedim bunları..uçuş uçuş çok güzeller..tam yaz gelinleri için::)) ama hangisi içine sindiyse o olmalı tabi canım..ama 1 de süpper!!

a.s. Sn bunlara gelinlik mi dıosn bn sana tavsıye edıyım gelinligımı BAĞDAT ĞELİNLİK'de dıkdırdım.MALTEPE ve PENDIK KAYNARCADA subelerı var. Super gelinlikler var tavsıye ederım oraya arkadaslarımdan tavsıye ettım 17 kısı dıkdırdı. ADRES:deniz cad.no:8/2 alt kaynarca/ pendık/ ıstanbul
TEL:0216-354-91-14

gelınlık deilde ne? sen neye benzettin arkadasım?..herkesın zewki farklıdır benm begendigm tarzlar bunlar daha cok denedm ama bana yakısanları sectım içinden.. belki bende sennkini begenmicem.hem madem bukadar guwenıosun resmnii kyda bakıyım olmaz mı ??.ama yinede saol dusundugun için.opuyorumnanaktan.ayrıca ben istanbulda deilim koskoca ankarada gelınlıkci kalmadıda istanbula mi gidicem:)..

Son düzenleme:
saol cnm opuyorumnanaktan
kesinlikle 3hihoyyyt
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tsklerr tatlım
1. ve 2. :) aysira gelinlikler sanırım..bende denedim bunları..uçuş uçuş çok güzeller..tam yaz gelinleri için::)) ama hangisi içine sindiyse o olmalı tabi canım..ama 1 de süpper!!

yok cnm sadece 1.model aysıra 2.side husnıye modanın gelınlıgı.3.sude pronoviasın rebecca modeli..ole tabi cnm içinde hangisini rahat hissttysem onu secıcemde.aslında sole bişi oldu ben 1.yi de cok beegndm ama kendi ustumde pek bişi anlayamadım orda baska bi gelin adayı giydi :) onun ustunde daha bi cok begendm..ya ona benden daha cok yaksıtı :) yada hani kendi ustunde tam anlayamaz ya insan baskasınn ustunde gorunce daha net goruo ondan cok begendm :) anlayamadım yani :bbo:

Canım eğer uzun boylu ve zayıfsan en son eklediğin model güzel bence daha zarif duruyor diğerlerine göre şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

Canım eğer uzun boylu ve zayıfsan en son eklediğin model güzel bence daha zarif duruyor diğerlerine göre şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

saol cnmmm...yok cnm uzun deilim normal boyum 165 topukluylada 170 olruum zayıfımda :) aama o tarz bişiyi denemm lazım yinede benm

saol cnm bende basenden daralan istıorum asimetrık olanlardan..bu kadar asagıdan istemezdm zaten onları seccek olursamda boyuma gore ayarlattrrm..ama 3 modeli secıcem galibaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…