• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğinize eşinizin ailesi karıştımı?

hiç bır seye karısmadılar zaten dügünümüze ıkımız yaptık sadece gelıp pastalarını yiyip gıtmıslerdi o yuzdende kafam cok rahat şimdi gorusuyoruz cunku borcalrımız bitti:kızgın:

hiç bır seye karısmadılar zaten dügünümüze ıkımız yaptık sadece gelıp pastalarını yiyip gıtmıslerdi o yuzdende kafam cok rahat şimdi gorusuyoruz cunku borcalrımız bitti:kızgın:

iyi etmişsiniz canım.bazı erkek tarafı hem hiçbişey yapmazlar hemde herşeye karışırlarmış.böyleleride var biz sanırım yine şanslıyız yerimsenibenonlara göre

Benim gelinliğimi alırken sadece ablalarım vardı, öylesine bi bakalım dedik, EMinönün'de kürkçü hana bi girdik, sonra Ünsal gelinlik diye bir firmaya gittik, tam istediğim gibi bir gelinlik vardı, pazarlık yaptık eşime söyledim ve bittii iş :)

Yooo karışmalarına pek fırsat olmadı..
Düğünden 2 hafta önce beğendik,aldık.
Herkes düğünde gördü zaten..

bizm karışan olmadı hatta düğünümüzüde kendimiz yaptık herşeyimizi kendimiz aldık. masraf yapmamak için kavga çıkartttı eşimin ailesi. bizde paramıza göre kiraladık. çok güzeldi herkes gelinliğimi çok beğendi ama kaynana kusur bulacak ya düğüdnen sonra yine kavga çıkarttı ve kusur bulmuştu. kime ne ki giyecek olan bizleriz dimi ama.

::
bizm karışan olmadı hatta düğünümüzüde kendimiz yaptık herşeyimizi kendimiz aldık. masraf yapmamak için kavga çıkartttı eşimin ailesi. bizde paramıza göre kiraladık. çok güzeldi herkes gelinliğimi çok beğendi ama kaynana kusur bulacak ya düğüdnen sonra yine kavga çıkarttı ve kusur bulmuştu. kime ne ki giyecek olan bizleriz dimi ama.

aynen canım giyecek olan bizizde kimilerinin agzı durmuyor işte:sm_confused:

onlar degilde ablam cok karisti:umursamaz: sonunda ikimizinde cok begendigi bir modeli aldikkaydirigubbakcemile5

Ben kendi ailemle beraber seçtim, eşimin ailesi başka şehirlerdeydi. Nikahta gördüler.
Karışmalarını istemezdim doğal olarak ama nasıl söyledikleri de önemli, candan birşekilde kızım şöyle olsaydı filan deseydi dikkate alırdım, ama kendi isteğimin olmasına özen gösterirdim. Bir kere oluyor bu şeyler.

kayinvaldem provaya bende gelim dedi ok dedim provada biraz karışacak gibi oldu
lafı yedi oturdu
ondan sonra birdaha düğünde üzerimde gördüğü gelinliğimi

karışmadılar eşim dahi sen kendin nasıl istiyorsan öyle al dedi
sade az kabarlık ve kırık beyaz bir gelinliğim vardı
çok severek bayılarak giyinmiştim

benimkilerde hiç karışmadı çünkü uzakta oldukları için düğüne gittiğimiz zaman gördüler kaydirigubbakcemile3
zaten türbanlı olduğum için pek sorun olmazdı
sadece çok pahalı olup olmamasını sormuşlar kiralayın felan demişler ama eşim ne kiralığı felan demiş
şimdi arada giyerim gelinliğimi evde kaydirigubbakcemile2

birgün ziyaretine gittiğimde dısarı cıkalım dolasmaya dedı ve benı gelınlık dukkanlarının yanından gecerken sunu dene dedı denedım ve o gelınlık oldu..
zaten onceden arastırıp en uygun fıyata olanını secmıstır benım uyanık kaynanam pinti cimri bize geldimi yok :D
sonra provalara gıttım bı baktım gelinliğin etek tulu yırtılmıs ve dıkılmıs banaben görmuyorum kımse gormes dedı ıcıme sınmedı benım eve gıttım olmadı aradım falan gelınlıkcıyı baska tul dikilsin istedim..
benim sevgili kaynanam 2. evlılıgı olan eltıme bıle gelınlıgı son model aldı ama bana yaptığı yırtık tüllü gelinlik oldu sinir oluyorum yaa ben insan değil miyim...
ev esyalarını bıle kendı begendı takılarıda bak şimdi aklıma geldi çok kızdım gidiyom ben memlekete hesap sormaya :D

çok şükür gelinliğimi sadece nişanlımla gidip aldım.
ne kendi ailemin nede nişanlımın ailesinin haberi bile olmadı aldığımızdan :umursamaz:

Hiçç karışan görüşen olmadı kendi zevkime göre yaptırdım hatta sırtı full açıktı....
kayın babam görünce çok güzel olmuş gelinim dedi....

kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz ilk başta karışmak istediler gel buraya burda diktir diye bende tabiki gitmedim gelinlik diktirmeye başka ile mi gidecektim bunun birde provaları vardı...sonuç olarak karışmadılarr gelinlik bakmaya annem ben eşim gittik ,bana ilk olarak fikir verdiler,onlara defile yaptımm ayy çook güzeldiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan ,kayınvalidemgilde düğün günü gördüler gelinliğimi...gelinliğim tam istediğim hayallerimdeki gibiydi,önceden az çok tasarlamıştım kendim,Allahım herkese nasip etsin o gelinliği giymeyiii opuyorumnanaktan

Back
X