Gelinlik giyemeyenler var mı :(

Bende kaçarak evlendim. İki yıllık evliyim. Benimde içimde uhte kaldı. Fakat biz gelinlik, damatlık kiralayıp çekime gitmeyi planlıyoruz. Bunun zamanı asla geçmez. Bir gün sizde çekime gidebilirsiniz. Umarım uhteleriniz teker teker gerçekleşir. İçinizde kalmaması dileğiyle.

En kotu ihtimalle alın bi gelinlik evin içinde giyin, selfie çekin kendinize eşinizle birlikte :)
Içinizde kalmasın.
Kaçıp sonra eşinden, esinin ailesinden dayak yiyen ve geri dönemeyen birsuru insan var, eşiniz iyi bir insan çıkmış bu konuda çok şanslısınız. Tek derdiniz gelinlik olsun, alın canınız sıkıldıkça giyin evde:)

Çok üzüldüm
Bence tekrar kutlama vs yapıp yeniden giyebilirsiniz çok zor ve imkansız değil ki
Inşallah eşinizde bu isteğinizi makul Karşılar

Giymemeyi Kabul ederekmi kactiniz yoksa soz vermismiydi gelinlik giydirecegim diye

Benimde sacim makyajim istedigim gibi olmadi toy evlendim sanirim kuaforu yiblendiremedim bide esimin dayisinin kiziydi seslenmedim resmen kadina biraktim sacma sapan ama yinede cogu kisi guzel bir gelin oldugumu soylemisbenim fotolarima bile bakasim gelmiyor simdiki aklim olsa soyle sac yaptirirdim tacimi boyle aldirirdim ne kadar guzel olurdum diye uzuluyorum bazn

Ben formalıte icabı gıydım foto için ama dugünüm olmadı trafık kazası oldu kınamda 1 kişi hapıs 2 ölü kuafordeydım saçimin bi tutamı kalmıstı bıtmesıne. Sonra haber aldık. Olmadı yanı. Merak etme zamanla umursamazsın artık

Çok da önem atfetmemek lazım bu gelinlik mevzusuna. Eğer normal bir şekilde evlendiniz ve verilen sözler tutulmadiysa üzücü tabi ama kaçma gibi bir durum varsa zaten bunu göze almışsınız otomatik olarak. Hatta bence dogru degil ama bazi yorelerde kacan kiza zaten gelinlik giydirip dugun yapmazlar.

7 yıl olmuş bu konuya bu kadar üzülmeniz normal gelmedi bana.
Eşinizle konuşup gelinlik giyerek fotoğraf çektirebilirsiz. Bu fikre sıcak bakmıyorsada bu kadar takıntı haline getirmeyin bence hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor herkesin var içinde ukte kalan keşke dediği şeyler. Bu kadar takıntı haline getirmeyin. Bu kadar mı layık değildim gibi birşey yazmışsınız. Sizin değerinizi gelinlik giyip giymemek belirlemez. Geçmişe takılıp şu an ki güzellikleri kaçırmayın

evlilik yıldönümünde giyin. hatta nikah tazeleyin. letgodan 2. el gelinlik alın. sonra aynı fiyata satarsınız. hatta arkadaşım kar bile etmişti daha pahalıya satarak. hazır gençken yapın.

annem de giymemiş zamanında gelinlik. tüm kardeşleri giymiş onun zamanında gelinlik modasını mi kaldırmışlar ne öyle birşey. günah falan demişler nedense. öncekiler giymiş sonrakiler giymiş ama ona şans.

hep hevesim var bir gün birinin gelinliğini giyeceğim derdi. öyle kaldı. geçen 70 Lil teyzeye giydirmislerdi gelinlik. şimdi de sizin konunuz. annem ya. ona da üzüldüm. letgoya girip büyük beden gelinlik baktım şimdi. ben de anneme sürpriz yaparım belki.

Giyin tekrar gidin bi deniz kenarına mis gibi valla walla ben kısmet olursa inşallah 10. Yılımda bile giymeyi düşünüyorum

Cok eski konu. Ben de giymedim. Dugun de yapmadim ama tamamen kendi hur irademle

Gittik gunluk kiyafetlerimizle nikah kiydik. Icimde heves yok gelinlige karsi. Ama sunu da biliyorum ki bugun giymek istesem esim asla hayir demez. Belki de onun verdigi bir rahatlik var bende oyuzden takinti yapmadim bu konuyu hic.
Sizinkisi takintiya donusmus yasiniz kac olursa olsun icinizde kalacagina gidin gelinlik kiralayin bir fotograf cekimi yaptirin. Elalem ne der diye dusunmeyin asla..

Her evlenecek kızın gelinlik giymeye hakkı var
Sen neden giymeyesin bu sizin elinizde
Ama eşinin seni anlaması gerek senin üzülmeni görmüyomu yaz gelsin güzelce tak takıştır giyin güzel bi yerde fotoğraflar çekilin istediğin gibi yürü gülümse tadını çıkar
Geçen gün haberlerde gördüm, evli ve 2 çocuğu olan bir çift sırf nikah tazelemek, heyecan katmak için yeniden gelin damat olmuşlar düğün salonu bile tutmuşlar:)

Aslında çok anlayışlı bir insan ama işte bu konuda böyle, şatafatlı bişey istiyorum sanıyor herhalde, halbuki tek istediğim bir kare resim ve hatırlayacağım güzel bir günümün olması
Sen kendini net olarak ifade edememişsin. Açık açık sadece gelinlik giyip foto çektirmek istiyorum kimsenin haberi olmasın sadece ikimiz gidelim gelinliği de kiralayalim giyip dönelim de.

O istiyorki önümüzdeki hayatımıza bakalım geçmişte kalmayalım, benim hiç damatlık giyme gibi bir hevesim olmadı diyor,unutmamı istiyor, ama elimde değil
Damatlıkla gelinlik bir değil ki. Ah bu erkeklerin anlayissizligi. Her kadın çocukluktan itibaren gelinlik hayalli kurar. Bir kere olacak bişey ama olmazsa da butun ömründe hasret çeker. Yasin da küçükmüş bence yaşın ilerlemeden hevesini yap yoksa içinde uhde kalır.

Dediğim gibi eşim gelinliğin G'sini bile ettirmiyor
Bir büyüğünüz sözünü dinlediği bir abi vs varsa onunla konusun akıl versin. Böyle şeyler kadınlar için önemli. Hevesi kalmasın yapın küçük bir merasim desin. Gelinlik giysin bi foto çekinin desin. Siz dedikçe ters teper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…