Gelinlik giyemeyenler var mı :(

sozum sadece konu sahibine degil butun kacanlara, ozellikle kacmayi dusunenlere, arkanizdan atli mi kovaliyor? niye kaciyorsunuz, degerinizi once siz bilin ki sonra baskalari da bilsin !

sozum sadece konu sahibine degil butun kacanlara, ozellikle kacmayi dusunenlere, arkanizdan atli mi kovaliyor? niye kaciyorsunuz, degerinizi once siz bilin ki sonra baskalari da bilsin !

Kim ister ki zaten kaçmayı zevkten mi gidiyor millet şartlar bazen insanı aklına gelmeyecek yerlere sürüklüyor atlı mı kovalıyor kadar küçümsenecek bir şey değil bu evlimisiniz bekarmısınız bilmiyorum ama böyle konuşmayın olurmu gerçekten kırıcı oluyor!

artık kaçanlara da anlı şanlı düğün yapıyorlar kızma canım ama kocan biraz öküzmüş. Durumuna gerçekten üzüldüm böyle gitmez bir şekilde eşinle bu durumu konuşmalısın bu durumu

hiçbirşey için geç değil ki giyebilirsin o zaman ki gibi olur mu bilmem ama giy gelinlikle eylence mekanına fln gidin arkadaşlarınızla:34:
satın almak istemiyorsan çook güzel gelinlikler var kiralık kiralayın bi tane hem daha uygun olur sen gelinlik giymediğine göre eşinde damatlık giymedi onada değişiklik olur...

canım ya avatar ismin bile beyaz heves... bence al bi tane giy,gidin bi fotoğrafçıya şöyle güzel bi mekan da çekim yapın,albüm oluşturun. Alamam diyorsan da kirala bir tane. Mahrum kalma bundan. :16:

Ben giydim de ne oldu hayatımın en berbat günüydü fotoğraflarıma dahi bakmak istemiyorum aslında hatırlamak bile istemiyorum :(

imkenlar el vermedı 10 yıl evlı kaldım sonra ayrıldık esım benı kaçırmıştı ama sımdı cok sevdıyım bır ınsanla evlenıcem umarım giyerim içimde kalmaz

İnsanlara kendimi güldürenem diyor , hiç baskıcı değil çok iyi bir insan

Biraz eski toprak herhalde kafa olarak. Esinizin fikrini degistiremezsiniz biraz zor gorunuyor. Peki bu isi kendi bayan arkadaslarinizla yapsaniz?
Bikac yakin arkadasinizla gidin suslenin bi gelinlik kiralayin, giyin fotografci cagirin, butun gun gulun eglenin. Fotografciya da esinizin fotosunu verin montajla sizi yan yana koysun ani olsun size :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kaçarak evlendim 4 4k herşeyim oldu ... Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın ne diim ..

Ya aslinda o kadar uzulecek birsey degil bu, bunu dusunup kendinizi uzmeyin, 7 yil gecmis aradan, tamam anliyorum ukdelerle yasamak zordur ama en pahali gelinligi giyip, dort dortluk dugunu olan nice insan evlilikleri ile, esleri ile ne sorunlar yasiyor, bosanan bosanip yuvasini yikiyor, bosanamayan nelere katlaniyor. Ben de sizinkine benzer dertleri dusunup, hep kendimi uzuyordum, esime bakiyorum dunya umurunda degil, biz bayanlar neden bu kadar takiyoruz ki herseyi? Dunyada ne dertler var ne dertler... Uzmeyin kendinizi bir gelinlik icin bu kadar...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???

bence kıralık gelınlık al o gelınlıkle foto cektır gıy yanı allah baska dert tasa vermesın

Merhaba. 1yillik evliyim 25yasindayim ben de gelinlik giymedim
Esim ile gecen sene aralikta nisanlandik 20gun sonra da nikah yaptik. Nisanimizda agustosta dugun yapilacagi konusuldu. Nikah yapildi ve esimin ailesi ne dugun ne de gelin lafini acti. Agustos geldiiii gecti. Dugunun d si acilmadi. Her defasi da esimle tartistim hala tartisiyprum. Madem dugun yapmayacaktiniz nikahimda gelinlik giydirseydiniz diyorum. Ne altin taktilar ne dugun. İpsiz sapsiz evlendim. Boyle olmamamliydi bu kadar degersiz olmamaliydim diger tum gelinlere dugun yapilmis altin takilmis. Esim dedi sen mutlu olcan diye milyarlar mi dokeyim masrafi yine senle ben odeyecegiz odeyeceksen yapalim dugun dedi. Sonra da her defasinda tersledi. Bosanmaya kadar gider bu konu. Cok icim aciyor. Bunlar yetmezmis gibi ailesi de beni kabullenmedi ararim sesimi duydugu gibi babasi konusmaz bile annesine uzatir telefonu. Bunlari c3kmek zorunda degilim ama yuva dedigin de birden bozulmuyor maddi manevi cokuntuyu kaldiracak durimda degilim ailem uzakta. Yalnizim. Onun ailesi de uzakta. Nikahima bile misafir gibi geldiler gittiler. Seni cok iyi anliyorum beyaz heves. Ama bir gun bosanacagimdan eminim. İkinci evliligim olursa anli sanli gelin olma hayalim var. Ne aci degil mi. Bence cok aci. Beni ayiplayacak olanlar lutfen yorum yazmasinlar.

Esim ile gecen sene aralikta nisanlandik 20gun sonra da nikah yaptik. Nisanimizda agustosta dugun yapilacagi konusuldu. Nikah yapildi ve esimin ailesi ne dugun ne de gelin lafini acti. Agustos geldiiii gecti. Dugunun d si acilmadi. Her defasi da esimle tartistim hala tartisiyprum. Madem dugun yapmayacaktiniz nikahimda gelinlik giydirseydiniz diyorum. Ne altin taktilar ne dugun. İpsiz sapsiz evlendim. Boyle olmamamliydi bu kadar degersiz olmamaliydim diger tum gelinlere dugun yapilmis altin takilmis. Esim dedi sen mutlu olcan diye milyarlar mi dokeyim masrafi yine senle ben odeyecegiz odeyeceksen yapalim dugun dedi. Sonra da her defasinda tersledi. Bosanmaya kadar gider bu konu. Cok icim aciyor. Bunlar yetmezmis gibi ailesi de beni kabullenmedi ararim sesimi duydugu gibi babasi konusmaz bile annesine uzatir telefonu. Bunlari c3kmek zorunda degilim ama yuva dedigin de birden bozulmuyor maddi manevi cokuntuyu kaldiracak durimda degilim ailem uzakta. Yalnizim. Onun ailesi de uzakta. Nikahima bile misafir gibi geldiler gittiler. Seni cok iyi anliyorum beyaz heves. Ama bir gun bosanacagimdan eminim. İkinci evliligim olursa anli sanli gelin olma hayalim var. Ne aci degil mi. Bence cok aci. Beni ayiplayacak olanlar lutfen yorum yazmasinlar.

nikah tazeleyin gelinliğinizi giyin. eşinizide güzellikle tatlı sözlerle içinizdeki kadınlıkla ikna edin bence. yada en kötü kiralayın bi günlüğüne evin içind ekendi aranızda bişeyler yapın. hatta evliliği canlandıracak hoşta bir fikirmiş şimdi düşününce :KK50: bunu bende bi değerlendiriyim heycanlı:oops:

Konu baya eskiymis yine de yorum yapayım.
Ben de gelinlik giymedim, öyle bir hevesim de olmadı hiç, ilerde pişman okur muyum bilemem tabi..

Biz düğüne, gelinliğe para verdirmek istemedik, ailelere bir sürü masraf. Kendimiz yapsak, illa ki borç olacaktı, evlenip 1 gecelik düğünün borcunu aylarca ödemek bize çok saçma geldi.
Annem çok istiyor diye kına gecesi yapıldı, çok güzeldi.

Eğer ilerde çok pişman olursam belki 10. Evlilik yıldönümü nde gelinlik damatlik giyinip güzel bir fotoğraf çekimi yaptırabiliriz

sana daha çok hak veremezdim. kıyamam be neler oluyor şu dünyada. okuyunca üzüldüm. hayat başka yerlerden gülsün sana inşallah.

Back
X