Gelinlik Modelleri Gelinliğinizi nişanlınız görsün mü?

Nişanlınız gelinliğinizi düğün gününden önce görsün mü / gördü mü?

• Ankete Katılan
    149
bende nişanlımın fikrini merak ediyorum onun da görüşünü almak istiyorum ama sanırım olmicak pazar günleri gelinlikçiler açık değil çünkü :((

Ugursuzluk felan filan bunlar batil inanc, nasilki damatligini beraber begeneceksek, gelinligide beraber begenmemiz gerektigini dusunuyorum.. Benim gelinligimi beraber sectik, onun begenmemesine dayir icimde hic bir süphe yok..

bende nişanlımın fikrini merak ediyorum onun da görüşünü almak istiyorum ama sanırım olmicak pazar günleri gelinlikçiler açık değil çünkü :((

o nerdeymiş öyle :D kadıköyde tüm gelinlikçiler nerdeyse açık, çünkü haftasonları da özellikle nişanlılarıyla gelen bayanlar olduğunu biliyorlar.

İstesem de göremiycek...
Düğüne 1 hafta kala gelecek o zaman da anca giyilmemiş şekilde gösteririm artık...

Uğursuzluktan değilde ben de göstermek istemiyorum. Sürpriz olsun nasılsa beğenicek ama heyecanlansın istiyorum ilk gördüğünde :)

sevgilimin annesi daha ortada hiçbirşey yokken gelinliğimi diktiği için daha nişanlanamadan gelinliğimi görmüş oldu.:52:

Netten bazı modellere birlikte bakmıştık onunda beğendiği birşey olsun istemiştim çünkü, en son beğendiğim birkaç modelin karışımı olan bir gelinlik diktirmiştim ama diktirdiğim modeli göremedi. Kına günü kuaförde görmüştü ilk kez gelinliğimi :1:

Yardımcı olabilecek arkadaslar var mı ?
Ben bu gelinliğe hayran kaldım hiç belli olmaz diktirebilirim de lakin pek anlamıyorum kuması vs .. Zaten markasını bile bilmiyorum :(
Fiyatı hakkında bile bilgim yok :(Eki Görüntüle 302028

Bayıldım bayıldım yaaa...İşin piri buna bakarak resmen dikebilir mi ya aynısını :31:
Allahım üstümde olmalı delircem :9:

Biz beraber seçtik gelinliğimi günlük kıyafetlerimi bile birlikte alırız fikrine çok güvenirim. Benim için fikrini tek alacağım insan o çunku onun beğenmesi önemli. Üstümde görünce gözleri doldu bitanemin. Düğün günü zaten saç makyaj derken ve gerçekten gelin olduğum zaman zaten aynı hissi yine yaşayacak.

bence görmemeli nasıl bi gelinlik istediği konusunda fikir alırım gerekirse netten birlikte modellere bakarız benzer bişey alırım ve o gün gördüğünde şaşkınlık yaşamasını isterim :))))

gelinliğimi nişanlım gördü ve aynen dedi ki " çooook güzel ama ya keşke görmeseydim, o gün görseydim"...annesine de gelinlikle çok güzeldi falan demiş...gerçi benim içim rahatladı onun gözlerindeki pırıltıyı görünce :)

gelinliğimi nişanlım gördü ve aynen dedi ki " çooook güzel ama ya keşke görmeseydim, o gün görseydim"...annesine de gelinlikle çok güzeldi falan demiş...gerçi benim içim rahatladı onun gözlerindeki pırıltıyı görünce :)

şanslısın gözleri parlamış ve çok güzel olduğunu düşünmüş darısı başımaaaaa :))) ama yokk aday yok evde mi kaldım ne :D

Son düzenleme:
herkesin bir kısmeti vardır...inşallah sende en kısa zamanda o parıltıyı görürsün o özel kişinin gözlerinde:)

bence görmeli bende gelinlik denedim 2 tane gördü denedim öyle fotomu çekti..görmeli ya inanamayın öle kalbinize almadıkça inanmadıkça bişi olmaz batıl inanç olurmu öle şey görsün ..bana da kızmışlardı sonra kalbine alma inanamıyrsn sorun deil dedilr yoo günümzde ehrkes nişanlıısı ile gelinlik alıo evleniyo hiçte uğursuz gelmio..:52:

Bu konuya daha önce "görmesini istemiyorum" diye yazmıştım sanırım büyük konuştum. :D

2 hafta önce "hadi gelinlik bakalım" diyince kıramadım ve gidip seçtik beraber.

Beni denerken gördüğünde bile bayıldığını fark ettim gözlerinde. Kimbilir düğünde ne olacak :D

Sözün kısası kızlar üstünüzde gösterin gelinliğinizi, sizi onunla görünce inanın daha da heyecanlanıyor.
Hele ki benim gibi uyuşuk bir nişanlınız varsa.. Daha hızlandırıyor onları :D

Biz nişanlığımı yaptırırken provalarda hep yanımdaydı, ama gelinliğimi malesef görmücek. Hatta ben kimseye göstermeyi düşünmüyorum. Model olarakta farklı bişe göstericem herkesi ters köşe yapıcam. Neden diyiceksiniz, herkes okadar çok yorum yapıyorlar ki insanın canı sıkılıyor herkesin yorumu ile apayrı bişeyin içinde buluyorum kendimi. Ki ben birisi bişey söyleyince yüzü asılanlardanım çok düşünenlerdenim. Diken kişiyide kimseye göstermemesi konusunda uyarıcam. Kararlıyım bu konuda. Nişanlıma da straptez olacak dedim ama dantel kollu seçtim. Düğün günü yüz ifadesini çok merak ediyorum :)

Back
X