hıc karışmadılar sagolsunlar ben gıttım begendım esıme soyledım ben gelınlık begendım dıye esımde parasını verdı bana ben gıttım aldım.esım normalde cok kıskanc oyuzden aldıgım gelınlıgı kımseye gostermedım sacım makyajım herseyım yapıldı kuafore benı almaya geldıgınde gordu cok begendı bıraz sok yasadı ama lafını bıle etmedı sırtım acık ıplı baglamalıydı kayınvalıdemlerde dugunde gordu 2 defa oldu dugunum ılkınde sacım cok uzundu sırtımı kapattım ıkıncı dugunumdede gorumcem sacımı toplattırdı arkası gozuksun dıye hıç lafta yemedım
benim gelinliğimin modeli nerdeyse 1 sene önceden belliydi..internetten beğenip modaevinden satın almıştık...aslında kayınvalidem "gelmeme bile gerek yok, siz gönlünüze göre alın" dedi ama bizim ısrarımızla geldi, hiçkimse hiçbir şekilde müdahale etmesi sağolsunlar...
Allah sizin de içinize sindirsinopuyorumnanaktan
herşeye olduğu gibi onada karışma potansiyelleri cok yüksekti.ama ben ve nişanlım buna izin vermedik.ikimiz gittik beğendik. sonra onları götürüp sadece gösterdik ve aldım.bayanssulusmile
Benim düşündüğüm şekilde olmadı gelinliğim...
Karışıldı..
Görümcem onun kendi gelinliğini yaptırdığı yere götürdü burası çok güzel yapıyor felan diye
Ve karı koca gelinlikçilermiş ve öncelikle o insanlardan hiç hoşlanmadım..
Ama sanki o an ses çıkaramdım bişi oldu..
Hep çok kabarık ve bembeyaz bişi istiyordum..
Kırık beyaz ve fazla kabarık olmadı sürekli birileri bişiler söyledi kafam allak bullak oldu..
Hayalimdeki gelinlik değildi..
benim annem rahatsız oldugu için provama sadece kayınvaldem gelmişti kızkardeşimde yok tek kızım ben yani şansızlıklar olunca bişey diyemiyorsun yani
zaten gelinliğimi herşeyi eşim kendisi aldı destek görmediğimiz kişiler birde
karışsalarda o gerginlikle ben kendime gelemezdim heralde...
eşimle gittik hallettik herşeyi..annem bile provada gördü ilk kez..
valla benim kaynana açık olsun ister gösterişli olsun ister. gelinlik modeline karışmak için yeltensede boşa çıktı.
onun canını sıkan tek şey parasıydı (kaldıki çok pahalı değil kendisi varyemezoğullarından olduğu için herşey ona fazla geliyo inan alışverişte para verirken gözleri doluyo)
para konusunda gelinlikçiyle biraz pazarlık yaptılar kaynana daha çok istedi gelinlikçide gelinininz fırfırlı ve taşlı istiyo bu gelinliklerin maliyeti yüksek.eğer taşsız ve fırfırsız olursa istediğiniz indirimi yaparım dedi. kaynana döndü bana senin hayalindeki gelinlik taşlımıydı dedihemde bunu taaaa nişanlanmadan biliyodu taşı nekadar çok sevdiğimi.
bende bi sert baktım ona benim hayalimdeki gelinlik kabaık fırfırlı taşlı şağşağlı bişey dedim. susutu oturdu aşağı.
provaların hiçbirinede çağırmadım onu.
gelin ayakbbımı nişanlımla aldık. ayakkbıcıya gitmiş sormuş ayakkabımı şu fiyattatki gelin ayakkabılarınızı görebilirmiyim diye
ayakkabıcıda o fiyatta ayakkabımız yok demiş. mosmor olup geri dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?