Gelinlik giyemeyenler var mı :(

Beyaz_Heves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
105
3
96
38
Fransa
Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???

aslında eşiniz anlayışla karşılasa, küçük bir merasim bile yapabilirsiniz. ben bir yıl olmadı ama tekrar gelinlik giymek istiyorum diyorum eşime. o da gülüyor. istersen giy tekrar gezer fotoğraf çektiririz diyor. bu kadınların en doğal hakkı. bunu anlayışla karşılamaları lazım.
neden giyemediniz evlenirken onu da merak ettim doğrusu... özel değilse kaçma falan mı oldu acaba?

Kaçma oldu evet..

annem de düğün günü fotoğraf çektirememiş, sonra gelinliği tekrar giyip, annaneme gidip herkesle fotoğraf çektirmiş. içinizde kalmamalı..

Nikah kıyılırken orda herkesin giydiği gelinliği giymemi istediler, ben istemedim..

Eşiniz neden karşı çıkıyor ki, orasını anlamadım? Baskıcı biri mi eşiniz, ne gibi mantıklı bir sebebi olabilir gelinlik giymenizi istememesi için yani?

İnsanlara kendimi güldürenem diyor , hiç baskıcı değil çok iyi bir insan

Gelinliği giyip sirke gitmeyeceksiniz sonuçta, ne mantık bu Yarabbi? Siz eşinizi doğru düşünmeye sevk edin, gelinlik giyene ne zamandan beridir gülünür olmuş? Altı üstü bir saç, bir makyaj yaptırıp resim çekinip eve geri döneceksiniz, buna da karşı çıkıyorsa sorun sizde değil eşinizde zaten direkt.

Ne bilim düğün dernek istediğimimi sanıyor bilemedim ki

İçinde kalmasın yaaa, illaki çevrende birilerinn gelinliği vardır ( yeni gelinlik isterim dersen, orasını bilemem). Birgün rica et al, git saçını makyajını yaptır. Getir evde giyin. Nede olsa evde giyen herhalde bişey demez eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…