- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Beyaz_Heves
çok üzüldüm açıkcası acaba gelinlik kiralayıp fotoğraf mı çektirseniz durumunuz var mı onu da bilmiyorum ama marjinal bi anı olur hoş olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm açıkcası acaba gelinlik kiralayıp fotoğraf mı çektirseniz durumunuz var mı onu da bilmiyorum ama marjinal bi anı olur hoş olur
İyi öyleyse bol bol yorum yaz:))bu arada bedenin kac:))
umarım esınız bı kez olsun anlayıslı olmayı becerebılır ve sızı kırmaz
Hayırdır canım sende ki engel ne?özel değilse
Özel değil canım, nişanlımdan ayrıldım daha doğrusu o attı nişanı ve kimseyi istemiyorum hayatımda. Kimseyi hemde.. Gelinlik onunla olan bir hayalımdi ve bu hayalim o olmadan olmaz
Kısmet değilmiş bu dünyada mutluluk napayım![]()
Etek tarafi ozaman olmazsi gerekiyor, çünkü ben o sıra 34 bedendim ve büyük geliyordu, üst kızım ise küçük geliyordu, ama onu nasil yapacagini ben sana açıklamaya çalışırım sonra, tabi hoşuna giderse ve hiç masraf yapmak istemiyorsan. Bu arada eşime o gelinliği birine vereceğimi söyledim, oda onayladı :))ve evet, dediğin gibi önemi yok, çünkü altına daha halkali, eteğin geniş Dursun diye bir şeyler giyorsun. Şimdi türkcede adı ne tam olarak hatırlamıyorum. Ancak, o halkali şeylerinde herhangi standart bir eteğini altina giyemezsin. Oda gelinliğin modelinde olmalı. Bir örnek bulursam yüklerim buraya resmini. Eyer olmazsa, en kötüsü kendin tulerinden, mulerinden faydalanırsın:)Öyle yapıyorum :) bedenim 36-38, genelde pantolonlar 38 ama gelinlikte alt tarafın önemi yok herhalde ??
Etek tarafi ozaman olmazsi gerekiyor, çünkü ben o sıra 34 bedendim ve büyük geliyordu, üst kızım ise küçük geliyordu, ama onu nasil yapacagini ben sana açıklamaya çalışırım sonra, tabi hoşuna giderse ve hiç masraf yapmak istemiyorsan. Bu arada eşime o gelinliği birine vereceğimi söyledim, oda onayladı :))ve evet, dediğin gibi önemi yok, çünkü altına daha halkali, eteğin geniş Dursun diye bir şeyler giyorsun. Şimdi türkcede adı ne tam olarak hatırlamıyorum. Ancak, o halkali şeylerinde herhangi standart bir eteğini altina giyemezsin. Oda gelinliğin modelinde olmalı. Bir örnek bulursam yüklerim buraya resmini. Eyer olmazsa, en kötüsü kendin tulerinden, mulerinden faydalanırsın:)
Öyle söyleme zamanla herşey güzel olur inşallah, üzülme lütfen
yok canım ya, ben umudumu beni bıraktığı gün bitirdim. Senin için ölürüm diyen bir insan bana bunu yapıyosa ben bu hayatta kime güvenebilirim ki..
Neyse umarım sen hayallerine kavuşursun, Sevdiğin adamla olmak o beyaz gelinlikten daha önemli, ama ikisinide istiyor insan haklısın.
Üzülme sende, bak bana şükret haline :)
Canım bu resimlerin bir kısmı. Birinci resim, tek omuzu olan 2 çiçekten oluşuyor..:)
dediğim gibi eşim gelinliğin g'sini bile ettirmiyor
insanlara kendimi güldürenem diyor , hiç baskıcı değil çok iyi bir insan