- Konu Sahibi Beyaz_Heves
-
Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
aslında eşiniz anlayışla karşılasa, küçük bir merasim bile yapabilirsiniz. ben bir yıl olmadı ama tekrar gelinlik giymek istiyorum diyorum eşime. o da gülüyor. istersen giy tekrar gezer fotoğraf çektiririz diyor. bu kadınların en doğal hakkı. bunu anlayışla karşılamaları lazım.
neden giyemediniz evlenirken onu da merak ettim doğrusu... özel değilse kaçma falan mı oldu acaba?
neden giyemediniz sebebiyle alakalı da olabilir?
Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
Zamanında giyemediyseniz şimdi giyin, süslenin, püslenin, güzel bir de fotoğrafçıyla anlaşın, elinizde somut bir şey kalsın anı namına. Hayat bunun için üzülmeye değmeyecek kadar kısa yahu
Zamanında giyemediyseniz şimdi giyin, süslenin, püslenin, güzel bir de fotoğrafçıyla anlaşın, elinizde somut bir şey kalsın anı namına. Hayat bunun için üzülmeye değmeyecek kadar kısa yahu
iyide kaçarak evlenenlerde giyiyor gelinlik.en azından nikah falan olurken talep etmedinizmi böyle birşey.sonuçta bu birkere olan bişey tabiki kim olsa yerinizde içinizde kalırdı.ben bile gelinlik giydim ama istediğim gelinliği giyemedim hala bakarım gelinlik vitrinlerine.
Nikah kıyılırken orda herkesin giydiği gelinliği giymemi istediler, ben istemedim..
Eşiniz neden karşı çıkıyor ki, orasını anlamadım? Baskıcı biri mi eşiniz, ne gibi mantıklı bir sebebi olabilir gelinlik giymenizi istememesi için yani?
Nikah kıyılırken orda herkesin giydiği gelinliği giymemi istediler, ben istemedim..
İnsanlara kendimi güldürenem diyor , hiç baskıcı değil çok iyi bir insan
tabi herkes bi gelinliği ilk kendisi giymek ister ama imkanlar yoksa ikinci elde çok güzel gelinlikler olabiliyor keşke ozaman değerlendirseymişsiniz bu fırsatı.
Gelinliği giyip sirke gitmeyeceksiniz sonuçta, ne mantık bu Yarabbi? Siz eşinizi doğru düşünmeye sevk edin, gelinlik giyene ne zamandan beridir gülünür olmuş? Altı üstü bir saç, bir makyaj yaptırıp resim çekinip eve geri döneceksiniz, buna da karşı çıkıyorsa sorun sizde değil eşinizde zaten direkt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?