o anda hevesle sevinçle bişey diyemiyosun neoluyosa dilin tutuluyo sanki benimde hayalimdeki askılı bir gelinlikti ama giydigim gelinlik uzun kollu ve yakası baya kapalıydı zaten çok açık giyinen biri degilim fakat gelinlik herzaman giyilmeyecegi için herkez hayalindeki gelinligi giymeli bence bu konuda herkafadan bi ses çıkarsa olmaz.benimkinde herkezi karıştırmadık kayıonvaldemin açık olmasın kayınbaba istemez demesi yetti zaten
Bence gelinlik hayatta bi kere alınan bişey, büyüklerin fikrini almak güzel ve olması gerekenidir, günlük kıyafet değil ki bu, onlar da hevesleniyorlar. tabiki çok karışılması taraftarı değilim, ama fasulyeden kendini nimet sanıp havalara girmek, stres olmak da doğru değil, ikisinin ortasını bulmalı bence...
bazen ıkıncı kezde alınabılıyo ecemcım yanı bırkez gıylıyo ıdyo bırsey yok ıstıanalarda olabılıyo benım ıkıncı olacak aallah nasıp ederse ve ılkınden daha cok mutluyum ve heyecanlıyım
Valla benim gelinliğimi annemle benden başkası görmedi.. eşim bile düğün günü kuaförden beni almaya geldiğinde gördü...
Gelinliği giyecek olan benim, kimsenin karışmaya hakkı yok, zaten karışmazlardı da.....
benim gelinliğimi görmediler bile. ayrı şehirlerde olmanın verdiği bir avantajdı. ama karıştırmazdım
çünkü eşimle herşeyi kendimiz yaptığımız için okadar zorluklarla aldığım gelinliğimide gönlüme göre almak isterdim.
tabiki canım ikinci kez evlenilmesi ayıp bişey degil allah mesut mutlu etsin canımyerimseniben
benim gelinliğimi görmediler bile. ayrı şehirlerde olmanın verdiği bir avantajdı. ama karıştırmazdım
çünkü eşimle herşeyi kendimiz yaptığımız için okadar zorluklarla aldığım gelinliğimide gönlüme göre almak isterdim.
bazen ıkıncı kezde alınabılıyo ecemcım yanı bırkez gıylıyo ıdyo bırsey yok ıstıanalarda olabılıyo benım ıkıncı olacak aallah nasıp ederse ve ılkınden daha cok mutluyum ve heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?