bende çok beğendim 3ü
canım ben aysiradan aldım gelinliğimi ve 1. ile aldığım model arasında kaldım.şöyle söyleyim 1. kesinlikle insanın üzerinde süper duruyor ama benim aldığım model senin 3 te eklediğin modele benziyor.üzerine giydin mi tatlım bunları.hepsi güzel ama en güzeli sana en yakışanıdır.oyum 1 ve 3 arasında .umarım en doğru seçimle peri kızı gibi olursun.herşey gönlünce olsun.opuyorumnanaktan
ewet cnm 1. model resmde pek bellii olmuo ama giynce cok gusel zarıf duruo nişanlımm da cok begendi onu....bende 3.modeli cok begendm sanki o daha cok yaksıtı gibi ustume..belkide piskolojik olarak bilmıorum hep o tarz modellere baktıgım içindir ama en cok içime sinen oydu.sadece nişanlımın hiç bi ozelligi yok ki bununn demesi kafamı karıstırdı kafamçokkarıştıcok saol cnmm benmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol cnm opuyorumnanaktan3. model tek kelime ile harika
walla cnm bende onu gyınce işte bu dedm hep nişnlımın yusunden kafm karıstı iştealsanaalsanasmile3. model bence de süper
sen gelinliği giydiğinde kendini nasıl hissettiğine bak
bir sürü gelinlik denedim ben de hepsi birbirinden güzel
sen de emin ol diyeceksin işte bu diye bir şekilde bir tanesi sıyrılıyor arasından
bana sorarsan 3. model hiç de basit değil çok hoş ve zarif bir model
opuyorumnanaktanbence 4
5 canım
walla cnm aynen ole oldu o kat kat drapeli iniodu yandn orası filn cok hosuna gtti ha benmkinide begnmedi deil begendi ama bence en guseli 1.model dedi..tabi benm gonlumden gecende 3.model digeri olursa hep aklımda kalcak benm begendigm dedgn gibi..saol cnm benm inş dedign gibi olur..senn gelınlıgınde cok gusel buaradaopuyorumnanaktanaynı şeyi bende yaşamıştım tatlım.benim nişanlımda 1. fotodaki gelinliğe bayıldı ve aklımı çok karıştırdı.o da bunun eteği çok güzel çok zarif bir model dedi durdu bana ama hangi kız arkadaşımla gitsem şu an aldıım modeli beğendi.kızların zevki daha farklı oluyor orası kesin.en sonunda nişanlım benim içinde en mutlu olacağım modeli almamı söyledi.bende diğer modeli aldım ama onun beğendiğini alsam aklım hep diğer modelde olacaktı memnun olmadan giyecektim.bir kere gelinlik alıyoruz ve bizim için o gün çok önemli.bence kimseyi dinleme aklını karıştırma.ben şu anda çok mutluyum istediğim modeli aldım diye.bence sende öyle yap pişman olmazsın.çok mutlu bir gelin olursun.:lepi: olumunekankayizsmile
arkadaşım çok şanslısın....ben hemencecik almak zorunda kalmıştım. o sırada atama bekliyordum..ama yinede içime en fazla sineni almıştım. en önemlisi düğününde ne kadar eğlendiğin ve eğlendirdiğin.. bence 3(ki bu benimkine benziyor) ama 4 e de hayır demem yani. ama hangisini seçersen seç mutlaka aklında kalan bir diğer model daha oluyor...MUTLULUKLAR...bayanssulusmile
valla ben 1.yi beğendim ama tarzları üç aşağı beş yukarı birbirine benziyo
walla cnm aynen ole oldu o kat kat drapeli iniodu yandn orası filn cok hosuna gtti ha benmkinide begnmedi deil begendi ama bence en guseli 1.model dedi..tabi benm gonlumden gecende 3.model digeri olursa hep aklımda kalcak benm begendigm dedgn gibi..saol cnm benm inş dedign gibi olur..senn gelınlıgınde cok gusel buaradaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?