tam karar vermedim daha da üstü buna benzer bişi olcak
sen kaç beden kullanıyosun normalde
aslında benimde var güzel südyenlerim ama hep askılar sabit ya ondan olmuyo bi yere
çok romantik bir model. Ben 75 D takıyorum. Nişanda baktım askısı çıkan sütyenimi kullandım. Ya bunda şöle bişi yapabilirsin meala bak alt ksıımlarda çiçekler falan varya diktireceğin yere aynı modl sütyen askısı diktirip boyundan getirebilirsin. Bir öneri
ooo seninki çokk iyimiş ya ben 90 b kullanıyorum
o yüzden toparlayıcı bişi olması şart
ama bu askı olayı kafama yattı çok sağol valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis
benim de göğüslerim büyüktür, nişan elbisem kendinden sütyenliydi , hiç de sorun yaşamadım , çok rahattı, hatta üst kısmını oyle bir dikmişlerdi ki sanki büstiyer gibiydi , sıkı sıkıydı .
iyi kamufle etmişsin valla vereliniortak
elbiseninde rengi güzelmiş mutluluklar diliyorum darısı başıma artıkk
Yasmene bende de aynı sorun var ve gelinlik konusunda da bu yüzden çok kararsızım.Beğendiğim modellerde göğüs kısmı hep açık ve nasıl bir model olacak üst kısmı karar veremedim.Gelinlik iç çamaşırını ben de daha bulamadım.Eğer bulursan buraya markasını yazarsan sevinirim.Bu arada benim nişanımda giydiğim elbise ince askılıydı ve göğüs kısmı kat kat olduğundan sütyene gerek kalmadı ve de toparladı.
benim de büyük göğüs sorunum var bu nedenle straplez tercih ettim en iyi o duruyor. içine de tam ismini bilmiyorum ama sanırım bistüyer diolar böyle bütün bedeni saran demirli falan bişey alıcam en iyi o tutuyor.ben üst kımının resmini koyayım en iyisi ordan bakın
tam sıkı sıkı sarmazsa düğünde çok zor olur
arkadaslar ben bu kendinden sütyenli gelinlikler hakkında bişi dicem....
benım de yaza ıns dugunum olcak we modacıları gezerken kendınden sutyenlı gelnlıklerın ısın kolayına kacmak oldugunu soledı bana bı modacı... yanı onlar oldugu zaman onun olculerıne gore dıkım oluyor kolay oluyor dedı ama onemlı olan kısının olculerı onun wucuduna oturtularak yapılması dedı benden solemesı....bende hala arastırıyorum ya zaten
Evet tatlım aynen ole çok doru demiş . Bem kom'a bir ara gitttim yanıma straplez bir badi aldım ama çok da ole küçük falan durmadı. Araştıyorum hala...
alıp deneyen varsa yazabilirrrr..
Kendinden sütyenli doldun göğüsler için uygun değil..
Walla olmadı straplezden vazgeçicem:sinifsinif:
ben bustıyerımı aldım kızlar... prowalarda yanımda olmalıymıs bu cumartesı baslıcaz ınss ılk prowamla... bustıyer ıse yarıo wala gusel gosterdı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?