- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
- Konu Sahibi Beyaz_Heves
-
Artık kaçan herkes düğün yapıp gelinlik giyiyor ki siz neden yapmadınız anlamış değilim kaçmak normallesti yani artıkKaçmamla alakalı..
Bende kaçarak evlendim. İki yıllık evliyim. Benimde içimde uhte kaldı. Fakat biz gelinlik, damatlık kiralayıp çekime gitmeyi planlıyoruz. Bunun zamanı asla geçmez. Bir gün sizde çekime gidebilirsiniz. Umarım uhteleriniz teker teker gerçekleşir. İçinizde kalmaması dileğiyle.Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
Giymemeyi Kabul ederekmi kactiniz yoksa soz vermismiydi gelinlik giydirecegim diyeMerhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
evlilik yıldönümünde giyin. hatta nikah tazeleyin. letgodan 2. el gelinlik alın. sonra aynı fiyata satarsınız. hatta arkadaşım kar bile etmişti daha pahalıya satarak. hazır gençken yapın.Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
Sen kendini net olarak ifade edememişsin. Açık açık sadece gelinlik giyip foto çektirmek istiyorum kimsenin haberi olmasın sadece ikimiz gidelim gelinliği de kiralayalim giyip dönelim de.Aslında çok anlayışlı bir insan ama işte bu konuda böyle, şatafatlı bişey istiyorum sanıyor herhalde, halbuki tek istediğim bir kare resim ve hatırlayacağım güzel bir günümün olması
Damatlıkla gelinlik bir değil ki. Ah bu erkeklerin anlayissizligi. Her kadın çocukluktan itibaren gelinlik hayalli kurar. Bir kere olacak bişey ama olmazsa da butun ömründe hasret çeker. Yasin da küçükmüş bence yaşın ilerlemeden hevesini yap yoksa içinde uhde kalır.O istiyorki önümüzdeki hayatımıza bakalım geçmişte kalmayalım, benim hiç damatlık giyme gibi bir hevesim olmadı diyor,unutmamı istiyor, ama elimde değil
Bir büyüğünüz sözünü dinlediği bir abi vs varsa onunla konusun akıl versin. Böyle şeyler kadınlar için önemli. Hevesi kalmasın yapın küçük bir merasim desin. Gelinlik giysin bi foto çekinin desin. Siz dedikçe ters teper.Dediğim gibi eşim gelinliğin G'sini bile ettirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?