kızlar gelinlik denemeye yeni başlicam.size bir sorum olucak gelinlik denerken nelere dikkat etmek gerekir?öncelikle nasıl bir çamaşşırla gitmeliyim rahat etme açısından.sonra nelere dikkat etmeliyim kafam karıştı tavsiyelerinizi bekliyorum :)
kızlar bence gelinlik denerken özel bi hazırlığa ihtiyaç yok ben dün denedim eger ilk kez deneyecekseniz pantolonunuz üzerinizde kalsın denerken sadece sütyeni beyaz giymeniz bi de sütyen askılarınızın şeffaf olması yeterli ben öyle yaptım bi problem çıkmadı
Straplez sütyen giyseniz yeterli olur.ya da bustiyer de giyebilirsiniz çünkü sutyenle bustiyer farklı durduruyo dekolteyi sonuçta düğünde bustiyer giyceksiniz. Hangisi sizin için uygunsa artık
Valla arkasi seffaf aski gecen sutyenler var gogusler kucukse destek sart yoksa giymeye gerek yok.aclik tokluk farkettiriyo dip not.ben acken ustume oturan gelinlik tokken sikinti yaratti. Cok asiri kabarik alma bence adam yanina yaklasamiyo.uzun duvak bas belasi eline mi alcak koluna mi takcan bi ton ugras..bustiyer tarzi guzel oluyor eger zayiflamam dersen ama bence hafif askilari olsun ben dansoz mu gelin mi noldugu belli olmayan bi geli dinlm surekli cekmek zorunda kaldim arti arkadan basanlar da cabasi. Duscek gibi oluyo ayol:) velasilkelam icinde mutlu ol bebemm
straplez sütyenlerden giymen daha iyi olur, duruma göre oradaki bustiyerlerle denetebilirler. balık-yarı balık model düşünmüyorsan ilk sadece model denemelerinde pantolonunu bile çıkartmayabilirler ama nasıl bir çamaşırla insanların yanında rahat edeceksen onu giymeni öneririm (ben boxer giyiyordum)...
aklında modelini belirlersen kafan karışmaz çok fazla (bir de her fransız dantel dedikleri gerçekten fransız olmuyor)