Gelinliğinize eşinizin ailesi karıştımı?

benim gelinliğimi düğünde gördüler
eşimle gidip beraber almıştık kimse karışmamıştı çok rahattı valla
öyle cümbür cemaat alışverişe gidilmesinden nefret ediyorum
her kafadan ayrı bi ses

Cnm hayalimdeki modeli yaptırdım bende açık istemedim eş dost yaşlılarım gelicek sonuçta öle askısız yada askılı diilde omuz düşük askı idi omuzlarda sırt ve yaka açıktı omuz askı idi..
Model istediğim gibi oldu sayılır bol taşlı idi
alt üst ayrı idi..
üst parça ayrı eteği ayrı..
ama ben bembeyaz ve kabarık kocaman bişi istiyordum hayalimde bu vardu..
50 kiloydum gerçi şimdide 53 kiloyum..
İşte bel ince altı kabarık şemsiye ggibi olur duru gibi bin tane lafla caydırdırlar beni..
beyazında modası geçti artık kremler kırıkbeyazlar modalarla kandırıldım..
Ve.. onlara kalsa dantel küpür gibi şeler ekletceklerdi hayır!.. dedim (nasıl olduysa)
Evet o an en güzel olim istiyorsun..
Ama on kafadan ses çıkıyor 3 görümcemle gitmiştim düşünün halimi..
Ahhh salak ben ahh...
Şimdi düşündüğümde ne salakmışım diyorum..
Niye ses çıkarmamışım kimene gelin olan benim kimene dememişim cahillik...
Telaş..
heves..
hepsinden biraz vardı galiba olsun bitsin diyiverdim..
Ama insan 1 defa evleniyor (misalen) bırakın ya sizene eşim hiç ses çıkarmadı saolsun kardeşleri ablalRI YETTİ AMA...
Akıllanmıştım azda olsa kına elbisemi eşimle beraber gidip almıştık kimseyi istemedim
ve çok güzeldi..

benımkıler yaa gelınlıgı sormadı bıle nısanlım yurtdısında kaynnamda uvey gelınlıgı vercem kapora ıstıyolar dedım malum erkek evı verır oda bana sıksıgız nısanlının maası yatsın oyle verelım dedı yazık durumları cok kotu ayda 3000tl alıyolar bende gerek yok babam verır dedım ve gıttım kendım ıstedgım gıbı verdım cokda guzel oldu

Bence gelinlik hayatta bi kere alınan bişey, büyüklerin fikrini almak güzel ve olması gerekenidir, günlük kıyafet değil ki bu, onlar da hevesleniyorlar. tabiki çok karışılması taraftarı değilim, ama fasulyeden kendini nimet sanıp havalara girmek, stres olmak da doğru değil, ikisinin ortasını bulmalı bence...

Valla benim gelinliğimi annemle benden başkası görmedi.. eşim bile düğün günü kuaförden beni almaya geldiğinde gördü...
Gelinliği giyecek olan benim, kimsenin karışmaya hakkı yok, zaten karışmazlardı da.....

bazen ıkıncı kezde alınabılıyo ecemcım yanı bırkez gıylıyo ıdyo bırsey yok ıstıanalarda olabılıyo benım ıkıncı olacak aallah nasıp ederse ve ılkınden daha cok mutluyum ve heyecanlıyım

benim eşyalarıma da gelinliğime de karışmadılar
ama karışsalardı ben de çok sinir olurdum
görümcem ufak tefek gelinbaşıma bile yok şöle olsun böle olsun gerçi kötüniyetli değildi ama kuaförü yönlendirmesi beni kızdırmıştı ben de eşime söylemiştim valla sinir oldugumu

tabiki canım ikinci kez evlenilmesi ayıp bişey degil allah mesut mutlu etsin canımyerimseniben

tabiki öyle haklısın ama karşındakiler herkonuda anlayışlı olmayabiliyor

Benimkiler da sağolsunlar hiç karışmadılar,hatta en gösterişlisi hangisiyse ondan yaptır dedi kayınvalidem ne kadar olursa olsun yeter ki güzel olsun dedi.biraz mükemmeliyetçi bi tiptir de kendisi:))

benim gelinliğimi görmediler bile. ayrı şehirlerde olmanın verdiği bir avantajdı. ama karıştırmazdım
çünkü eşimle herşeyi kendimiz yaptığımız için okadar zorluklarla aldığım gelinliğimide gönlüme göre almak isterdim.

tabiki arkadaşım haklısı herşeyi kendi emginle yapıyorsan hakları yok yani emegin olsada olmasada bence karışılması yanlış insan kendi zevkine göre yaptırınca daha bir mutlu olurzemuszemus

benım anlayamadgım o gelınlıgı sen gıyeceksın ve gıydırecek olanda esın yaa ogun kımın karısma yetkısı olabaılrrkı ınsanlar bıraz kendını asmalııı kalıplarından cıkmalııı

ben nişanlandığımın ertesi günü gelinliğimi internette beğenmiştim ve onu diktirdim hala eve gidip gelirken vitrinde görüyorum ah ah ne günlerdi üzeri full taşlıydı çok güzeldi parıl parıl parlıyodu düğün gecesi hiç kimsede karışmadı hayatımda ilk defa giyineceğim kimseyide karıştırtmam bu arada benim eşimde kıskanç olmasına rağmen gelinlikte ses çıkartmadı gögüs dekolteli ve straplezdi modeli bulamadım internette yoksa ekleyecektim

ilk defa nikahımda gördüler..
seviyorum eşimin ailesini herbişeye burun sokmadıkları için..
hemde çok seviyorum..opuyorumnanaktan

ben genel anlamda söyledim, tabiki de insanlar 2.kez de evlenebilir bu normal bişey. Allah mutlu mesut etsin alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…